Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 67

Θέμα: People are awesome 2014

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Δε βλέπω κανένα άβαταρ. Ένιγουει.

Ωραίο είναι το βιντεάκι, αν το έχεις κάνει μόνος σου. Έπρεπε, όμως, να κρατήσεις το πρώτο μουσικό κομμάτι καθ'όλη τη διάρκεια.

Ωστόσο, ο καβασάκιας έχει δίκιο σε αυτό. Από τη στιγμή που εσένα το "κλικ" ή το "λάικ" σου αποφέρει χρήματα, ΟΦΕΙΛΕΙΣ να ενημερώσεις τα μέλη του φόρουμ ή οποιασδήποτε άλλης ομάδας. ΕΙΔΙΚΑ εφόσον δημιουργείς λογαριασμό μόνο για να διαφημίσεις το "προϊόν" σου και δεν αποτελείς ενεργό μέλος της κοινότητας.

Δες σε παρακαλώ από πότε είμαι μέλος στο φόρουμ!! Το ότι δε γράφω δε σημαίνει ότι δε το παρακολουθώ κιόλας!

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tony19wrf Προβολή μηνύματος
    Δες σε παρακαλώ από πότε είμαι μέλος στο φόρουμ!! Το ότι δε γράφω δε σημαίνει ότι δε το παρακολουθώ κιόλας!
    Εμένα εδώ μου την είπε ο άλλος χωρίς λόγο; Εδώ βγάλανε προσωπικές φώτο ανθρώπων στην φόρα με φώτοσοπ και λοιπά, εσύ αναρωτιέσε για αυτά; Αφού όλοι το ξέρουμε δεν το έκανες για διαφήμιση απλά ο κόσμος εδώ δεν τα γουστάρει αυτά μόνο για κουτσομπολιό καλή είναι μερικοί!

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tony19wrf Προβολή μηνύματος
    Το είδα και το δέχομαι. Αλλά 1ον χρησιμοποίησα τη λέξη "ενεργό" και 2ον δεν αναφερόμουν στο συγκεκριμένο φόρουμ μόνο.

Επίσης η κύρια παρατήρηση ήταν στο γεγονός ότι βγάζεις λεφτά από αυτό (έστω 1 σεντ, δεν έχει σημασία το ποσό), άρα υποχρεούσαι να το αναφέρεις κι όχι το αν είσαι μέλος ή όχι.

@S-tard: Θα σου πρότεινα να ξοδεύεις περισσότερο χρόνο διαβάζοντας λεξικά αντί για φόρουμ.
    Life begins at 45°.

Νέο μέλος
    Το είδα και το δέχομαι. Αλλά 1ον χρησιμοποίησα τη λέξη "ενεργό" και 2ον δεν αναφερόμουν στο συγκεκριμένο φόρουμ μόνο.

Επίσης η κύρια παρατήρηση ήταν στο γεγονός ότι βγάζεις λεφτά από αυτό (έστω 1 σεντ, δεν έχει σημασία το ποσό), άρα υποχρεούσαι να το αναφέρεις κι όχι το αν είσαι μέλος ή όχι.
    Φίλε η εφορία είσαι;

Ρε τρολλάκο τι φώτοσοπ και αεροψεκασμούς. Στο ιντερνΈτ έχει τις φωτό, νιώσε.

http://www.google.gr/imgres?imgurl=h...tart=0&ndsp=25

http://www.google.gr/imgres?imgurl=h...art=25&ndsp=24

http://www.google.gr/imgres?imgurl=h...art=49&ndsp=26

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από STARD Προβολή μηνύματος
    Εμένα εδώ μου την είπε ο άλλος χωρίς λόγο; Εδώ βγάλανε προσωπικές φώτο ανθρώπων στην φόρα με φώτοσοπ και λοιπά, εσύ αναρωτιέσε για αυτά; Αφού όλοι το ξέρουμε δεν το έκανες για διαφήμιση απλά ο κόσμος εδώ δεν τα γουστάρει αυτά μόνο για κουτσομπολιό καλή είναι μερικοί!
    Ποιοι βγαλανε προσωπικες φοτο με φοτοσοπ και που τις βρηκαν;
    Και ποιοι ειστε ολοι εσεις που ξερετε τις προθεσεις καποιου;
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Φίλε η εφορία είσαι;
    Όχι, αλλά όταν βγάζεις λεφτά από εμένα, νομίζω είναι τουλάχιστον φιλότιμο να το γνωρίζω Κι αν θες να πάμε παραπέρα, οτιδήποτε άλλο, ναι, θεωρείται απάτη.
    Life begins at 45°.

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από George_Sp Προβολή μηνύματος
    Αν ήθελες να είσαι εντάξει θα πρεπε να βγεις εξαρχής και να πεις αυτά που λες τώρα κατόπιν εορτής και δικής μου παρατήρησης.

Α, μπράβο.................
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Joyrider Προβολή μηνύματος
    Ρε τρολλάκο τι φώτοσοπ και αεροψεκασμούς. Στο ιντερνΈτ έχει τις φωτό, νιώσε.

http://www.google.gr/imgres?imgurl=h...tart=0&ndsp=25

http://www.google.gr/imgres?imgurl=h...art=25&ndsp=24

http://www.google.gr/imgres?imgurl=h...art=49&ndsp=26
    Βλέπεις σε μια δεν έχει το πρόσωπο γιατί; Εσύ τις ανέβασες και εδώ αλλά και εκεί. Τρολάκος είσαι και φαίνεσαι! Δεν ντρέπεσε λίγο για αυτό που έκανες; Ποιος την ανέβασε εδώ; Εσύ το έκανες! Ποιος τρολάρει ποιον εδώ; Στο Ιντερνετ έχει τα λινκς αλλά δεν φαίνονται όταν πας εκεί; Γιατί άραγε, καλά.......

Νέο μέλος
    Όχι, αλλά όταν βγάζεις λεφτά από εμένα, νομίζω είναι τουλάχιστον φιλότιμο να το γνωρίζω Κι αν θες να πάμε παραπέρα, οτιδήποτε άλλο, ναι, θεωρείται απάτη.
    Όχι φίλε δεν θεωρείται απάτη, σου πήρε κάτι εσένα; Είπε ψέμματα σε κάποιον για να εισπράξει χρήματα από την τσέπη του; Μην χρησιμοποιείς τέτοιους βαρύτατους χαρακτηρισμούς, επίσης τι λεφτά ρε φίλε να βγάλει από την διαφήμιση; Πάτε καλά ορισμένοι; Αλήθεια τι θα έβγαζε από αυτά; Μην μας τρελάνετε τελείως εδώ!

Ναι, ο Joyrider τις ανέβασε σε εταιρικά sites της Σερβίας. Τον είδα κι εγώ.

@Stard: Μην κάνεις τον χαζό. Ξέρεις τι εννοώ και ξέρεις ότι έχω δίκιο. Ας μην επαναλαμβανόμαστε.
    Life begins at 45°.

Νέο μέλος
    Ναι, ο Joyrider τις ανέβασε σε εταιρικά sites της Σερβίας. Τον είδα κι εγώ.

@Stard: Μην κάνεις τον χαζό. Ξέρεις τι εννοώ και ξέρεις ότι έχω δίκιο. Ας μην επαναλαμβανόμαστε.
    Καλά κορόιδευε εσύ τώρα, τι να σου πω!

Όχι δεν έχεις δίκιο και δεν ξέρω τι βλακεία σε βάρεσε στο μυαλό να αποκαλείς απατεώνα τον φίλο εδώ μέσα! Έλεος ρε!

Βλέπεις σε μια δεν έχει το πρόσωπο γιατί; Εσύ τις ανέβασες και εδώ αλλά και εκεί. Τρολάκος είσαι και φαίνεσαι! Δεν ντρέπεσε λίγο για αυτό που έκανες; Ποιος την ανέβασε εδώ; Εσύ το έκανες! Ποιος τρολάρει ποιον εδώ; Στο Ιντερνετ έχει τα λινκς αλλά δεν φαίνονται όταν πας εκεί; Γιατί άραγε, καλά.......
    Βρε κουτό για να σε προστατέψω την έκανα θολή. Τις άλλες δεν πρόλαβα δυστυχώς και με χάκαραν και τις πήραν οι ελοχίμ. Και να τώρα τι πάθαμε

Λολ. ΔΕΝ τον είπα απατεώνα και σχολίασα το βίντεο (με καλά λόγια) πριν πω οτιδήποτε άλλο. ΑΛΛΑ παραμένει ότι ΟΦΕΙΛΕΙ οποιοσδήποτε να το αναφέρει όταν υπάρχει οικονομικό όφελος. Πόσο πιο απλά ελληνικά;
    Life begins at 45°.

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Joyrider Προβολή μηνύματος
    Βρε κουτό για να σε προστατέψω την έκανα θολή. Τις άλλες δεν πρόλαβα δυστυχώς και με χάκαραν και τις πήραν οι ελοχίμ. Και να τώρα τι πάθαμε
    Πόσες την ημέρα φίλος; :a31:

Να με προστατεύσεις ανεβάζοντας την χύμα ε; Ωραίος, τι άλλο θα διαβάσουμε.

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. people are awesome
    από p@nos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 12/01/2012, 13:39
  2. Blind & Deaf people
    από adam_tsouk στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 18/01/2005, 21:32
  3. You are talking to my heart....
    από niko13g στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 17/06/2004, 14:28
  4. An American,a Brit and an Iraqi are in a bar one night having a beer.
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 24/02/2004, 14:21
  5. You are my sunshine..
    από almalibera στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 17/02/2004, 16:36

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας