+ όσα θες.
Είμαι κι εγώ ένας από τους μαλάκες που όταν τους καλούν στο κιν. ψάχνει να βγει στην άκρη να μιλήσει. Στο αυτοκίνητο που έχει ΒΤ και συνδέεται αυτόματα πάλι με ενοχλεί, κόβω και πιάνω άκρη και μιλάω όσο θέλω.
Κόψιμο κώλου το λιγότερο και να δεις για πότε κόβεται η γ@μωσυνήθεια του παρλάρειν και οδηγείν ταυτοχρόνως.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Εγώ αν είμαι μόνος δεν απαντάω.
Αν είναι με κάποιον άλλο λέω ν απαντήσει αυτός.
Στην τελική πόσο σοβαρό μπορεί να είναι ώστε εδώ και τ'ωρα να πρέπει να απαντηθεί?
(9/10 τηλέφωνα πάντως είναι για βλακείες)
Τελευταία σκ'εφτομαι ότι δεν θέλω καν κινητό !
![]()
ανανήψαντας
Now people keep asking if we're going to change
I look'em in the eye
Tell'em no fucking way !!!
Στο κάρο έχω μπλέ δόντι με ανοιχτή ακρόαση απ τα ηχεία και μικροφωνακι
Αλλά το χρησιμοποιώ σπάνια όποτε μιλάω
Στην μηχανή λόγω δουλειάς για διευκρινίσεις οδού, ατόμων, συμβάντος
Το χρησιμοποιώ
Εντάξει αν ο νους ταξιδεύει όχι μόνο το κινητό, και τσατσάρα να έχεις θα την κάνεις την μα@@κια
Κρατάει το σκορ για να βάζει φυτιλιές, δεν ξέρεις τί κουφάλα είναι
Όπως έγραψα και στο ποστ μου, αυτό που τονίζω είναι ότι το βασικό είναι το αν μιλάει κάποιος στο κινητό. Όχι τόσο το άν το κρατάει κιόλας.
Δεν πρότεινα κάτι.
Δεν είπα "μία η άλλη είναι, οπότε μην αγοράζετε μπλουτουθ μιλήστε κανονικά" ούτε "κάθε φορά που μπαίνετε στο αυτοκίνητο/καβαλάτε μηχανή η προσοχή σας και το μυαλό σας να είναι 100% καθ'ολη τη διάρκεια της διαδρομής στην οδήγηση, αλλιώς πάρτε ταξί".
Στο 100% είμαστε όταν είμαστε στα όρια μας και είτε πηγαίνουμε τάπα είτε για το χ ψ λόγο είμαστε στην τσίτα (γλιστράει ο δρόμος κλπ).
Κατά τ'άλλα λογικό είναι και τις έγνοιες του να έχει ο καθένας για τη δουλειά του, τη γυναίκα του, το χρυσόψαρό του.
Το πόσο τον απασχολούν αυτά και του αποσπούν την προσοχή κάθε φορά ένας θεός το ξέρει.
Αν περιμέναμε να αδειάσει το μυαλό μας από κάθε σκέψη πριν πιάσουμε τιμόνι δε θα βγαίναμε απ'το σπίτι μας.
Δε μίλησα για όλα αυτά τα γενικά.
Για το κινητό μίλησα και το κατά πόσο κάνει τη διαφορά ένα μπλου τουθ, μια ανοιχτή ακρόαση κλπ.
Μεγαλύτερο ρόλο μπορεί να παίζει η ηλικία, γιατί ένα 25χρονος μπορεί να οδηγάει, να μιλάει στο διπλανό του για την γκόμενα που τον παράτησε, να αλλάζει σταθμό στο ραδιόφωνο και να έχει δει και το γέρο που ετοιμάζεται να σφάξει το στοπ 200 μέτρα μπροστά, ενώ ένας 50χρονος και μόνο που θα ακούσει το τηλέφωνό του να χτυπάει μπορεί να αρκεί για να τον αποσυντονίσει.
(δε λέω ότι κάνει καλά ο 25χρονος, παράδειγμα φέρνω)
Κι ο νόμος όμως με κάποια κριτήρια γράφει.
Δε γίνεται να πει θα γράψω τον μεσήλικα αν μιλάει στο κινητό κι όχι τον πιτσιρικά.
Από κει και πέρα ο καθένας πράττει όπως καταλαβαίνει.
Εγώ, ως γνωστός outlawπου σχεδόν στα πάντα πράττω με βάση τη δική μου λογική και κατά πώς κρίνω εγώ, στο τηλέφωνο θα μιλήσω μόνο σταματημένος στο φανάρι όταν πρόκειται για τηλεφώνημα του τύπου "Έλα ρε κατέβα, σε 2' είμαι εκεί.", ή αν χτυπήσει και κρίνω πως πρέπει να απαντήσω αν μπορώ ανάλογα το δρόμο πιάνω δεξιά και πηγαίνω ήρεμα κι ωραία (ούτε κι εκεί θα πιάσω την πάρλα).
Ο νόμος χέστηκε. Και στο φανάρι να με δει θα με γράψει. Και καλά θα κάνει.
Μπλου τουθ και λοιπά μπιχλιμπίδια, κι ας είναι ο νόμιμος τρόπος, προσωπικά πιο πολύ μου αποσπούν την προσοχή γιατί δε με βολεύουν παρά να κάνω αυτό που περιγράφω από πάνω. Προτιμώ να με γράψει κάποιος παρά να έχω κανά ατύχημα γιατί παλεύω να στερεώσω το δόντι στο αυτί μου και να πατάω κουμπάκια καταλάθος.
Άλλος βολεύεται αλλιώς.
Το καλύτερο είναι το καθόλου.
ΥΓ. Με τη μηχανή ούτε που το ακούω.
Αν νιώσω δόνηση, 1 στις 20 θα κάνω τον κόπο να κάνω κάπου στην άκρη να βγάλω γάντια κλπ να δω ποιος ήταν και να τον πάρω.
Αν για κάποιο λόγο θέλω να πάρω εγώ κάποιον εννοείται θα σταματήσω. Σιγά μην κάνω τον ακροβάτη με το τηλέφωνο στο αυτί.
μλκ θα σε βαρέσω
Ο 50χρονος κάλλιστα μπορεί να οδηγάει, να αλλάζει σταθμούς στο ραδιόφωνο, να επιλέξει ποιο από τα 3 πιπίνια που πάνε μπροστά του είναι το καλύτερο και να το παρακολουθεί ενδελεχώς, να καπνίζει, να αλλάζει λωρίδες και να χρησιμοποιεί φλας, να μιλάει με την γυναίκα ή την πεθερά του και να μουτζώνει και να τα ξύνει ταυτόχρονα.
Άντε το έχετε παρακάνει με τους 50χρονους και τις δεξιότητές τους.
Εμετικοί έχετε καταντήσει! :a04:
λέμε στην 3η ηλικία
![]()
Κάθε φορά που μπαίνω στην Αττική οδό όλοι και όλες έχουν το κινητό βιδωμένο στο αυτί και οδηγούν ή τουλάχιστον έτσι νομίζουν.
Το ότι τσουλάνε απο τη λωρίδα τους στην αμέσως αριστερότερη/δεξιότερη προφανώς είναι κάτι που δεν το συνειδητοποιούν...
Ρε ντάρλινγκ, εσύ οδηγώντας μοτο μιλάς στο τηλ και στο κουτί δεν χρησιμοποιείς bt παρότι έχεις;? Δηλαδή τώρα τι να σου πω;![]()
Γέροντες μια χαρά σας τα λέει ο πάιπ. Όσπου να κουνήσετε το χέρι να πιάσετε το κινητό έχετε ξεχάσει τι θέλατε να κάνετε. Πάλι καλά που συνεχίζει να κουδουνάει και σας το θυμίζει![]()
it's all a matter of perception
ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing