θα την αφήσω για το μάτι. μέχρι να σηκωθώ είχαν φύγει τα τσογλάνια. τόσος χώρος να κατέβουν τον πεζόδρομο από τη ράμπα και έπρεπε να περάσουν ανάμεσα από τις μηχανές δικάβαλο κιόλας τα ακράνοβιτς κλαρινογαμπράκια!![]()
θα την αφήσω για το μάτι. μέχρι να σηκωθώ είχαν φύγει τα τσογλάνια. τόσος χώρος να κατέβουν τον πεζόδρομο από τη ράμπα και έπρεπε να περάσουν ανάμεσα από τις μηχανές δικάβαλο κιόλας τα ακράνοβιτς κλαρινογαμπράκια!![]()
όχι ρε! χτύπα ξύλο!
πέρασαν ανάμεσα από τη δικιά μου και μια ακόμα μηχανή 2 τσογλανάκια με ένα παπί και όπως πέρναγε μου τη γρατσούνισε με το τιμόνι. ήμουν μακριά και δε πρόλαβα να σηκωθώ να τον αρπάξω στα κλοτσομπουνίδια.
όποιος χάρηκε με το σκηνικό να του καεί ο ανορθωτής!![]()
μπορεί να περιγράψει ο μπιλάκος που ήταν παρών στο σκηνικό πόσα χρώματα είχα αλλάξει.
μα ρε φούστη μου 1 μέρα φορεμένη! ΣΤΟ ΔΙΑΛΑ!![]()
σε αυτον που στο κανε οχι μονο ο ανορθωτης αλλα και ολο το μηχανακι να χαλασει![]()
για να μη στενοχωριομαστε με μια γρατζουνια την περνουμε μεταχειρισμενη-γρατζουνισμενη στο 1/3 της τιμης και κανουμε την ιδια δουλεια οικονομικα και χωρις αγχος
γιατι αν δεν μας τη γρατζουνισει αλλος καποια στιγμη θα τη γρατζουνισουμε μονοι μας...........
δε θα με χάλαγε να την έπαιρνα μεταχείρο στο 1/3 της τιμής και με γρατσουνιά, αλλά ήταν η μόνη που ταίριαζε στο μηχανάκι σε όγκο, σχεδιασμό και με extra stop led kit, και επειδή μόλις κυκλοφόρησε δεν έπαιζε να τη βρω κάπου σε αγγελία.
με λίγη αλοιφούλα πάντως έγινε τζάμι και σχεδόν δε φαίνεται η γρατσουνιά.![]()
Με σάλιο και υπομονή....
Αν έχεις νέα για το άλλο που μιλήσαμε χτες ενημέρωσε με
Όντως άλλαξε 10 χρώματα αλλά που να φανταστούμε οτι την γρατζούνισε στην αρχή νομίζαμε οτι με το χέρι του
την ακούμπησε αλλα ο παπάρας με το παπάκι που (που κοστίζει όσο η μπαγκαζιέρα) βιαζόταν και στα @@ του αν θα φθείρει τη περουσία
του άλλου...τέσπα..