Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 60

Θέμα: Βοηθεια με backup βασης δεδομενων ενος φορουμ

Φαντασματα λεγεται και ενα παιχνιδι με comanΤo στο xbox
    Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss

Μέλος απο...τότε... Το avatar του/της powerphot
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Δε λέω...ευγενικός τρόπος να σου πει κάποιος ότι πουρεψες...

Τελείωσε το, δεν έχει νόημα να το αφήσεις για Δευτέρα εφόσον το έχεις γράψει.
    Οκ λοιπόν το ρίχνω για το διάβασμα της Κυριακής, πριν την εφημερίδα.
    Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad

Και μετά από απαίτηση του κοινού (αισθήματος)...

Συνέχεια και τέλος.

Η αιτία της αποχώρησης.

Όπως όλοι που ασχολούμαστε με τα φόρουμς ξέρουμε ότι πολλές φορές χρειάζονται να γίνουν κάποιες ομαδικές αγορές είτε για ανταλλακτικά (βλέπε μοτο φορουμς) είτε για μπλουζάκια, για μπουφάν, κι ότι άλλο χρειαστεί ανάγκη.

Έτσι λοιπόν κι εκεί, στην 1η μεγάλη εκδρομή (2006) έπρεπε τα αμέτρητα (5) τότε άτομα που ταξίδεψαν να έχουν το δικό τους μπλουζάκι. Τα παραγγείλαμε μεσω ενός μέλους στη Θεσσαλονίκη αν θυμάμαι καλά, τα πληρώσαμε, τα φορέσαμε, και ταξιδέψαμε. Κι οι πέντε μας.

Κάπου στην 3η μεγάλη εκδρομή περίπου, (τα 5 είχαν γίνει 35), είχε βρεθεί ένας κατασκευαστής μπλουζακιων και μας έφτιαξε αυτά που θέλαμε, τα πληρώσαμε, (+5 δώρο), τα φορέσαμε, και ταξιδέψαμε. Ο κατασκευαστής παρέμεινε στα υπόψιν με επικοινωνίες κλπ, και καλά έκανε, όπως θα έκανε και κάθε επαγγελματίας.

Όμως για ένα περίεργο λόγο το προϊόν του δεν ήταν και τόσο σε «τιμές προσφοράς» σε σχέση με την υπόλοιπη αγορά. Από κάποια μέλη έρχονταν κατά καιρούς παράπονα ότι βρίσκουν κι αλλού πιο φτηνά από τον «προτεινόμενο» κατασκευαστή.

«Το είδαμε το θέμα», (αυτή την απάντηση την πήρα και πρόσφατα από την σελίδα FB του site είναι πολύ πιασάρικη), και θα το κοιτάξουμε. Απλά το είδανε, όσοι είχαν επιληφθεί του θέματος, αλλά, αλλαγή εμείς δεν είδαμε γιατί ειχαν δουλειά. Είδαμε όμως δειλά δειλά να κατασκευάζεται ένα τύπου subdomain του site με προϊόντα «αναμνηστικά» τα οποία θα κάλυπταν τα έξοδα του χώρου. Ξέρετε, domain server, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΟΤΕ, ΚΑΘΑΡΊΣΤΡΙΑ κλπ. (οκ πλάκα κάνω). Δυστυχώς το επιτρέψαμε. Έτσι κι αλλιώς μέχρι τότε τα έξοδα τα βάζαμε από την τσέπη μας ή από κανέναν λαχνό σε πίτες. Αυτό πιστεύω είναι το καλύτερο.

Δεν το πολυψάξαμε οι υπόλοιποι γιατί είχαμε αυτές τις χαζές ασχολίες που έχουν όσοι είναι σε μοτο φόρουμς. Ανούσιες επισκευές μοτο, ηλίθιες πατέντες, χαζολογήματα σε βουνά λάσπες και λίμνες, συναντήσεις σε καφετέριες σαν γκόμενες, και συναντήσεις σε ταβέρνες σαν μπεκρήδες. Έτσι κακώς, αυτό το θέμα πέρασε σε 2η μοίρα.

Κάποια στιγμή σε κάποια «συνέλευση» επαναλήφθηκε η υπόσχεση από όποιον ήταν υπεύθυνος για τις «πωλήσεις». Αλλά και πάλι δεν έγινε τίποτα, αρχίζοντας κάποιοι να σκέφτονται διάφορα για όλους όσους ήταν στον χώρο υπεύθυνοι.

Συμπληρωματική σημαντική πληροφορία.
    Πριν εμφανιστούν οι «υποψίες» και λόγο της επαγγελματικής μου ασχολίας θέλησα κι εγώ να συνεργαστώ με τον συγκεκριμένο επαγγελματία. Η συνεργασία δεν κράτησε πάνω από 1- 2 μήνες γιατί ακόμα και επαγγελματικά μου ήταν ασύμφορος. Έτσι στράφηκα σε άλλη ίδια επιχείρηση με πολύ καλύτερες συνεργασίες μέχρι και σήμερα. Αυτά συμβαίνουν.
    Τέλος συμπληρωματικής πληροφορίας.

Συνεχίζοντας τις σκέψεις και τις απορίες για ποιο λόγο τόσο καιρό δεν το ψάχνουμε το θέμα, μου καρφώθηκε μια ιδέα! Είμαι και λίγο τσαντίλας που λένε, και κάνω το εξής.

Σχεδιάζω ένα «δικό μου» σχέδιο με βάση το δικής μου κατασκευής λογότυπο του site και ζητάω σε ένα μέλος, (για να έχω και μάρτυρα), να κάνουμε δυο «δικά» μας t-shirts και να κάνουμε ένα τέστ.

Το κάναμε, αλλά δεν τελείωσε εκεί το «τεστ». Τα φορέσαμε. Πήγαμε και παραθαλάσσια βόλτα. Βγάλαμε και φωτογραφίες με τα μπλουζάκια, και ταυτόχρονα ανέβηκαν στους προσωπικούς μας λογαριασμούς στο FB. (μεγάλη κατίνα αυτό το FB, αλλά άμα το χρησιμοποιήσεις σωστά βγάζεις λαβράκι).

Η συνέχεια κι το αποτέλεσμα αυτού του περιστατικού ήρθε στο επαγγελματικό email μου.

Σε μερικές μέρες έλαβα από τον «προμηθευτή» μπλουζακίων του AB, ένα «απειλητικό» μήνυμα, (υπάρχει αυτούσιο), το οποίο απαιτούσε, αν δεν αφαιρούσα άμεσα από την επαγγελματική ιστοσελίδα μου όλα τα keywords μιας λίστας που μου έστειλε και έχει αγορασμένα, όπως επίσης και κάποια εμπορεύματα του, (τα οποία σημειωτέων ήταν αγορασμένα με τιμολόγια άρα μπορούσα να πουλάω.), θα είχαμε δικαστήρια.

Εγώ πάντως keywords εν βρήκα.

Επίσης, τελείωνε συμπληρωματικά, να αφαιρούσα και ότι άλλο brand «αλλουνού» είχα επάνω μου αν δεν είχα άδεια γιατί θα μου έκανε καταγγελία στις εταιρίες.

εδώ πάει, ΟΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙ.

ΣΟΚ?
    Λάθος! Το σοκ ήρθε μετά.

...συνεχιζεται (σορρυ δεν με αφησε παραπανω απο 5000)
    Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad

συνέχεια και τελος.....

Όλο το παραπάνω μήνυμα φεύγει με κοινοποίηση σε όλη την ομάδα, και φυσικά στον admin, και μεταφέρθηκε όχι σαν παράπονο, αλλά σαν απαίτηση.

Δείτε και «ΔΙΑΛΕΞΤΕ Η ΕΓΩ Η ΑΥΤΟΣ, ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ!»

Εδώ είναι το ΣΟΚ.
    Απάντηση υπεύθυνου, (μόνο για τα ιντερνετικά), του site:
    «Αυτό είναι ένα θέμα που δεν αφορά το site, είναι θέμα μεταξύ επαγγελματιών που πρέπει να τα βρουν μεταξύ τους. Δεν μπορούμε να πετάξουμε κάποιον που μας έχει βοηθήσει και μας βοηθά, ούτε μπορούμε να αφήσουμε τον Νίκο, «να καπηλεύεται το πνευματικό μας τέκνο, αν θέλει να αποχωρήσει ο Νίκος δεν έχουμε κανένα πρόβλημα...κλπ κι άλλα μελάτα».

Και κάπου εδώ κολλάει το... «άμα δεν αγαπάς αυτό που κάνεις», και το κάνεις για να βγάλεις φράγκα, δε σε νοιάζει και πολύ αν από το «μαγαζάκι» σπάσουν τα ράφια και καταστραφεί το εμπόρευμα. Έμπορας είσαι θα πάρεις άλλα και καλύτερα εμπορεύματα. Άλλωστε τελικά, μάλλον γι' αυτό άνοιξες το «μαγαζάκι». Βρήκες και 3 - 4 κορόιδα αμισθί, και σου έκαναν την δουλειά σου, κι όχι μόνο.

Έλα, παραδέξου ότι τότε μόλις άρχισε να «ανεβαίνει» η δημοτικότητα του «μαγαζιού» η πρώτη σου πρόταση ήταν να πουλάς σχετικά ανταλλακτικά κι αξεσουάρ σε στυλ e-shop.

Εκεί, στο τραπεζάκι της καφετέριας do you remember the happy days??….
    Βέβαια μετά τα γέλια που ακολούθησαν πήρες την απάντηση, «Φιλαράκι,το χόμπι το πληρώνεις δεν σε πληρώνει»!
    Αλλά δυστυχώς μάλλον δεν είχε τελειώσει εκεί το θέμα, και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε.

Περαστικά μας!

ΤΕΛΟΣ!

Κι όπως ανέφερα παραπάνω όλα αυτά υπάρχουν και ηλεκτρονικά και γραπτά και πολύ περισσότερο υπάρχουν εκεί που δεν θα σβήσουν ποτέ.
    Στο μυαλό όλων αυτών που τα έζησαν.

Αφιερωμένο στον Themis Smith, Zeppelin, Saddle
    Τους ευχαριστώ για όλα, και συγνώμη για την 1η καταστροφή.

Είμαι διαθέσιμος να λύσω όποιες απορίες γεννήθηκαν εφόσον μπορώ και γνωρίζω.
    ΔΕΝ είμαι διατεθειμένος να βρεθώ σε αντιπαράθεση από οποιοδήποτε που ΔΕΝ γνωρίζει τα πραγματικά γεγονότα, κι έχει φάει αβέρτα το παραμύθι των τριών χρόνων.

Αλήθεια Βύρωνα, τώρα σου λύθηκε η απορία για ποιο λόγο έγινε η διάλυση της ομάδας διαχείρισης?

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από powerphot Προβολή μηνύματος
    Αλήθεια Βύρωνα, τώρα σου λύθηκε η απορία για ποιο λόγο έγινε η διάλυση της ομάδας διαχείρισης?
    Καλα, δεν ζω στον κόσμο του Αρλεκιν...

Υποψιαζόμουν ότι το θέμα στράβωσε από τα φράγκα vs ρομαντικού team.
    Ας το χαρεί το χρεπι, όσο καιρό είναι στον αέρα. Γιατί μόλις πέσει η κίνηση, και χρειαστεί να διαφημίζει σεξουαλικά βοηθήματα και μέντιουμ, θα πάει ακλαφτο το μαγαζί.

SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Τσαντισμενο Μελος Το avatar του/της Buenaventura
    Το φορουμ ειχε παρει την κατιουσα αρκετα χρονια τωρα,και ισως η καταστροφη που εγινε θα δημιουργησει κατι καλυτερο-καπου αλλου.
    Μιλαω για καταστροφη,γιατι οπως ειπαν και πιο πανω,τα τεχνικα αρθρα και οι φωτο δεν θα ξαναβρεθουν πουθενα.Αυτο ειναι το μονο λυπηρο.
    Ολοι βλεπουμε οτι ουτε εναν καφε δεν μπορουσαμε να κανονισουμε πια...
    Ολοι βλεπαμε τις ασχετες διαφημισεις δεξια-αριστερα...Και καταλαβαιναμε.
    Λογω δουλειας λειπω 7-8 μηνες τον χρονο και ειναι η αληθεια με ξενισε το οτι γυρνωντας μια χρονια,ξαφνικα, ατομα που ειχαν καθημερινη παρουσια στο ΑΒ ειχαν εξαφανιστει...(για να τα λεμε και ολα,αυτο που ακουσα ηταν οτι ¨αυτοι μας παρατησαν" και πηγαν και εκαναν αλλο φορουμ)

Χαιρομαι Νικο που εγραψες τα οσα εγραψες και επιτελους μαθαμε τι ακριβως παιχτικε και εξαναγκαστηκατε σε αποχωρηση.Και γω το ιδιο θα εκανα.
    Δυστηχως το ΑΒ σιγοπεθαινε και το κρασαρισμα του σερβερ ηταν η χαριστικη βολη.
    Και εις αλλα με υγεια...

υ.γ-Το οτι δεν υπηρχε back up και χαθηκαν δεδομενα 4 και πλεον χρονων,εμενα μου φαινεται εξωπραγματικο,εν ετη 2014...
    The Ace of Spades

Κώστας - "Ανήσυχο" Μέλος Το avatar του/της el-Gatto
    Νίκο . . . .

Δεν ήξερα τι ακριβώς συνέβη τότε ,ΚΑΙ αποχωρήσατε...
    Η διακριτικότητά μου ,μου απαγόρευε να ρωτήσω.
    Σήμερα έμαθα ,έστω κ περιληπτικά.
    Καλά κάνεις κ το βγάζεις στον αέρα το θέμα...Εστω κ τώρα.

Πάντως...
    Ο "εμπορικός" προσανατολισμός του ΑΒ ,είχε αρχίσει να διαφαίνεται (σγα-σγα) ,πρίν αποχωρήσετε.
    Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι επ'αυτού.
    Απλά να ξέρεις ,ότι φαινόταν κ στους "απ'έξω" ο "στόχος" της διαχείρισης.

ΥΓ: Χαθήκαμε τελείως ρε γμτ...
    Εχω να σας δώ χρόνια.... Κι εσένα ,& τον Αλέξη ,& τον Θέμη ,& τον Ζep ,αλλά κ πολλά άλλα άτομα ,που εκτιμούσα τότε ,κι έτσι έχουν μείνει στο "back up" μου μέχρι σήμερα.
    Πρόταση:
    Δεν κανονίζετε απ'εδώ (moto.gr) μια ημερήσια εκδρομούλα , να θυμηθούμε τα παλιά μας ,κ να πούμε κ τα νέα μας....
    Ας γίνει αυτό το γκρίζο thread , ο λόγος να "αναγεννηθεί" κάτι όμορφο.
    Τι λές....;

Πάω να δω φωτό κ video από Κατερίνη-Όλυμπο-Αρεόπολη-......κι άλλες πολλές....έτσι για να γουστάρω.

Αφιερωμένη:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	DSC06532.jpg 
Προβολές:	125 
Μέγεθος:	85,1 KB 
ID:	322601
    Μάστορα άσε κάτω τη σέλα, θα τ'αλλάξω μόνος μου τα λάδια!
    " the PouroDuro team "

Σβήνω γράφω , σβήνω γράφω .... απογοήτευση .

Οσα γράφτηκαν είναι εκτός θέματος στα όρια του μεσημεριανού , αλλά επίσης γράφονται και βαριές κουβέντες για ένα χώρο και έναν άνθρωπο που δεν πρόκειτε να μπει εδώ να απαντήσει σαν να είναι σε λαικό δικαστήριο .

Εγώ συμπέρασματα και ευχολόγια , και ποσταρίσματα εύκολα για να γίνω αρεστός δεν θα κάνω .... χωρίς να ακούσω και την άλλη πλευρά ,

επίσης θεωρώ πως το aprilia bikers μια χαρά επιβίωσε και χωρίς τη παλιά του διαχειριστική ομάδα και μια χαρά πάλι θα επιβιώσει όσο υπάρχουν άνθρωποι νέοι και με όρεξη να το τρέξουν .

Όσοι δεν έχουμε όρεξη θα πάμε σπίτια μας , οι νέοι θα είναι εκεί να του δώσουν όμως ζωή και καλά θα κάνουν .

Κλείνω λέγοντας ότι το θέμα έσοδα και φόρουμς σηκώνει μεγάλη κουβέντα που δεν θα καταλήξει πουθενά .

Στα όρια του μεσημεριανού ? Τι λες αλήθεια?

Οι βαριές κουβέντες μπορούν να σταματήσουν να γραφονται. Αρκεί να επανέλθει το φόρουμ στην προηγούμενη κατάσταση. Πιθανόν να είναι λεπτομέρειες για σένα, εφόσον σε ενοχλούν περισσότερο οι "μεσημεριατικες κατινιες" και λιγότερο τα χαμένα χιλιάδες ποστ και η φωτογραφίες ενός φόρουμ από τον άνθρωπο που δεν είχε ΕΝΑ ποστ, ΚΑΜΜΙΑ φωτογραφία, ΚΑΜΜΙΑ συνεισφορά στο ΑΒ.

Άκουσε και την άλλη πλευρά αν έχει κάτι να πει. Και αν θίγεται με όσα γράφονται, ας μπει να απαντήσει (και να εξηγήσει με κάτι πιο έξυπνο από τον Μέρφι)...

Το αν θα επιβιώσει δεν εξαρτάται μόνο από την διάθεση, αλλά και από τις γνώσεις αυτών που θα το τρέχουν. Μακάρι να έχει διάθεση ο Bill, o nitroargi και κάνα δυο ακόμα να κάτσουν να ξαναγράψουν. Είναι και λίγοι όσοι τα ξέρουν τα aprilia, μην ξεχνιόμαστε...
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Επειδή με ενδιαφέρει κομματάκι, τα post που φαίνονται τώρα σαν AB είναι εντελώς φρέσκα; Χάθηκε η βάση από κάποιο σημείο και πίσω και έμεινε το καινούριο κομμάτι; Ίσως σας φανεί εντελώς elementary η ερώτηση μου, όμως ενδιαφέρομαι μιας και πολλά από τα thread που βρίσκονται στα διάφορα μοτοσυκλετιστικά φόρα αποτελούν την ιστορία του σύγχρονου μοτοσυκλετισμού στην Ελλάδα.

Bυρωνα, εχεις μπλεξει 2 ασχετα θεματα: ενα, την αποχωρηση καποιων μελων (πριν χρονια) την οποια θεωρεις συνυφασμενη με την υπαρξη στον αιωνα τον απαντα του ΑΒ και δυο, την καταστροφη του site.
    Συμφωνω με faraway και οτι απολους, μονο ο Νικος μου ελειψε. Και εσυ...... Εισασταν πιο κοντα στο τεχνικο κομματι που μου αρεσει.
    Οτι καταστραφηκε, αστο γαμα το να παει γιατι μονο στεναχωρο ειναι για ολους.

ps. Εχω μιλησει με τον Νικο, απο την πρωτη μερα για το θεμα αποχωρισης του
    ps2. Τοσο καιρο κανενας δεν ειχε κανει θεμα, ΜΟΝΟ ΕΓΩ, το οτι αποχωρισαν καποια μελη. Και αισθανομουν και ο μαλακας που τα ειπα χυμα στον admin γιατι κανεις δεν θυμαμαι να εδωσε σημασια.
    ps3. Δεν διαφωνω σε τιποτα μαζι σου Βυρωνακο. Απλα βλεπω τα πραγματα πιο ψυχρα και κουνιουνται τα Καβασιλα στο κατω κατω.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MikeG Προβολή μηνύματος
    Επειδή με ενδιαφέρει κομματάκι, τα post που φαίνονται τώρα σαν AB είναι εντελώς φρέσκα; Χάθηκε η βάση από κάποιο σημείο και πίσω και έμεινε το καινούριο κομμάτι; Ίσως σας φανεί εντελώς elementary η ερώτηση μου, όμως ενδιαφέρομαι μιας και πολλά από τα thread που βρίσκονται στα διάφορα μοτοσυκλετιστικά φόρα αποτελούν την ιστορία του σύγχρονου μοτοσυκλετισμού στην Ελλάδα.
    Χαθηκε η βαση απο το 2010 μεχρι τον ιουλιο του 2014.
    Παραλληλα, απο το 2010 και πισω, δεν υπαρχουν οι φωτογραφιες που ειχαν ανεβει στον σερβερ.

Εδω υπαρχει μια "φωτογραφια" του φορουμ απο διαφορες χρονικες στιγμες. Τιποτα το ιδιαιτερο βεβαια
    https://web.archive.org/web/20130404...rtal/index.php

Χάθηκε η βάση των μηνυμάτων από 2010 μέχρι τώρα, τα μέλη που γράφτηκαν από το 2010 και μετά και όλες οι φωτογραφίες του φόρουμ από αρχή λειτουργίας.
    Αν κάνω λάθος ας με διορθώσουν τα παιδιά.
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bros400pgm Προβολή μηνύματος
    Bυρωνα, εχεις μπλεξει 2 ασχετα θεματα: ενα, την αποχωρηση καποιων μελων (πριν χρονια) την οποια θεωρεις συνυφασμενη με την υπαρξη στον αιωνα τον απαντα του ΑΒ και δυο, την καταστροφη του site.
    Δεν έχω μπερδέψει κάτι, απλά ήρθε η κουβέντα του Νίκου στη μέση.
    Θεωρώ όμως ότι το εξωφρενικό γεγονός της απώλειας των υπερπολυτιμων post, δεν είναι άσχετο με το one man show που ανέλαβε ο admin βγάζοντας από την μέση τους ενοχλητικούς.

Από την στιγμή που ανέλαβε την ευθύνη μόνος του να κρατάει στον αέρα την δουλειά ΑΛΛΩΝ. (μην ξεχνιόμαστε...) για να στηρίζονται τα μέλη του φόρουμ (γιατί ο σκοπός του αυτός είναι, όχι να βγάζει κάποιος εξτραδακια) γίνεται και ο αποδέκτης όλων των "κατινιστικων μεσημεριατικων" σχολίων.
    Και σιγά τα σχόλια δηλαδή...έναν Μέρφυ κατηγόρησε και καθάρισε. Μήπως είχε γράψει και τίποτα για να στεναχωρηθεί?
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Τι σχέση έχει με το πέσιμο του φόρουμ , όλα αυτά που γράφτηκαν ?

Εγώ αυτό περίμενα όταν είδα το Νίκο να γράφει . ( κάτι σχετικό με τη βάση του φόρουμ δλδ )

Ανταυτού άκουσα μια εκδοχή μιας ιστορίας που την ξέρω εδώ και χρόνια και δεν με αφορά .

Δεν έχει καμία υποχρέωση κανείς να μπει εδώ μέσα να απαντήσει , ειδικά όταν είναι κατηγορούμενος εξ αρχής .

ps . δεν ξέρω την άποψη της άλλης πλευράς (για τις μπίζνες αμφότερων) , αλλά δεν με αφορά κιόλας το θέμα

ps. τι να πει ο admin παραπάνω από όλα αυτά ? Ότι έκανε μ@λ@κι@ ? Λες να μην το ξέρει ? Εγώ λέω το ξέρει ...
    Τελευταία τροποποίηση από faraway; 06/09/2014 στις 06:39.

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Βοηθεια με wheelspin
    από supershitty στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 22/02/2007, 10:16
  2. Βοήθεια, με κλέβουν!
    από Elektra στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 140
    Τελευταίο μήνυμα: 20/02/2007, 11:53
  3. Βοήθεια με τα φλας
    από pakis στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket