Εντωμεταξυ τον ρωτησα αν του αναψε θερμοκρασια και ειπε οχι .Του ειχε πει ο μηχανικος του να το αλλαξει λεει κατι με τα παραφλου...Τι να πω υπηρξα και εντελως ασχετος καποτε αλλα και η εντελως αγνοια....δεν ειναι οτι καλυτερο.
Εντωμεταξυ τον ρωτησα αν του αναψε θερμοκρασια και ειπε οχι .Του ειχε πει ο μηχανικος του να το αλλαξει λεει κατι με τα παραφλου...Τι να πω υπηρξα και εντελως ασχετος καποτε αλλα και η εντελως αγνοια....δεν ειναι οτι καλυτερο.
Θα τον βαλω να ρωτησει το μηχανικο του γιατι αυτος δεν ηξερε ακριβως .Αν δω το παραμικρο υποπτο ,παμε για αλλα...
Λοιπον ζαχαρωνα ενα er5 το οποιο το ειχε στα 1500 οταν το πρωτοειδα και μου αρεσε σαν μηχανακι.Απο εκει και περα οντας μεσα στο car καθημερινα και κοιτωντας ολα τα μηχανακια εν καιρο ...επεσε στα 1400 και μολις ειδα 1200 πηρα απευθειας τηλεφωνο.http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6794524/ . Η αληθεια ειναι οτι οταν πηρα ηταν αργα γιατι ειχε κλεισει με καποιον απο κρητη να τη παρει....περιμενα μια μερα και εστειλα μηνυμα μαθαινοντας οτι τελικα δεν ηρθε....επειδη το παιδι μενει πολυ κοντα στη δουλεια του ζητησα να ερθει...την ειδα..εκτος απο 1 μικρο βαθουλωματακι και κατι γρατζουνιες απο πτωση σε σταση στην 1 πλευρα ειναι σε αριστη κατασταση.Την πηγα και στο μηχανικο μου ,ενα τιμονακι θελει ειναι λιγο στραβο,αλλα το μηχανακι παει καρφι...
Σε γενικες γραμμες ειμαι ετοιμος να τη παρω ακουγωντας και τα σχολια σας...
τιμιο μηχανακι, σωστη τιμη
αν ο μηχανικος σου λεει οκ.........καλοταξιδο![]()
Αντε να δουμε!ευχαριστω!
Καλοτάξιδο θα πω και εγώ!!! Αφού έχεις το οκ, θα το χαρείς πολύ το er![]()
Ξέρω από βέσπα!
Αυτο ειναι μοντελλο 02-07.Εγω εχω το -97-01.Εξαιρετικο μηχανακι για τα λεφτα του δεν το μετανοιωσα μεχρι τωρα που το εχω απο 2000 χλμ που το πηρα -ηταν αποθηκευμενο 10 χρονια -μεχρι τα 32000 χλμ που του εχω κανει μεσα σε 2,5 χρονια.Θα το φχαριστηθεις
Και οτι θες ρωτα να σου πω
Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.
Χαιρομαι!αντε φτιαχτε με λιγο,χαχαχα!!
Πριν 2,5 χρόνια που έψαχνα κι εγω με όριο χρημάτων ίδιο με το δικό σου, είχα καταλήξει μεταξύ των ER-5, Transalp 600 & CB 500. Όσο κι αν είχα ψάξει και ρωτήσει, δεν είχα ακούσει τίποτα κακό για τα μηχανάκια αυτά, οπότε όποιο από αυτά θα έβρισκα σε καλή κατάσταση θα το έπαιρνα κιόλας. Ήταν απλά συγκυρία που πήρα το Τρανσαλπ.
Καλοτάξιδο θα πω κι εγώ, φαίνεται πολύ καλή περίπτωση.
Να σαι καλα φιλε μου!εχω αρχισει και κοιταω καποια πραγματακια απο το νετ.Ερωτηση....αυτες οι ζαντες δεν ειναι με ακτινες...αν ειναι στραβια καποια φτιαχνεται ;και πως; επισης θελω αυτο μπλε (στη περιπτωση μου) αυτοκολλητο που κολλαει γυρω απο το στεφανι της ζαντας..πως λεγεται;
Το κλε που έβαλες ειναι βαμμένο και δεν υπαρχει τέτοιο μαμισιο Χρώμα ειναι ολοδικο του.
Το ερ5 ειναι το γνήσιο Χρώμα του
Ναι το καταλαβα thanx παμε για το er5 λοιπον.Πληροφοριακα καδενα εκκεντρου και τεντοτηρα καθε ποτε αλλαζουμε;