Η αγεληδον συμμετοχή σε οτιδήποτε "γιατί είναι προτιμοτερο απο το τίποτα" δεν με καλύπτει. Το εν λόγω κίνημα το παρακολουθώ απο τότε που ξεκίνησε, δεν το έμαθα "χτες" με αφορμή αφίσα και ευκαιρία για δέκα λεπτά δημοσιότητα. Είδα, εκρινα, αποφάσισα από τότε οτι δεν μου κάνει και ως σήμερα δεν έχει αλλάξει τίποτα, οπότε και η γνώμη μου περί της συμμετοχής μου σε αυτό παραμενει η ίδια. Αν στεναχωρουνται οι κάτοικοι συγκεκριμενης στανης και οι βοσκοί αυτών σε βαθμό που να συγγράψουν οργισμένα σεντόνια, χώρος για εγγραφές υπάρχει. Τα σέβη μου και τα φιλιά μου. :bye:
kammia kritiki.
to both my balls pigaine sto apotelesma- oti tha tous thlasete ta frydia.
Ego sou leo oti kalos egine i poreia kai kalos symmeteixan osoi to eixan parei xampari.
apla min perimeneis na idrosei to ayti kanenos epeidi pigan mia fora tin kyriaki 500-1000-3000 mixanakia bolta apo peiraia-syntagma.
anefera mia skepsi pou ekana (kai pou ematha oti eixe idi ginei ekso paliotera kai me apotelesma).
ta peri tsompanidon , stanis, bgalte to skasmo , apla den tha ta sxoliaso.
Stay stiff
Προλεταριοι ολου του κοσμου....
ενωστε.....πληκτρολογια.(και γ@μω τα usb hubs θα πρεπει να εχουμε)
Κι εγώ θα σου συνιστούσα να πεις στο σύντροφο που πήγε κι έψαξε τις χρηματοδοτήσεις της ΕΕ και έχει ήδη σχολή οδηγών και εκπαιδευμένους δάσκαλους, ότι το παράβολο που θα πληρώσω και (μέρος του θα μπει στη τσέπη του) θα με πονέσει πολύ.
Ως εκ τούτου εύχομαι να τα φάει στους γιατρούς.
Όσο για εσένα θα συνιστούσα να είσαι λίγο πιο συγκρατημένος στις εκφράσεις σου γιατί ΚΑΝΕΝΑΣ δεν είναι υποχρεωμένος να συμφωνεί και να συμμετέχει με όσα λες και έχεις επιλέξει.
Αυτά στα λέω φιλικά όπως τα είχα πει και σε κάποιους άλλους πιο παλιά για το ΚΤΕΟ που ζητούσαν τότε και έκαναν και ανάλογες συγκεντρώσεις με 253456 αιτήματα ακόμα.
(τα οποία είναι κοινά με τα σημερινά, με εξαίρεση το ΚΤΕΟ που έχει αντικατασταθεί με την εκπαίδευση)
υγ
ΑΝ μέσα στο 15 γίνουν τα πράγματα όπως είπα εσύ συγνώμη θα ζητήσεις από τα μέλη του φόρουμ ?
Από περιέργεια ρωτάω.
υγ2
και σου ξαναλέω ότι δεν έχω τίποτα εναντίων κανενός και φυσικά ούτε και μαζί σου.
![]()
ανανήψαντας
Στανη δεν έχουμε (ακομα αλλα κατι ψηνεται), το σκασμό δυσκολα τον βγαζουμε ειδικα με τα μπολντ γραμματα που φέρνουν και αλλεργια. Απο την αλλη αν σε μια μονο φωτο καταφερα να εντοπισω εναν παπιοκαγκουρα, καταλαβαινεις πόσοι υπηρχαν.
Ενας θες; Ενας. Επρεπε εξ' αρχης αφου "η οργανωση ήραν πολύ καλη" να τον πεταξετε έξω. Εαν πέρα απο το μπούγιο σας ενδιαφερει και η εικονα που προβάλετε.
Και του χρόνου.
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Μάστορι, πάρτο λίγο αλλιώς γιατί μάλλον βρίσκεις.
Και για να θίξουμε και την ουσία της κίνησης η οποία, κατ'εμέ, στα πλαίσια της απολιτίκ φρενίτιδας έγινε μόνο και μόνο για να ικανοποιηθεί το αίσθημα περί συμμετοχής στα κοινά, ενός -μικρού - μέρους της μοτοσυκλετιστικής κοινότητας.Όπως σου λέει και ο αμυρουκαι, για "τα δέκα λεπτά" δημοσιότητας.
Αλλέως, δε θα γινόταν με τη Βουλή κλειστή και εντελώς αποκομμένη από συλλογικότερες δράσεις.
