it's all a matter of perception
ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing
Παρακαλώ το φόρουμ να κάνει ησυχία και στα τέσσερα μην τυχόν και τσαντιστει ο hyperτιτανομεγιστος.
Ίσως μας λυπηθεί και μας πει καμμία ιστορία από τον κόσμο των μοτοΓΤΠ, να πουλάμε μούρη στα fora.
Παύση, αεροπλανο, βύσσινο...
O αγωνιστικός πλανητης κρατάει την αναπνοή του. Ο Ezpeleta έκανε εγγραφή στο moto.gr για να μάθει από πρώτο χέρι τις δηλώσεις που θα καθορίσουν το μέλλον του motoGP.
Mercy master. Share your wisdom with the poors...
χαχα βραχυκύκλωσε ο x-admin και ξανάρχισε τη λάσπηΕυκολάκι.
Ίσως το ότι αφήνει τη μοτό του να κουνάει πολύ και είναι πιο συχνά στο όριο απο άλλους. Πάντως όντως τόσο οριακή οδήγηση δεν έχουμε ξαναδεί.
Στο θέμα... με σκόλια του στυλ ''εγώ ήξερα πως θα πρωταγωνιστούσε'' δεν συμφωνώ. Όντως ο μικρός έδειχνε πως ήταν διαφορετικός σε κάποιους τομείς αλλά το ότι θα πρωταγωνιστήσει αναβάτης αμέσως και με τόσο εμφατικό τρόπο στη μεγάλη κατηγορία δεν το λες. Για τόσους αναβάτες που ανέβηκαν στα μεγάλα είχαν σοβαρές ελπίδες να γίνουν πρωταθλητές, αλλά τελικά αποδεικνύεται πως τα μοτά στη μεγάλη κατηγορία είναι δύσκολο πράγμα.
Το εγώ το πρωτόπα ατεκμηρίωτα δεν στέκει. Εξάλλου υπάρχουν και ένα σωρό αγοράκια και κοριτσάκια φανς του που Φώναζαν πως θα γίνει πρωταθληταράς ήδη απ το 2009... Ε και;
it's all a matter of perception
ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing
Εμένα ξέρεις τι δεν μου πάει καλά?
Ότι δεν βλέπω ποιός μπορεί να τον νικήσει...
υγ
και κάθε καλός κοντράκιας θα σου πει ότι δε ρίχνεις ΠΟΤΕ 3 κολώνες στις 10.
Του ρίχνεις 3 4 μέτρα ώστε να ξανάρθει και να τον ξαναμπιπ.
Πάει να πει ότι ο μικρός έχει κι άλλα να δώσει.
υγ2
Στην αρχή έλεγα ότι ακροβατεί και θα πέσει.
1,5 σεζόν μετά έπεσαν όλοι οι άλλοι (ο μπαρμπας δε μετράει γιατί είναι επίτιμος)
υγ3
Πάντα περιμένω ένα νέο αναβάτη να έρθει και να τα κάνει πτνα όλα.
υγ4
Εκ του αποτελέσματος κρίνουμε. (Να θα όταν ανά κατά μετά διά... δεν παίζουν )
ανανήψαντας
Λοιπόν να πούμε την αλήθεια: μας καίει και μας τσουρουφλάει...
Ο γιατρός είναι ο θρύλος, που καβαλάει ακόμα, πηγαίνει όσο μπορεί (έτσι φαίνεται...και κρατάω επιφυλάξεις γι αυτό), έχει κερδίσει άλλους θρύλους και θα είναι στην καρδιά μας..Τον κοιτάμε πως στρίβει, πως βγάζει το πόδι, πως το ένα πως το άλλο..σιχαινόμαστε την εμπορικότητά του αλλά βαθιά στο βλέμμα του είναι οδηγός και μόνο..Κάθε φορά που προσπερνά πετάμε τη σκούφια μας, κάθε φορά που βγαίνει δεύτερος-τρίτος λέμε "καλά είναι, αλλά....."...Προσωπικά νομίζω ότι είναι λίγο από την τελευταία φουρνιά οδηγών που πρόλαβαν να τριφτούν με πολύ μεγάλα ονόματα..Είναι κάτι σαν ενδιάμεση γενιά..
