Το μοτέρ γίνεται εύκολα διάολος![]()
Παιδια σορυ που δεν απαντησα πιο νωρίς αλλά ήθελα να έχω ολοκληρωμένη άποψη πρώτα. Λοιπόν, δοκίμασα το smt (χωρις abs) και το ducati 1100 το ds (χωρις τα ohlins). Το tiger το εχω οδηγησει παλιοτερα...Εντυπωσεις; ktm:το πρωτο πραγμα που μου εκανε εντυπωση ειναι τα φρενα... ειναι παρα μα παρα πολυ δυνατα. Ισως υπερβολικα για τους ελληνικους γυαλινους δρομους που βλεπεις τα μουτρα σου μεσα. Ειμαι σχεδον βεβαιος οτι αν στραγγαλισεις τη μανετα σε φρεναρισμα πανικου θα... δεν θελω να το σκεφτομαι.. οποτε abs η μετακομιση στην αυστρια... οι αναρτησεις και η θεση οδηγησης (η οποια παρα ειναι motard για την κατηγορια και τα γουστα μου)σε προκαλουν να στριψεις πιο πολυ και πιο πολυ και το κυριοτερο καταλαβαινεις τι κανει το μπροστινο ανα πασα στιγμη...απο εμφανιση δεν μου ειπε και παρα πολλα απο κοντα.. μαλλον με αφησε αδιαφορο...
Tiger:να σημειωσω οτι το παλικαρι που το εχει αλλαξε πισω αναρτηση καθως και ελατηρια λαδια και βαλβιδες στα καλαμια με ohlins. Για αυτο ενδεχομενως δεν εχει να ζηλεψει στα στροφιλικια κατι απο το ktm. Το μονο ενδεχομενως να ειναι οτι το ενιωθα ελαφρως πιο "βαρυ".μου αρεσε η θεση οδηγησης που σε βαζει μεσα στο μηχανακι και φυσικα ο κινητηρας που δουλευει πιο πολιτισμενα (δεν εχει τα σκορτσαρισματα των αλλων δυο)ειναι πολυ δυνατος και δεν σε ενδιαφερει τι ταχυτητα εχεις μεσα γιατι απλα τραβαει παντου.
Ducati:Ειναι αλλη φαση.... Ναι, οταν δουλευει ρελαντι ακουγεται σαν χαλασμενο μιξερ,μπορει να υπολειπεται των αλλων δυο στον κινητηρα και λιγο στο κρατημα (ισως με τις ohlins να βελτιωνεται αισθητα, αν και οπως προειπε ενας φιλος πιο πανω το βρισκω πιο σβελτο στις κλειστες στροφες) αλλα σου δινει αυτην την αισθηση που λενε και οι αγγλοσαξονες "elemental". Μπορει να ειναι βλακωδες αυτο που θα πω και δεν ξερω αν με καταλαβει καποιος αλλα νιωθω οτι το μηχανακι εχει ψυχη.
Συμπερασμα: Μη φωναξετε...το χειροτερο μηχανακι για μενα ειναι το καλυτερο...αγνωσται αι βουλαι των μοτο...και τωρα "τα τρια μου γινανε δυο.." ducati vs triumph.
?????????????????????????????????????
Είσαι σε καλό δρόμο . ότι και αν αποφασίσεις .
Αν ήταν να διάλεγα μεταξύ των δύο , θα έπαιρνα τον τιγρη .
ΕΙδες το ΚΤΜ;; Σου κανε τα τρια δυο!
Απο αυτα που γραφεις διακρινω οτι ερωτευτηκες! :a07: Τσιμπα το λοιπον!
Αφου ειναι "αλλη φαση", ιταλικη ψυχη και δε συμαζευεται μαλλον τη δαγκωσες τη λαμαρινα!!
Σιγουρα παντως πολυ πιο ερωτευσιμο μηχανακι απο το Τiger. Ιταλοι γαρ.
MADE IN JAPAN 日本製
που να παρεις και ξηροκαμπανο,που πηρα εγω.....
το 1100 το απλο εχει διαφορες μεγαλες σε οδικη συμπεριφορα με το s(ohlins)
σε αντιθεση με το 1000 που ειναι πολυ λιγοτερες.
πιστευω οτι στο 1100 το s ειναι μονοδρομος
37.12.07n
22.47.01.e
τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει
Ducati και από εμένα με τα Ohlins, είναι απωθημένο...
Πρωτα απολα θα γραφεις καλυτερα. Τετοια θα λες στην οικογενεια σου και στους φιλους σου, οχι σε μενα.
Παρολα αυτα ομως, εχεις δικιο. Δεν ειναι ταφος το μοτερ, μιας και βγαζει αρκετα αλογα ειδικα στις μεσαιες και σιγουρα ειναι ενα μηχανακι ενδιαφερον. Ο λογος που το ειπα ταφος ειναι γιατι θελει επισκευη με το καλημερα.
Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss
αν παντως αποδιδει οπως το μοτερ του 1100 hyperstrada πως το λενε, τοτε ειναι ταφος, καμον!
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
Nα προτεινω κατι ακομη μιας και εισαι του συναισθηματος? Moto Guzzi Stelvio. Δεν υπαρχουν βεβαια πολλα, θελει καλο ψαξιμο για να μην την πατησεις οπως εγω με καποια θεματακια που εχει, αλλά σαν μοτοσυκλετα ειναι τουλαχιστον ερωτευσιμη...
Benelli TRK 502 X 2020 - Honda SH 150 2009
Μαλλον Hypermotard ηθελε να πει ο φιλος....