Ωραίο λοιπόν το πανηγυράκι με τα βρουμ βρουμ, μόνο που δεν απευθύνεσαι σε αμέτοχους κυρπαντελίδες.
Για αυτό λίγο πιο κόσμιες εκφράσεις την επόμενη.
![]()
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
εγω τον κοβω απο τη ριζα παντως οτι αυτοι που πηγαν πραγματικα για να δειξουν την αγανακτηση τους και να διαμαρτυρηθουν ηταν η συντριπτικη μειοψηφια.. ολοι οι υπολοιποι πηγαν απλα και μονο για το τζερτζελο... και μαζι με αυτους τα καγκουρια για να κανουν ντορο! αν η οργανωση ηταν αψογη, τα καγκουρια δεν θα υπηρχαν καν! αλλα προκειμενου να κανουμε ντορο και να φαινομαστε.. (μεθοδος γνωστης στανης αυτη) δε βαριεσαι! ας ερθουν και αυτοι να ακουστουμε! μονο που ομως μονο αυτοι ακουγονται και το αποτελεσμα ειναι να χαλαν την εικονα..
Η συγκεντρωση ηταν αξιολοπρεπεστατη, χωρις προβληματα και παρα τον ογκο των συμμετεχοντων δεν υπηρχε εικονα "αγελης". ολα γινανε ομορφα και σοβαροτατα και μακαρι ολες οι συγκεντρωσεις-πορειες-διαμαρτυριες να εχουν αυτο το επιπεδο.
Γιατί φίλε μου;
Μου ζήτησαν συγνώμη όλοι αυτοί που με πηδάνε καθημερινά; Μου ζήτησε συγνώμη αυτός που τους ψηφίζει και τους ψήφιζε και έχει καταδικάσει το μέλλον των παιδιών μου;
Μου ζήτησαν συγνώμη όλοι αυτοί που μένουν απαθείς, έρμαιο της μοίρας που άλλοι αποφάσισαν; Μου ζήτησε συγνώμη ο amyroukai που με έβρισε δημόσια επειδή πέρασε και κάτι είδε ή άκουσε και με βάφτισε κάγκουρα χωρίς να με έχει γνωρίσει ποτέ;
Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι αυτά που ζητήσαμε έγιναν με κακό σκοπό; Η ερμηνεία πάντα γίνεται με λάθος τρόπο. Αντιγράφουμε από έξω πράγματα και τα κάνουμε πάντα ανάποδα.
Θα σε πείραζε να πλήρωνες για το "δεύτερο" δίπλωμα αν ήξερες ότι αυτοί που κυκλοφορούν εκεί έξω είναι "ικανοί" να οδηγούν και δεν θα παίζεται το κεφάλι σου καθημερινά;
Τι σε ενοχλεί περισσότερο; Που πληρώνεις εφορία ή που τα λεφτά θα τα φάνε κάποιοι και θα κληθείς αύριο να πληρώσεις περισσότερα;
Δέχεσαι όμως ότι το δίπλωμα θα το στέλνουν στο σπίτι και τα λεφτά που θα δίνεις θα πάνε τσάμπα. Δέχεσαι ότι δεν πρόκειται να γίνει τίποτα καλό σε αυτόν τον τόπο και απαξιείς να συμμετέχεις.
Δυστυχώς μας μάθανε να αμφιβάλουμε για τις προθέσεις των άλλων πριν ακόμα τις ακούσουμε.
Όλοι όμως συμφωνούμε ότι δεν πάει άλλο. Ε, ας κάνουμε κάτι. Όχι με τους Αγανακτισμένους; ΟΚ.
Κάντο όμως, κι εγώ μαζί σου.
ΥΓ.
@Μικέ. Ένα σκασμό φωτογραφίες ανεβάζεις. Βάλε ρε και καμιά φωτογραφία με μένα γιατί τη θέλω τη δημοσιότητα.![]()
![]()
Όσο γι αυτούς που απ΄ολόκληρο το θέμα τους χάλασε μόνο το δικό μου post και τα bold ...
Καλά κρασιά.
Πάει το Tracer 9. Πάμε γι άλλα?
Δεν αντελήφθην ποτε σε έβρισα. Μάλλον δεν έγινε ποτέ γιατί δεν αναφέρθηκα σε εσένα συγκεκριμένα, ενω εσύ αναφερθηκες δύο φορές σε εμένα. Αμα έχεις μυγακια, συμπλεγματακια κλπ ή προσπαθείς να δημιουργήσεις εντυπώσεις και καταστάσεις γενικώς, λάθος μέρος και λάθος τρόπος.
Πιο όμορφα, παρακαλώ. Μην τσουβαλιάζετε και μην βρίζετε. Πάνω σε δυο τροχούς ανεβαίνει κάθε καρυδιάς καρύδι.
