μηπως να οργανωσω ψηφοφορια για καλυτερο λαδι σε Supersport? Και τωρα ερωτημα. Συνθετικα η ημι?
μηπως να οργανωσω ψηφοφορια για καλυτερο λαδι σε Supersport? Και τωρα ερωτημα. Συνθετικα η ημι?
ziste tin kathe strofi..tin kathe euthia,,,
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
λοιπόν ,
τελευταία εβαλα τα ακυκλοφόρητα ακόμα ΄φυτικά ( παρακαλώ) λάδια στο ΧΧ.
πρίν αγόραζα οτι εβρισκα μπροστά μου .
Ομως οταν βρήκα τα φυτικά λάδια το αποφάσισα αμέσως.
Είναι λάδια από ινδική κάναβη εισαγωγής και αυτά είτε από ανατολικές σε μας χώρες είτε νότια ( χαμηλά κάτω..)
Τώρα το μοτέρ .στις χαμηλομεσαίες ψιλοχασμουριέται, οταν ανεβάζω στροφές μου δημιουργεί δισταγμούς και μία αναισθησία γενικά τώρα είναι πιό ήρεμο!!
συνθετικά λάδια απο ινδική κάνναβη. ισως το αυριο στην λίπανση!!!
ενας γαιδαρος δεμενος, το χορταρι του βοσκούσε και ηταν τρισευτυχισμένος ...ο ΄καυμένος!!!τιποτα αλλο δεν ζητούσε ...μόνο να μην είναι ...δεμένος...ο καυμένος..
παιδια δειτε και τα amsoil εκ των κορυφαιων εταιριων μαζι με red line,maxima,torco και πολυ καλες τιμες,εγω ψωνιζω απευθειας απο τον αγγελοπουλο γιατι πολλα εχω ακουσει για μοτουλ κ αμσοιλ απο αλλα καταστηματα![]()
Τα amsoil τα φέρνει πλέον η autoturbo,
αλλά πέρα από αυτό σαν αίσθηση*,
όπου τα έχω χρησιμπποιήσει δεν με άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις.
/ ΒΣ
*αίσθηση είναι η σαφώς μπακαλική θεώρηση, μέσω αφής, όσφρησης, απόκρισης κιβωτίου κτλ
Οποτε motul 300v σαν επιλογη? Πραγματικα εχω μπερδευτει απιστευτα.
ziste tin kathe strofi..tin kathe euthia,,,
Και τα ΙΡΟΝΕ 10w50, είναι πολύ καλή επιλογή, από oilsmotoauto.
/ B
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!