Mενετε σε ολα τα κακα, και οχι σε αυτους που περνανε καλα καθε χρονο ακολουθωντας το προγραμμα της ΜΟΤΟΕ , τις εκδρομες τις, και γνωριζοντας την αγνωστη Ελλαδα
ΚΡΙΜΑ ...................
Mενετε σε ολα τα κακα, και οχι σε αυτους που περνανε καλα καθε χρονο ακολουθωντας το προγραμμα της ΜΟΤΟΕ , τις εκδρομες τις, και γνωριζοντας την αγνωστη Ελλαδα
ΚΡΙΜΑ ...................
ΠΕΡΑΜΑ Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΝΑΥΤΟΣΥΝΗΣ
δεν εχω ασχοληθει με την συγκεκριμενη εκδηλωση,οπως και με καμια αλλη.
οπως ειπε καποιος απειρα μελη εδω μεσα(βεβαια δεν σημαινει οτι ολοι ειναι και ενεργοι)αλλα παρα πολλοι πανε βολτες.ποσοι ηταν σημερα στο μαυρολιθαρι,στην ετησια του φορουμ αυτου και οχι καποιας αλλης διοργανωσης;
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Και συ γραφεις μια φορα το χρονο στο φορουμ για να μας λες ποσο καλα ειναι; Για να αλλαξουμε γνωμη; Δε νομιζω...
Δυστυχως εχουν γινει πολλα τα κακα...ή εχουν παραμεινει πολλα κακα. Και φυσικα εχει αλλαξει χαρακτηρα πια. Οι περισσοτεροι που τη γνωρισαμε λιγο παλιοτερα δεν βλεπουμε τα ιδια πραγματα.
Πριν 10+ χρονια απο Ιανουαριο εψαχνα να βρω ποτε ειναι του Αγ. Πνευματος και κανονιζα αδεια.
Τωρα ουτε καν θυμαμαι οτι υπαρχει ΠΣΜ.
Ισως ειναι πια μια Παν. συγκεντρωση streetαδων, νομιζω το ξαναεγραψα περυσι αυτο
Και δεν εχω καμια ορεξη να βλεπω ΜΟΝΟ γκαζια...χαθηκε ο ρομαντισμος της φασης...
Δεν ειναι ετσι ακριβως φιλε μου.Η ΜΟΤΟΕ σιγουρα κανει προσπαθειες για το καλυτερο αλλα δεν της βγαινει.Οσοι δεν παμε εχουμε ξενερωσει απο διαφορα.
Με τους περισσοτερους απο τους τακτικους επισκεπτες που εχω μιλησει,δεν πανε για να γνωρισουνε τις ομορφιες της αγνωστης Ελλαδας,αλλα για να μυρισουνε καμμενα λαστιχα.Φυσιολογικο αυτο για καποιους,οχι ομως για το συνολο των μοτοσυκλετιστων.
Αν εσυ περασες καλα μπραβο σου,μην νομιζεις ομως οτι αυτοι που δεν πηγανε το κανανε απο "κακια".
Εαν καποια στιγμη γινει οπως γινεται και στα υπολοιπα μερη του κοσμου,εγω θα ειμαι ο πρωτος που θα παει.
Εγώ πήγα στη συνάντηση την Κυριακή μαζί με την οικογενεια μου με αυτοκίνητο διότι το R1 δεν μας χωρά όλους. Είδα πολύ κόσμο και πολλά αρνητικά.... Δυστηχώς...
Μιλάω για τους ντόπιους ανεγκέφαλους, να πηγαίνουν 10-15 μηχανάκια με 80 χωρίς κράνος στη εθνική μπουλούκι ο ένας δίπλα στον άλλον χωρίς να δίνουν σημασία στο δρόμο, τι ειναι πίσω τους, αν θέλει να περάσει κτλ...
Μιλάω για αυτόυς που σπάσανε τα μηχανάκια από τα burnout χωρίς λόγο.... - είδα τουλάχιστον 2-3 μηχανάκια να έχουν χύσει λάδια πάντου -
και πολλές άλλες καγκουριές κτλ κτλ...
Αλλά είδα και πολλά ωραία πράγματα, είδα κόσμο πολιτισμένο,ταξιδιώτες κύριοι με τα όλα τους, ξενοδοχεία και καφέ γεμάτα από κόσμο και γενικά μια ωραία εικόνα με εξαίρεση τα παραπάνω..
Και μερικές φωτογραφίες για να πάρετε μια ιδέα..
![]()
Τελευταία τροποποίηση από TokTok; 22/06/2014 στις 16:13.