Το κωλοπαίδι marquez είναι 22 χρονώνε με καλύτερο μεχανάκι με αίσθηση φόβου λίγο πάνω από το 0...Και απ όσο φάνηκε και στον τελευταίο επικό αγώνα, το παιδί έχει ικανότητες..Πάντως τελευταία δείχνει να κερδίζει περίπου στα ίσα..
Αυτό που δεν ξέρω είναι τι διάρκεια θα έχει και επίσης δεν ξέρω (το ξαναλέω) αν ο γιατρός πααίνει όσο μπορεί...Δεν πρέπει να μπαίνει κανείς στη συζήτηση αν ο ένας είχε το μηχανάκι του άλλου και αν και αν γιατί πρωταθλητές με τα αν δε βγαίνουν..Απλά φοβάμαι την ύπαρξη άτυπων συμφωνιών ισορροπίας και τρόμου...Τα λεφτά είναι πολλά, οι εταιρείες μεγάλες, τα εμπορικά διακυβεύματα αστρονομικά...Δεν αποκλείω συνεπώς τίποτα...
Κατά τα λοιπά, ναι, ο,τι και να κάνει το κωλοπαίδι, rossi δε γίνεται
Λοιπόν να πούμε την αλήθεια: κι ας καίει και κι ας τσουρουφλάει...
Ο χρόνος δεν έχει ξεχάσει κανέναν.
Ο Ρόσσι έχει φέτος και έναν ακόμα χρόνο στα μοτο τζι πι.
Μετά τέλος.
Είναι αδικία να περιμένεις από το μπάρμπα να πάρει ΠΠ από το μικρό
Από τον Χόρχε και το Ντάνο ΕΠΡΕΠΕ να περιμένεις.
Περί συμφερόντων κλπ...
Τ ακούω βερεσέ, από την εποχή του Στόνερ που τα έλεγαν στο γιατρό.
(μερικοί εδώ τα λένε ακόμα...)
Φυσικά και θα γίνει Ρόσσι και κατά πάσα πιθανότητα θα τον ξεπεράσει.
Ο κόσμος σύντομα θα ξεχάσει και θα συντονιστεί στη νέα... τρέλα
Έτσι ήταν πάντα...
υγ '
Στο διαδίκτυο υπάρχει συνέντευξη του Σπιζ που λέει ότι δεν μπορεί να τρέξει πια αγώνες και πιθανά θα πάει χειρουργείο ξανά.
Δεν βλέπει ποιός μπορεί να νικήσει τον μικρό αυτή τη στιγμή.
Αυτά...
ανανήψαντας
Και γιατί να γίνει Ροσσι?
Ένας είναι ο Ροσσι.
Δε μας φτάνει και θελουμε κι άλλον?
Ο Ροσσι είναι αυτός που είναι. Έκανε τα όσα έκανε. Προσέφερε τα όσα προσέφερε στο άθλημα.
Στους ελιτιστες αυτό μπορεί να τους τη σπάει γιατί λόγω Ροσσι ξεκίνησε να βλέπει motogp και η κουτση Μαριω. Τώρα αν αυτό τελικά έκανε πιο πολύ καλό ή κακό ο καθένας εξαρτάται από τη σκοπιά που το βλέπει και ας μην το πιάσουμε καλύτερα.
Ο Ροσσι έγραψε ιστορία με παρά πολύ έντονα γράμματα και όσο ελάχιστοι.
Κανείς δεν μπορεί να του το "στερήσει" αυτό.
Από εκεί και πέρα, εμφανίζεται ένας Μαρκεζ ο οποίος ντεμπουταρει και παίρνει πρωτάθλημα, και φέτος έχουμε φτάσει να συζητάμε αν θα καταφέρει το ακατόρθωτο 18 στα 18.
Αυτά είναι αστρονομικά νούμερα. Άλλοι χτυπάνε 3-4 σερί νίκες και γίνεται το ελα να δεις.