Κάποιοι θέλουν να συμμετέχουν σε μια πορεία (με ό,τι συνεπάγεται ΚΑΘΕ τέτοια, δεν έχει έλεγχο στην είσοδο) και κάποιοι όχι.
Δεν νομίζω να περίμενε ο κόσμος πέντε κάγκουρες σε μια πορεία για να κακοχαρακτηρίσει τους δίτροχους. Αν ψάχνεται, του φτάνουν οι κάγκουρες που συναντάει κάθε μέρα στο δρόμο του.
safety doesn't happen by accident
ολοι κρινουν εκ του ασφαλους
ολοι θελουν εξαρχης το τελειο διχως προσπαθεια...
αν ρε παλουκαρια δεν σας αρεσε ο κοσμος, γιατι δεν Κατεβαίνετε και εσεις να ομορφυνετε την εκδηλωση....
να την αναβαθμισετε,... παρα μονο κραζετε....
Οπως λεει και το ανεκδοτο....διευθυντες εχουμε, ....εργατες ψαχνουμε....
Καλα Κρασια και βαλε οσα ++++
το ενδεχόμενο ο ξεκράνωτος πάπιας να ήταν απλά διερχόμενος το έχετε σκεφτεί...? και αν πράγματι κάπου στο δρόμο τους, μπήκε με το έτσι θέλω στους ζυγούς της διαδήλωσης (όπως γίνεται πολλές φορές) τί έπρεπε να κάνουν στην πράξη???
α)να τον πλευρίσουν δύο μοτοδιαδηλωτές με μοτοσυκλέτες μαούνες (fjr, k1200, zzr, κλπ) και να τον εξοστρακίσουν?
β)να περικλείουν τη διαδήλωση με επιτετραμμένους ασφαλείας, (βλ πορείες ΠΑΜΕ, κλειστές με ραβδιά και παλούκια ολόγυρα)
γ)να καλέσουν την αστυνομία να τον βγάλει έξω...?
δ)...?
και τελικά οι εκ του καναπέως ορμώμενοι σε τι ακριβώς μέμφονται αυτή την προσπάθεια...?
α) στο ότι συμμετέχουν ακράνωτοι παπιοκάγκουρες και έτσι δεν είναι σικ και προβλεπέ η εικόνα της διαδήλωσης?
β) στο ότι δεν έχει σωστά αιτήματα
γ) στο ότι δεν είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος διαμαρτυρίας...?
γιατί εγώ είδα μία πολεμική εναντίον της προσπάθειας αυτής που ομοιάζει με πειρατικό πλιάτσικο... λίγο ο ακράνωτος, λίγο οι ξερογκαζιές, και φυσικά το τσουβάλιασμα ξεκίνησε από το post number2 με πρώτη φράση "τους είδα τους μαλάκες στο ξεκίνημα" και συνεχίστηκε με μπαράζ κανονιοβολισμών...
Οκ μάγκες, 2-3 φορές πήγα κι εγώ, προσωπικά ξενέρωσα με κάποια πράγματα και δεν ξαναπήγα, αλλά αν επιλέγουμε να είμαστε αντίθετοι ή επικριτικοί με κάποια προσπάθεια που για άλλους σημαίνει κάτι, ας είμαστε λίγο πιο ουσιαστικοί στα σημεία της διαφωνίας μας και όχι.. σάκος από λινάτσα και όλοι μέσα...
αν με τις απεργια, πορειες, διαμαρτυρίες αλλαζε κάτι θα ήταν παράνομες.. (βλέπε χούντα)
εδω είμαστε τόσο βαθιά κοιμισμένοι που δεν τους τρομάζει τπτ. ξερουν οτι θα παμε να τους ξανα ψηφίσουμε.
και αν περιμένει κανεις οτι με τους τροπους που σου επιτρέπει το σύστημα μπορει να αλαξει κατι ειναι γελασμένος. παραθυράκια εκτόνωσης ειναι.
παμε 15 μερες συνεχόμενα, παμε να μην πληρώσει κανένας ΦΠΑ ή σε δημόσιο καμια πληρωμή για κανα μηνα. αλλα ολοι μάγκες είμαστε στα πληκτρολόγια μας και με τα μηχανάκια μας.
αν θέλετε αλαγες να τις αντέχετε. αναρωτησου πρωτα αν θα αντεχες χωρις θέρμανση, να τρως σε συσσίτια στο σύνταγμα απο κονσέρβες που θα σου εδεινε ο ΟΗΕ και μετα ονειρεψου αλαγες και μετα φαντασιοσου το καλύτερο μελλον. χωρις αγωνα και χωρις παραχωρήσεις για τον αγωνα σου δεν γινετε τπτ.