Ας μην μας πει τίποτα για τους παραπάνω. Επειδή κατάγεται κι απο παλιές οικογένειες της Αγγλίας (προσέξτε, βγάζω έξω τους Σκώτους) ας μας πει πως αντιμετώπιζαν οι Αγγλοι πρόγονοι της τους Εβραίους από το 1200 μέχρι σήμερα και τους Κύπριους (στην Κύπρο) μέχρι το 1950κάτι
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Παντως λιγο μουφια εδω στην ελλαδα δε θα ακουσεις καπιθον να εχει θεμα με εβραιους δεν εχουμε σχεσεις μαζι τους...το τοπ 5 μας ειναι αλβανοι μαυροι πακιστανοι τουρκοι και το προσωπικο μου love to hate οι γυφτοι...για εβραιους δυσκολο μαλλον η γκομενα ηθελε απλα να πεταξει μια μλκια και την πεταξε
Oι απαντησεις δωθηκανε με βαση καποιες ρωτησεις (υποθετω).
Οπως:
1.Θα θελατε να κανετε στους Εβραιους αυτα που τους κανανε καποιοι αλλοι λαοι?
Υποθετω οτι η μεγαλη πλειοψηφια των Ελληνων θα απαντουσε αρνητικα.
2.Συμφωνειτε με την εξωτερικη πολιτικη του Ισραηλ σε σχεση με τους γειτονικους τους λαους?
Και εδω υποθετω οτι θα απαντουσανε αρνητικα.
3,Συμφωνειται με την οικονομικη πολιτικη των Εβραιων Τραπεζιτων?
Και παλι υποθετω οτι θα ητανε αρνητικες οι απαντησεις.
Πιθανοτατα λαμβανουνε ποιο σοβαρα τις τελευταιες δυο απαντησεις γι'αυτο και υπαρχει αυτο το ποσοστο.Αν οποιοι διαφωνουν με τις δυο τελευταιες λεγονται αντισημιτιστες (αν το λεω καλα)τοτε ειμαι και εγω.
Και για να γνωριζουμε εμεις οι αντιρατσιστες Ελληναρες ποιοι ηταν οι ΚΑΦΡΟΙ
http://greek_greek.enacademic.com/21...81%CE%BF%CE%B9
Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.
Με βάση αυτές τις ερωτήσεις
http://global100.adl.org/#country/greece
λογικό είναι να βγεί η πλειοψηφία αντισημίτες...
τώρα επειδή είπε μαλακίες μια μπατζόλα Αγγλίδα χψα (χέσε ψηλά κι αγνάντευε). Πάντώς έτσι για την πληροφόρηση, πριν κανά μήνα που ήμαν Αγγλία οι τυποι δεν είχαν ιδέα τι γίνεται στην Ελλάδα, τα ΜΜΕ τους δεν αναφέρουν απολύτως τίποτε!!
WHO RUNS THE SHOW
Πρώτα απ΄όλα και ισχυρότατο λόμπι έχουν και παντου χωμένοι είναι και οι ενέργειες τους αποσκοπούν σε άμεσο ή έμμεσο όφελως του Ισραήλ. FACT δεν χωράει συζήτηση και αυτά περί στερεότυπων και @@δια που λέει η ανοργασμική πουτίγκα τα ακούω βερεσέ.
Δεν υπάρχει το ότι δημιουργήθηκε έθνος στο πιο hot spot σημείο του πλανήτη και συνεχίζει να υπάρχει παρά τα αίσχη δεκαετιών που έχουν υποστεί οι Παλαιστίνιοι.., και όλα αυτά με τις ευλογίες και το άσυλο των δυτικών Οποιοσδήποτε άλλος επιχειρούσε κάτι τέτοιο θα τον έτρωγε η μαρμάγκα καθότι τίποτα δεν χαρίζεται στην γεωστρατηγική σκακιέρα. Από εκεί και έπειτα αρκεί να γράψεις "Εβ", ούτε καν Εβραίος, για να σου κολήσσουν την ταμπέλα του αντισιμητισμού, δεν συμβαίνει με κανένα άλλο έθνος / κράτος / φυλή αυτό. Καθημερινά γράφονται ένα κάρο μαλακίες για αμερικανούς, άγγλους, γάλλους, πορτογάλους, από ελαφρά απαξιωτικά μέχρι μανιφέστα μίσους, κανένας όμως δεν έχει δημιουργήσει ρεύμα ταμπελοποίησης "αντιwhatever" στο βαθμό που το έχουν δημιουργήσει οι Εβραίοι.
Τέλος, είμαι 100% πεπεισμένος ότι η αρνητική γνώμη των ελλήνων για του εβραίους δεν εκπορεύεται λόγω ρατσισμού... δεν θεωρεί κανένας του εβραίους κατώτερους γοιδιακά. Απλά οι περισσότεροι έλληνες τους φθονούν και τους ζηλεύουν γιατί πολύ θα ήθελαν η Ελλάδα να είναι στη θέση του Ισραήλ.
Θεωρω οτο οι Εβραιοι με τον εναν η με τον αλλο τροπο ελεγχουνε τις διαδρομες που θα ακολουθησει το χρημα.Αν κρινουνε οτι μπορουνε οι Αραβες η οι Γερμανοι να τους βοηθησουνε σε αυτο,απλα τους βαζουνε και αυτους στο παιχνιδι,μεχρι εκει που τους βολευει.
Φυσικα αυτα ειναι δικες μου υποθεσεις και δεν ειναι απαραιτητο να εχουνε σχεση με την πραγματικοτητα.