Του Μαρκεζ (χτυπα ξύλο) μπορεί να του πέσει ένα αεροπλάνο αύριο στο κεφάλι και να μην προλάβουμε να μάθουμε τί θα γινόταν αν....
Καλά τα ρομαντικά, και τα δακρύβρεχτα, και όλοι μπορεί να έχουμε αγάπη στο Ροσσι ή στον Χ Ψ και να μη γουστάρουμε να τον βλέπουμε να πέφτει σιγά σιγά.
Τα πράγματα όμως είναι αρκετά απλά.
Ο Ροσσι έγραψε λαμπρή ιστορία.
Βρίσκεται σε μια θέση που ο,τι και να λέμε εμείς εδώ μέσα δεν κουνάμε ούτε μια τρίχα απ'τα @@ του.
Ο Μαρκεζ τώρα τη γράφει.
Sit back and enjoy the show. Ούτε σύνταξη θα του δώσουμε προκαταβολικά ούτε θα αποκλείσουμε κάθε ενδεχόμενο να βρει κι αυτός κάποιον που να τον ζορισει άσχημα αύριο-μεθαύριο και εκεί να έχουμε να βλέπουμε τιτανομαχιες και να το χαίρεται η ψυχή μας.
Έλεος πια με τις ζυγαριες.
Oταν σκοτώθηκε ο A SENNA σταμάτησα να βλέπω f1
Όταν σταμάτησε ο. TOMMI MAKKINEN σταμάτησα να βλέπω wrc
Όταν σταματήσει ο ROSSI θα σταματήσω να ασχολούμαι με τα GP
Οταν κλεισει ο Αποστολακης θα σταματησεις και τα τσιπουρα;![]()
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Ρε μάστορα, νομίζω ότι είχες καταλάβει το ύφος..
Δε λέω ότι ο Μαρκεζ δεν μπορεί να γράψει νέα ιστορία. Για να κάνει αυτά που κάνει τελευταία, μόνο τυχαίος δεν είναι. Δεν παίζεις με τα νο.1-2-3 στον κόσμο για ολόκληρους γύρους, δεν τους περνάς από μέσα απ έξω, δεν κάνεις όλα αυτά που κάνει ο Μαρκεζ και είναι τυχαία, όχι.
Με θλίβει κάπως (και ναι είμαι ρομαντικός) η σταδιακή πτώση του Ρόσι (με την εποχή που κουβαλάει) και επίσης (αυτό είναι πολύ υποκειμενικό και δεν μετρά για κανένα) δεν μ' αρέσει η φάτσα του μαρκες και τα πανηγύρια του και γενικά είμαι ειλικρινής δε γουστάρω τη φάτσα του μία και χέστηκε το σύμπαν για το αν γουστάρω τη φάτσα του επόμενου παγκόσμιου στα motogp. Δε μ αρέσουν/εμπνέουν οι ατσαλάκωτοι και αυτοί που δεν καταλαβαίνουν το μέγεθος των πραγμάτων που τους περιβάλλουν. Ο γιατρός στον τελευταίο αγώνα απ ότι είδα πήγε με ένα πoλύ παιχνιδιάρικο και φιλικό τρόπο και του έδωσε συγχαρητήρια και τον χειροκρόταγε συνέχεια στην απονομή. Ναι αυτό σημαίνει να είσαι θρύλος. Δεν περιμένω από τον πιτσιρικά να τα κάνει αυτά, αλλά τι να κάνω που δε μου λέει κάτι..
Το να σχολιάσει κανείς τις επιδόσεις του, είναι αστείο. Εδώ οι αριθμοί πραγματικά τα λένε όλα και οι εικόνες ακόμα περισσότερα. Οδήγηση πολύ πέρα από το όριο, ψυχολογία στο θεό, συνεχές κυνήγι και ρίσκο κλπ κλπ...Βέβαια κανείς δεν θα του χρεώσει κάτι αν φάει και μερικές χύμες στην ηλικία του, κάτι που τον ξεαγχώνει τρελά..