παιδια υπάρχουν αυτοι που γουστάρουν μονοκύλινδρα και αυτοί που δεν γουστάρουν, τι να κάνουμε τώρα, εγώ είμαι στους δεύτερους
το σεικερ ήταν χιούμορ ρε παιδιά, αν δεν πουμε και καμιά μλκ τι νόημα έχει
αντε με τα τριμπουρδελα![]()
παιδια υπάρχουν αυτοι που γουστάρουν μονοκύλινδρα και αυτοί που δεν γουστάρουν, τι να κάνουμε τώρα, εγώ είμαι στους δεύτερους
το σεικερ ήταν χιούμορ ρε παιδιά, αν δεν πουμε και καμιά μλκ τι νόημα έχει
αντε με τα τριμπουρδελα![]()
Το σκεφτηκα και εγω οτι κατι μπορει να παιζει.σε εμπορο πιθανως να επιανε και παραπανω και μετρητοις αφου θελει να την ξεφορτωθει.
τελικα χωρις να θελω να σας κουρασω αλλο αποφασισα οτι το cbf 500 ειναι οτι πρεπει απλα δεν εχω βρει κανενα πανω θεσσαλονικη και εψαξα αρκετα χτες.
Λιγες πωλουνται παντως μονο 11 βρηκα και στο car.gr http://www.car.gr/classifieds/bikes/...ffer_type=sale
Σαν δευτερη επιλογη αν δεν βρω το cbf 500 εχω και το ΜΤ03 αν και ειναι λιγο τσιμπιμενη η τιμη για την τσεπη μου.
Νουμπας...
συγχωριστε με για το ασχετο που ρωταω αλλα το suzuki gs500 δεν εχει ψυγειο απο οτι βλεπω ετσι?αυτο τι σημαινει οτι δεν εχει καλη ψυξη για μεγαλυτερες αποστασεις?
Νουμπας...
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
παιδες καλησπερα και απο εμενα εχω το α1 και σκεφτομαι για αγορα παπιου καινουργιο η και μεταχειρισμενου το θεμα ειναι τα χαρτια μεταβιβασης κτλ τι χαρτουρα εχει το ολο θεμα της μεταβιβασης....σας ευχαριστω προκαταβολικα αναμενω απαντηση...