Δεν νομίζω μάικ.... Τι να πω, με αυτή τη μηχανή θα ξεχάσω και αυτά που ξέρω...............
Έχω απογοητευτεί σε σημείο ούτε να την καβαλήσω δεν θέλω πλέον..........
Δεν νομίζω μάικ.... Τι να πω, με αυτή τη μηχανή θα ξεχάσω και αυτά που ξέρω...............
Έχω απογοητευτεί σε σημείο ούτε να την καβαλήσω δεν θέλω πλέον..........
Kάντα μία ρύθμιση με όργανα μήπως συνέλθουνγιατί βλέπω ότι έχουμε καλύψει τα πάντα.Από ρεύματα μέχρι καρμπυρατέρ..
Θα έλεγα για στάθμη στα φλοτέρ αλλά μάλλον δεν στέκει και είμαι σίγουρος ότι το έχεις κάνει ήδη
Τελευταία τροποποίηση από MAIK72; 18/08/2014 στις 20:38.
Ένα έχει.... Και μανόμετρο να βαλω τι να μετρήσω?
Κανα μετρητή καυσαερίων θέλει αυτό μπας και......
Ρε λες? Άμα βάλω πρόχειρα έναν αισθητήρα λάμδα στην εξάτμιση και μετράω τα βόλτ που δίνει????![]()
σε πέρασα γαι τετράδα προς στιιμή με τόσο κόλπα που κάνει. Μας έκαψες
Είσαι σίγουρος ότι ε΄χει μόνο ένα ;;
![]()
Ξεβίδωσε το pilot screw λιγότερες στροφές απ'ότι λέει ο κατασκευαστής,για να κάνεις το μείγμα πιο φτωχό,και ξαναδοκίμασε. Μην κοιτάς τις στροφές του μοτέρ,το καρμπυρατέρ το ρυθμίζεις με βάση τη θέση του γκαζιού.Δηλαδή εκεί στις 4000 που λές ότι έχει πρόβλημα,πόσο ανοιχτό είναι το γκάζι; Σε πλήρες άνοιγμα,όλα καλά; Σε απότομα άνοιγμα; Σε μικρό άνοιγμα; Εντοπίζεις σε ποιά θέση έχεις το πρόβλημα,και ασχολείσαι με τα αντίστοιχα εξαρτήματα του καρμπυρατέρ.
τσεκαρε και ξεβουλωσε το ζιγκλερ του ρελαντι που βρισκετε στην χοανη του καρμπ.
εδω στην πρωτη και δευτερη φωτο δωσε βαση![]()
Έτσι είναι αυτές οι δουλειές.Και εγώ χρειάστηκα πολύ χρόνο και προσπάθεια για να ρυθμίσω τη δικιά μου. Όταν άρχισα ήθελε καμιά 20αριά μανιβελιές για να πάρει,ρελαντί δεν κράταγε,στο απότομο γκάζι έκοβε,το καρμπυρατέρ έσταζε.Ε μετά απο πολλή δουλειά,παίρνει με 4-5 μανιβελιές (με 2 όταν είναι ζεστή),κρατάει ρελαντί,υπακουεί σχεδόν άψογα σε όλες τις συνθήκες,και διαρροές τέλος. Υπομονή και επιμονή θέλει. Όταν κουράζεσαι και θέλεις να τα παρατήσεις,άσ'την στην άκρη,και κάποια στιγμή θα σου έρθει μόνη της η όρεξη να ασχοληθείς.Εγώ έτσι κάνω.![]()
Αφού είδα και όλα τα άλλα και ως συνήθως τίποτα το ύποπτο. Είπα να δω την φούσκα υποπίεσης πρίν την πεταλούδα.
Ελέγχω ελατήριο όλα οκ. Κοιτάω μεμβράνη, πεντακάθαρη.
Βαζω μπρός, ξανά μανά τα ίδια και όπως δούλευε ξεταπώνω την φούσκα απο πάνω. δούλεψε μια χαρά. Οκ λεω και ξαναταπώνω να δοκιμάσω. Μπρίκι.....
Άρα εκεί είναι το πρόβλημα δεν μπορεί να σηκώσει την φούσκα προφανώς.
Το ελατήριο όμως είναι εντάξει. Το έβαλα και σωστά μέσα και τα δοντάκια που χει στην τάπα πάνω δεν το ακουμπάνε για να πείς οτι το σπρώχνει.
Μήπως η φουσκα εχει αποκτήσει την υφή των σημερινων επιταγων..??
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Τι να σε πω μπρε κουζουμ...
Ενδιαφερον παρουσιαζει το γεγονός ότι, εφόσον ξεταπωσες την μεμβρανη - αρα η υποπιεση στον πανω θαλαμο εξισωθηκε με την ατμοσφαιρική πίεση - το καρμπυρατερ δουλεψε μια χαρα (ενω θα έπρεπε να γινει το ακριβώς αντίθετο)
Ή κατι δεν καταλαβα καλά ή παρε το μεγαλύτερο τρυπανι που θα βρεις και τρύπα το καπακι της φούσκας...![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Και όμως καλά κατάλαβες.
Ή μήπως κάτι άλλο συμβαίνει και δεν το βλέπω, ή οι γνώσεις μου δεν έχουν φτάσει μέχρι εκεί για να το εντοπίσω.... Ήρθε η ώρα να επισκεφθούμε μηχανικό!
20 χρονώνε μΕχανάκι είναι.... Λογικά τα βλέπω αυτά τα ευτράπελα!
https://www.youtube.com/watch?v=wyspAHrMbb8
Είδα και αυτό το βίντεο και κατάλαβα πως λειτουργεί η φούσκα. Τι να πω.... Κάτι συμβαίνει εκει πέρα και δεν ξέρω πως να το εντοπίσω.
δεν το λυνεις το καρμπ να το βουτηξεις σε χημικο υγρο για καθαρισμα; κατι εχει βουλωσει. και υποψιαζομαι τις δυο εξοδους εξαερισμου που επικοινωνουν με το λεκανακι. ειναι στα πλαινα του καρμπ αυτες.