Ρε κιορατά χυμαδόρη πάλι ιστορία έγραψες!
![]()
Ρε κιορατά χυμαδόρη πάλι ιστορία έγραψες!
![]()
Sent from me using a computer.
Ρε μλκς εσείς που με λέτε χέστη και αδερφή έλατε μια βόλτα μαζί να δείτε τις οχιές (τις μικρές, αυτές που κάνουν την μεγαλύτερη ζημιά) να φεύγουν δεκάδες με το που σκάω στο κτήμα, δενδρογαλιές, μπουλάρια, σαίτες και σαύρες στα παπάρια μου, αλλά οι οχιές είναι πολύ επικίνδυνες, μην λέμε μαλακίες.... μιλάμε για χέρσα έκταση ακαλλιέργητη εδώ και 30 χρόνια, άσυλο έχουν βρει όλα τα ερπετοειδή και τα έντομα. Ελάτε επίσης να δείτε κάτι αράχνες μισή παλάμη και μαύρες χήρες (χαμός φέτος). Σκορπιουδάκια και σκολοπένδρες, απ΄ολα έχει ο μπαχτσές. Έχει και ένα είδος γρύλλου που κάνει σαν χαλασμέμνος μπιλιοφόρος από Scania, σου κάνει "γρι" από τα δύο μέτρα και σου τρυπάει τα τύμπανα... δεν είναι eπικίνδυνο αλλά εκεί που κάθεσαι μεσημέρι και δουλεύεις έρχονται και τρολάρουν τα μαλακισμένα... ΓΡΙ!!!! Αι γαμήσου! Μου την έχουν πέσει σερσένια που έχουν κεντρι σαν σουβλί και έχουν ανέβει πάνω μου καμιά 10άρα ποντίκια όταν χάλασα κατά λάθος την φωλιά τους. Ελάτε σας λέω θα ρίξουμε γέλιο... όσο ψύχραιμος και εξοικιωμένος να είσαι, που θεωρώ ότι είμαι, σκιάζεσαι και αγριεύεσαι ώρες - ώρες.
Καλημερα.Αν μας εφτιαξε το κεφι αυτα που μας περιεγραψες,φανταζομαι το γελιο που θα κανει η παρεα της χελωνας,οταν τα διηγηθει η χελωνα.:rotflmao:
Μλκ Κώστα...αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ:rotflmao::rotflmao:
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
και
(γελάτε μλκς, μη σας τύχει)
απίθανο
![]()
καλα..... γελατε εσεις αλλα οχια να μην σας τυχει(παθων)
συμφωνω με βασκα (πρεπει να το κοιταξω αυτο)
:rotflmao::rotflmao:
Μπράβο ρε φίλε, πολύ ωραίο γράψιμο....
Μας έφτιαξες την διάθεση...
Και καταλαβαίνω απόλυτα τι πέρασες μιας και μου έχει συμβεί το ίδιο αλλά αντί για χελώνα ήταν σαύρα...
it's all a matter of perception
ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing