αλιμονο αν δεν καταλαβαινα την πλακα.
απλα προχθες ημουνα σε σχετικα κακη ψυχολογικη κατασταση, βλεπεις πρεπει να βρω καινουργια δουλεια, κ φανηκα πιο σοβαρος απ' οτι ηθελα.
τεσπα πιστευεις οτι χρονια τωρα που ασχολουμαι με υπολογιστες κ λοιπες χαζομαριτσες, ολο ξεχναω το print screen;
![]()
ασε που αυτο ισχυει για να αντιγραφεις ανεκδοτα. Το θεμα ειναι οτι ξερω κ εκατονταδες απο δαυτα, αρα πολλα καθομαι κ τα γραφω. Ελα ομως που εχω κ απωλειες μνημης... οποτε νομιζω οτι ξερω εκατονταδες![]()
![]()
![]()
ακολουθει ενα που το ειχα αναφερει επιγραμματικα παλιοτερα... προσαρμοσμενο στις σημερινες καταστασεις.
-Ετος 2394
Μπαίνει μια μερα ενας τυπος στο Δελεαρ κ βλέπει μαζεμενους γυρω απο ενα τραπεζι καμια 20αρια γερους πρωην αλητες μηχανοβιους να τα λενε.
ξαφνικα ακουει
34
κ ξαφνικα ολο το τραπεζι να λυνεται στα γελια.
Ρωταει τον καταστηματαρχη
-τι γινεται εδω; λενε νουμερα κ γελανε;
-οχι, απανταει αυτος, απλα επειδη τοσα χρονια λενε τα ιδια κ τα ιδια ανεκδοτα, τους εχουν βαλει νουμερα για να μην καθυστερουν
Πλησιαζει κ καθεται στην μοναδικη καρεκλα που ηταν ελευθερη απο παπιες, ειδικα καθαριστικα μασελων, θηκες ζελατινων πρεσβυωπιας κ λοιπα οταν
αφου ηρεμουνε λιγο τα γελια λεει αλλος ενας
27 κ πριν προλαβουν οι αλλοι να γελασουν πεταγεται ο ενας γερος -που οπως δειχνει θα πρεπει καποτε να εχει ορθια ξανθα μαλλια- κ λεει.. αυτο θυμαμαι εχει ακουστει πρωτη φορα το 2004 στις 27 Μαιου, απο τον McGyver κ αν περιμενετε μισο λεπτο, καπου εχω σημειωμενο το thread που ειχε πρωτοακουστει, στην αριστερη μου τσεπη εχω το σημα του recycle, διπλα στα χαπια της αδρεναλινης.....
κτλ
κτλ
κτλ
αυτα κ![]()
![]()
![]()
![]()