Σελίδα 3 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 100

Θέμα: Μια καλημέρα και μια μαύρη πέτρα αφήνω....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Από ντροπή θα του τα έδινα, θα το έπαιρνα την άλλη μέρα και μετά δε θα ξαναπάταγα. Μπορώ να καταλάβω και τους δύο, από την άλλη τα καταστήματα τα έχουν αυτά... Τέλος επειδή μιλάμε για eshop και ebay η λογική αυτών των καταστημάτων είναι ΔΕ το βλέπεις το προϊόν προπληρώνεις αλλά έχεις αρκετά πιο χαμηλή τιμή. Κοινός μεγαλύτερο ρίσκο για καταναλωτή αλλά χαμηλότερη τιμή, μικρότερο ρίσκο για την επιχείρηση, μικρά λειτουργικά έξοδα αλλά και χαμηλότερες εισπράξεις ανά προϊόν. Αντίθετα το κατάστημα έχει μεγαλύτερο ρίσκο σε ότι αφορά φέσια κλπ ειδικά καταστήματα που προσπαθούν να χτίσουν σχέσεις με πελάτες, μεγαλύτερα λειτουργικά έξοδα αλλά και μεγαλύτερες εισπράξεις ανά προϊόν. Ανάλογα την περίοδο και την τάση (οικονομική, κοινωνική κλπ) η κάθε μορφή επιχείρησης έχει και μεγαλύτερο περιθώριο κίνησης και ανάπτυξης. Στην ουσία υπάρχει αγορά για όλα τα γούστα, αν κάτι δε τσουλήσει είναι γιατί κάτι δεν έγινε/υπολογίστηκε σωστά.

Παλαιό μέλος
    Επειδή το φέσι έχει γίνει μόδα καλά έκανε ο μαγαζάτορας και ζήτησε μπροστά χρήματα αλλά το φάουλ του είναι ότι ζήτησε όλο το ποσό.
    Εάν ζητούσε το 50% μπροστά και το υπόλοιπο με την παράδοση θα ήταν όλοι ικανοποιημένοι.
    Δυστυχώς μαζί με τα ξερά (φεσατζίδες) καίγονται και τα χλωρά (συνεπείς)...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Ρε παιδιά τι φέσι λέτε, δε του ζήτησε βερεσέ ο άνθρωπος. Μόλις το έπαιρνε στα χέρια του θα το πλήρωνε! Δηλαδή αν πάει κανείς σας να αγοράσει μια μηχανή και του πει ο άλλος φίλε δε την έχω δώσε μου τα λεφτά ΌΛΑ ΜΠΡΟΣΤΆ και έλα αύριο να την πάρεις θα τα δώσετε ?

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από skylaros Προβολή μηνύματος
    Μόλις το έπαιρνε στα χέρια του θα το πλήρωνε
    Λέξη κλειδί
    Μπορεί σε μερικούς να ακούγεται παράλογο ή τραβηγμένο αλλά υπάρχει πολύς κόσμος που την κάνει χωρίς τύψεις λέγοντας και 2-3 δικαιολογίες του κ@λου για ξεκάρφωμα και μην τον είδατε..
    Και όσο εμείς τα λέμε, ο μαγαζάτορας σκέφτεται "ευτυχώς που δεν στόκαρα γιατί θα μου έμενε τελικά" και είναι περισσότερο ικανοποιημένος με αυτό παρά με το ότι έχασε έναν πελάτη που ίσως αγόραζε από το μαγαζί του.
    Αγρίεψαν οι καιροί φίλοι..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της teo_g7
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από yianyian Προβολή μηνύματος
    Λέξη κλειδί
    Μπορεί σε μερικούς να ακούγεται παράλογο ή τραβηγμένο αλλά υπάρχει πολύς κόσμος που την κάνει χωρίς τύψεις λέγοντας και 2-3 δικαιολογίες του κ@λου για ξεκάρφωμα και μην τον είδατε..
    Ρε φιλαρακι αν δεν το πλήρωνε δεν θα το έπαιρνε καν!
    Ο τύπος δε ζήτησε να το πάρει βερεσε απλα το μαγαζί να το παραγγείλει και να το πάρει την επόμενη μερα κι ο μαγαζατορας ζήτησε να πληρωθεί προκαταβολικά μην τυχόν και δεν ερθει και του ξωμεινει το πανάκριβο και υπέρσπάνιο εμπόρευμα των 10€.Τώρα κοροιδευομαστε;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της peterTHErider
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από skylaros Προβολή μηνύματος
    Ρε παιδιά τι φέσι λέτε, δε του ζήτησε βερεσέ ο άνθρωπος. Μόλις το έπαιρνε στα χέρια του θα το πλήρωνε! Δηλαδή αν πάει κανείς σας να αγοράσει μια μηχανή και του πει ο άλλος φίλε δε την έχω δώσε μου τα λεφτά ΌΛΑ ΜΠΡΟΣΤΆ και έλα αύριο να την πάρεις θα τα δώσετε ?
    Σωστα,φεσι ειναι να το παρεις και να μην το πληρωσεις...
    Οχι να σου φερει κατι ενα μαγαζι και να μην το παρεις!ειναι λαθος και ανηθικο προς το μαγαζατορας αλλα οχι παρανομο...για.αυτο σε περιπτωσεις που ζητας κατι που δεν το εχει και ειναι δυσκολο να κινηθει δινεια μια μικρη προκαταβολη και ειναι ολοι οκ...
    Τωρα στην περιπτωση που συζηταμε ειναι καθαρα φαουλ ο μαγαζατορας γιατι και τακτικος πελατης ειναι ο φιλος μας και μικρο το κοστος και το προιον ειναι ευκολο να φυγει και επρεπε να το εχει στοκαρισμενο απο τη στιγμη που το εχει στον καταλογο του...
    αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!

