Αλλάξετε δουλεια ρε μαλακες![]()
Αλλάξετε δουλεια ρε μαλακες![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Που γινονται όλα αυτα ρε γμτ...???
(και εχω ωραια κορίτσια στην δουλεια αλλά δεν πάιζει καθόλου γλύψιμο..)
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Μα που στο καλό πάνε όλοι αυτοί οι ελέφαντες;![]()
![]()
Throw down the sword,The fight is done and over,
Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
And turn my weary eyes for home....
www.youtube.com/c/nassosxlvbros
Think faster than you ride
ΡΕ μην πετατε τους ελεφαντες επανω μου.Χτες πηρα τα ρουχα απ το καθαριστηριο![]()
Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.
προσφατα παραιτηθηκα απο καλη δουλεια οπου ημουνα 6 χρονια με ολες τις καλυψεις και καλο μισθο+δωρα,επειδη δεν αντεχα αλλο την γλοιωδια..
Τωρα τρεχω περισσοτερο και κουραζομαι περισσοτερο ενω πληρωνομαι λιγοτερο αλλα νοιωθω πιο ησυχος.
Βεβαια εγω εχω την πολυτελεια να κανω μια τετοια κινηση γιατι δεν εχω υποχρεωσεις(οικογενεια,παιδια).Καταλαβαινω και συμπονω οσους ειναι αναγκασμενοι να ανεχονται τετοιες συμπεριφορες απο συναδελφους και αφεντικα..
Καμία ιδέα δεν ευθύνεται για τους μαλάκες που την ενστερνίζονται..-Κωστάκης Ανάν-
http://www.tokoulouri.com/
φίλε σε νιώθω
το 2007 έδειρα συνάδελφο μου (υπεύθυνος λογιστηρίου αυτός υπεύθυνος τεχνικού τομέα εγω ) και παραιτήθηκα από την προηγούμενη δουλειά για τι είχα φταση σε σημειο να γυρνάω στο σπίτι μετά από 12ωρω χωρίς ρεπό και να μου φταίνε όλα (γυναικά παιδιά )
τώρα δουλεύω αυστηρά 8ωρω πενθήμερο με κυλιομενη εργασία (1 εβδομάδα πρωί μια απόγευμα ) και μπορω να πω οτι αν και εχω 2-3 γλυφτες άπλα τους αγνοώ επιδεικτικα και σε βαθμό που ανυσηχω και εγω με τον εαυτό μου κάποιες στιγμές
άπλα ΚΟΥΡΑΓΙΟ μιας και ο καιροί είναι πολύ δύσκολοι εργασιακά πάντα
ανακατασκευή σε HONDA GLX 90cc
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=134333[/URL]
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).