Παλαιό μέλος
    Δεν κοροιδευόμαστε φίλε μου, τα πράγματα έχουν αγριέψει.
    Ένα 30% έως 50% το δίνει ο ψημένος πελάτης ως προκαταβολή, εαν δεν το δώσει ή γκρινιάξει πιθανότατα να μην αγόραζε τελικα ή να μην πλήρωνε άρα ο έμπορος δεν ασχολείται άλλο μαζί σου γιατί του μοιάζεις καμμένο χαρτί.
    Είπαμε...με τα ξερά έχουν καεί και τα χλωρά.

Για να μην παρεξηγούμαι, στα παραπάνω δεν βάζω τους τακτικούς ή τους καλούς πελάτες που εκεί κάνεις 2-3 βήματα πίσω
    Τελευταία τροποποίηση από yianyian; 08/08/2014 στις 00:22.

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Αρα στην εν λογο περιπτωση ο μαγαζατορας θα ελεγε στον πελατη"φιλαρακι ασε 3 ευρω"...............
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Παλαιό μέλος
    Και ο σωστός πελάτης θα του άφηνε 5
    Άσε που αυτά τα 3 ευρώ παίζει είναι το κέρδος του, δεν ζουν όλες οι επιχειρήσεις από αγοραπωλησίες χιλιάδων. Οι περισσότεροι μικρομεσαίοι μαγαζάτορες πλέον αν μαζέψουν 10 τρίευρα την ημέρα, κάνουν πάρτυ.
    Γιατί κοροιδεύουμε το μικροποσό όταν από αυτο το ελάχιστο 3ευρω παίζει να κρατιέται το μαγαζί του?

Μιλαμε για ενα γραμματοκιβωτιο ετσι;
    Οχι τιποτα αλοιωσιμο με ημερομηνια ληξης.
    Δηλαδη εγω πρεπει να ζηταω απο τους πελατες μου περιπου 2 ευρω(κατα μεσο ορο) εγγυηση οταν μου ζητουν να
    βαλω καφε για το σπιτι και θα περασουν να το παρουν αργοτερα;

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    αυτή τη στιγμη, στο μαγαζι που δουλευω υπαρχει εμπορευμα αξιας περιπου 10-12 χιλιαδων ευρω, από πελατες (τακτικούς και μη) που παραγγελαν, ο εργοδότης μου καλη την πιστη δεν τους πηρε προκαταβολή, αυτοι τελικα δεν ηρθαν ποτε να παραλαβουν, και οι εταιρειες δεν τα δεχονται πισω!
    δεδομενου ότι μιλαμε για ελαστικα αυτοκινητων σε περιεργες διαστασεις, εχουμε 10-12 χιλιαρικα στο μαγαζι, που ΚΑΝΕΝΑΣ πελατης -αν βρεθει- δεν θα θελει να αγορασει γιατι είναι περασμενου dot! (επειδή οι περισσοτεροι οσον αφορα αυτόν τον τομεα ειναι και ασχετοι ξερόλες..)

για πειτε μου ρε παιδες τωρα, ολοι οσοι μιλατε για φαουλ του μαγαζατορα, τι θα τα κανει αυτά τα λάστιχα ο εργοδότης μου? την εφαγε στον κ@λο η όχι? πως θα αποσβεσει αυτά τα λεφτα?

σε προϊον που δεν είναι διαθεσιμο εκεινη τη στιγμη στο μαγαζι πρεπει αν όχι να προπληρωθεί, να δωθει τουλάχιστον 50% προκαταβολή! τελος!

εγω πηγα τις προαλλες να παρω ένα κοματι της ουρας της μηχανης μου! δεν υπηρχε ελλαδα, και μου ζητηθηκε να προπληρωσω για παραγγελεια από εξωτερικο, αφου πρωτα ενημερωθηκα πως αν υπαρχει ολανδια θα το εχω σε 4-5 εργασιμες αν όχι θα ερθει από βραζιλια σε 15-20 το συγκεκριμενο μαγαζι με ειχε εξυπηρετησει αψογα σε δυο ανακλησεις που εγιναν για το μοντελο της μηχανης μου! εχοντας λοιπον καλες εντυπώσεις προπληρωσα και το κομματι το ειχα σε ΤΡΕΙΣ ημερες (νωρίτερα απ'οτι μου ειπαν αρχικα δλδ) και όλα μια χαρα!

μηπως επρεπε δλδ να αρνηθω και να φυγω?

....η ακομα καλυτερα θα τους ζηταω προκαταβολη για να αγορασω το εμπορευμα,να το ψησω να το κοψω και να το παραλαβουν
    ετοιμο και φρεσκο!
    Γαματο!
    Δεν θα στοκαρω και εμπορευμα!
    Τι βλακας που ημουν τοσα χρονια........

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mikes Προβολή μηνύματος
    αυτή τη στιγμη, στο μαγαζι που δουλευω υπαρχει εμπορευμα αξιας περιπου 10-12 χιλιαδων ευρω, από πελατες (τακτικούς και μη) που παραγγελαν, ο εργοδότης μου καλη την πιστη δεν τους πηρε προκαταβολή, αυτοι τελικα δεν ηρθαν ποτε να παραλαβουν, και οι εταιρειες δεν τα δεχονται πισω!
    δεδομενου ότι μιλαμε για ελαστικα αυτοκινητων σε περιεργες διαστασεις, εχουμε 10-12 χιλιαρικα στο μαγαζι, που ΚΑΝΕΝΑΣ πελατης -αν βρεθει- δεν θα θελει να αγορασει γιατι είναι περασμενου dot! (επειδή οι περισσοτεροι οσον αφορα αυτόν τον τομεα ειναι και ασχετοι ξερόλες..)

για πειτε μου ρε παιδες τωρα, ολοι οσοι μιλατε για φαουλ του μαγαζατορα, τι θα τα κανει αυτά τα λάστιχα ο εργοδότης μου? την εφαγε στον κ@λο η όχι? πως θα αποσβεσει αυτά τα λεφτα?

σε προϊον που δεν είναι διαθεσιμο εκεινη τη στιγμη στο μαγαζι πρεπει αν όχι να προπληρωθεί, να δωθει τουλάχιστον 50% προκαταβολή! τελος!

εγω πηγα τις προαλλες να παρω ένα κοματι της ουρας της μηχανης μου! δεν υπηρχε ελλαδα, και μου ζητηθηκε να προπληρωσω για παραγγελεια από εξωτερικο, αφου πρωτα ενημερωθηκα πως αν υπαρχει ολανδια θα το εχω σε 4-5 εργασιμες αν όχι θα ερθει από βραζιλια σε 15-20 το συγκεκριμενο μαγαζι με ειχε εξυπηρετησει αψογα σε δυο ανακλησεις που εγιναν για το μοντελο της μηχανης μου! εχοντας λοιπον καλες εντυπώσεις προπληρωσα και το κομματι το ειχα σε ΤΡΕΙΣ ημερες (νωρίτερα απ'οτι μου ειπαν αρχικα δλδ) και όλα μια χαρα!

μηπως επρεπε δλδ να αρνηθω και να φυγω?
    Μην μπερδευεις ανομοια ποσα ρε μικε!
    Μιλαμε για 10 ευρω........και προοιον μη αλλοιωσιμο.

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Τα ελαστικά που αναφέρθηκαν πιο πάνω πιστεύω μπορεί να τα βγάλει προσφορά ώστε τουλάχιστον να πάρει τα λεφτά του πίσω. Όσον αφορά τα eshops αυτό που παραγγέλνουμε μπορεί να το έχουμε δει από κάποιον φίλο μας πχ και να ξέρουμε τι είναι. Ειδικές παραγγελίες σε ένα προϊόν συμφωνώ πως θα πρέπει να υπάρχει προκαταβολή ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία.

Για το κινητο που πληρωνεις μπροστα τι εχετε να πειτε;
    πουτσ@@@@@@@@@

Σελίδα 3 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. αντε και μια ΚΑΛΗΜΕΡΑ 21- 5- 06
    από sotpag στο forum Καλημέρες κι ευχολόγια
    Απαντήσεις: 37
    Τελευταίο μήνυμα: 22/05/2006, 02:19
  2. Απαντήσεις: 34
    Τελευταίο μήνυμα: 09/02/2005, 14:04
  3. Γαιδουρεψαμε....ουτε Μια Καλημερα..??
    από Μικρή Λουλού στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 56
    Τελευταίο μήνυμα: 26/07/2004, 14:37
  4. Μια φορά και έναν καιρό στην αρχαία Αίγυπτο
    από Ora_Nihil στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 14/05/2004, 07:57
  5. Απαντήσεις: 53
    Τελευταίο μήνυμα: 02/04/2004, 12:33

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε