Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 72

Θέμα: η οικονομικότερη 400-600 αρα

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προβολή μηνύματος
    Nuda....................
    αυτο και το superduke το φετινό ειναι πράγματα του διαβόλου :a39:
    μακριά απο μένα τετοια ανουσιουργηματα

Α ραααααααα Το avatar του/της Hayate
    Έλα και το βρήκαμε το μηχανάκι......http://www.yamaha-motor.eu/gr/produc...fm550-eps.aspx Καλά ε;;; Το μηχανάκι οργώνει....(κυριολεκτικα)!!!!Οικονομία;Ταξίδια;Κατ'αρχίν με το που θα ξεκινάς να βγείς απο την Καβάλας το ταξίδι θα έχει έρθει στο τέλος του ήδη μέχρι να φτάσεις....άνετη θέση;Τι παραπάνω θες πές μου......

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tai Προβολή μηνύματος

και θυμίζοντάς μου αυτό το χαρακτηριστικό, θα αποκλείσω ολα τα onof, καθώς προτεραιότητα στο θέμα ταξιδιού, με βάση το τι κάνω συνήθως, είναι η παραμονή επάνω στην σελα για πάνω απο 5 με 6 ώρες, οπότε?

για πείτε καταναλώσεις, αυτονομία και βάρος για οσα ξερετε εαν ξερετε

παρε ενα cb1 που το βρισκεις παμφηνα γι'αυτο που ειναι...
    40 ροδα και καμια 150αρια κιλα...
    ενα μικρο hornet ειναι επι της ουσιας...
    καλορυθμισμενο και χωρις υπερβολες στο γκαζι (πανω απο 8χιλ στροφες) θα σου καψει γυρω στα 4,5...
    θα κινεισαι εντος αστικου κυκλου ραθυμα με 4-5χιλ στροφες και οτι ταχυτητα θελεις...ναι!! και με 6η παει και δεν σκορτσαρει λεμε...για τοσο ελαστικο κινητηρα μιλαμε...
    εκτος, θα πηγαινεις με 120-130 και θα εισαι στην ροπη του...
    προστασια αερα δεν εχει αλλα να το ψαξεις, κατι μπορει να γινει με μινι μασκακι...
    σελα μια χαρα ως προς τις διαστασεις...και επειδη τα δικα σου μαλακα μορια ειναι γερασμενα μπορεις να δωσεις ενα πενηνταρικο και να καθεσαι σε gel...

εχει και ρετρο look να ταιριαζει με τις ρυτιδες σου...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της est
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    παρε ενα cb1 που το βρισκεις παμφηνα γι'αυτο που ειναι..
    Ρε μαν, γιατί το έδωσες το δικό σου;;
    Πάρτο πίσω ρε συ..δεν το βλέπεις; Σε έχει στιγματίσει το μηχανάκι!!!

Το μόνο που μένει είναι να βγει κι ο άλλος ο βόρειος και να προτείνει SLR!!:rotflmao:

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από est Προβολή μηνύματος
    Ρε μαν, γιατί το έδωσες το δικό σου;;
    Πάρτο πίσω ρε συ..δεν το βλέπεις; Σε έχει στιγματίσει το μηχανάκι!!!
    αν μπορουσα να συντηρω 4 μηχανακια, να'σαι σιγουρος οτι θα ηταν το πρωτο που θα επαιρνα...
    το cb1 ειναι οικονομικο, αλλα δεν ειναι cbf125...
    το cb1 ειναι τετρακυλινδρο αλλα δεν ειναι gsxr1000...
    to cb1 εχει αξιοποιησιμο γκαζι για μεσα στην πολη αλλα δεν ειναι xr650...

το cb1 τα κανει ολα μετρια...οποτε ηταν ο πιο αδυναμος κρικος...
    για καποιον που δεν θελει ακροτητες και θελει να εχει 1 μηχανακι σαν commuter, ειναι μονοδρομος...

Μονόδρομο δεν το λες..υπάρχουν πολύ πιο σύγχρονα 600άρια που το κερδίζουν παντού.
    Και η διαφορά στην τιμή από ένα μοντέλο του 2000κάτι Fazer / Hornet/ CBF/ Z ή ότι άλλο μπορεί να ταιριάζει και το ξεχνάω τώρα, θα σου γυρίσει πίσω από τις λιγότερες επισκευές και τα φτηνότερα ανταλλακτικά.
    Να υπήρχε αντιπροσώπευση και, επομένως, δυνατότητα αγοράς CB 400 SF μοντέλου 2004-2005 ( ναι αυτό που βγαίνει μόνο Ιαπωνία λέω) να συζητούσαμε για τετρακίλυνδρα 400άρια. Με τα ισχύοντα δεδομένα είναι απλά (δυστυχώς) πεθαμένη κατηγορία.
    Αυτά ως σοβαρή απάντηση στη σοβαρή απάντησή σου.

Μονόδρομο δεν το λες..υπάρχουν πολύ πιο σύγχρονα 600άρια που το κερδίζουν παντού.
    Και η διαφορά στην τιμή από ένα μοντέλο του 2000κάτι Fazer / Hornet/ CBF/ Z ή ότι άλλο μπορεί να ταιριάζει και το ξεχνάω τώρα, θα σου γυρίσει πίσω από τις λιγότερες επισκευές και τα φτηνότερα ανταλλακτικά.
    Να υπήρχε αντιπροσώπευση και, επομένως, δυνατότητα αγοράς CB 400 SF μοντέλου 2004-2005 ( ναι αυτό που βγαίνει μόνο Ιαπωνία λέω) να συζητούσαμε για τετρακίλυνδρα 400άρια. Με τα ισχύοντα δεδομένα είναι απλά (δυστυχώς) πεθαμένη κατηγορία.
    Αυτά ως σοβαρή απάντηση στη σοβαρή απάντησή σου.
    οπως ειπα: "ειναι ενα μικρο hornet"...
    μονο που ειναι old school honda με κινηση εκκεντροφορων απο γραναζια και οχι καδενα και πολυ καλη ποιοτητα σε ολα τα περιφερειακα...και ολα αυτα σε μια τιμη περιπου 800€...

αν καποιος δεν θελει 600cc...
    αν δεν θελει να δωσει 1,5 χιλιαρικο για το παλιο hornet...
    αν δεν θελει να χτυπαει στο ματι και να το αφηνει οπου λαχει γιατι ειναι αντιεμπορικο μοντελο...

μπορει να επιλεξει το cb1...
    νομιζω οτι στην Ελλαδα της κρισης τα 400αρια θα'πρεπε να υπαρχουν ή τουλαχιστον να αναβιωσουν...ειναι φοβερη κατηγορια...

και please, μην συγκρινεις το cb1 με το 400sf...ειναι εντελως διαφορετικες μηχανες...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    μονο που ειναι old school honda με κινηση εκκεντροφορων απο γραναζια και οχι καδενα και πολυ καλη ποιοτητα σε ολα τα περιφερειακα...και ολα αυτα σε μια τιμη περιπου 800€...
    για βρές μου ένα της προκοπής με αυτά τα λεφτά. άντε με 950ευρώ

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ζεύκας Προβολή μηνύματος
    για βρές μου ένα της προκοπής με αυτά τα λεφτά. άντε με 950ευρώ

εχεις την εντυπωση οτι αν πας με 950 ή και με 850 σε καποιον που το δινει 1000 ή 1100, δεν θα το παρεις?

ναι δεν υπαρχουν πολλα...γιατι οπως ειπα ειναι αντιεμπορικο μοντελο...
    και τωρα που ηρθε η συζητηση, εκανα ενα ψαξιμο στο car και ειδα οτι πουλιεται το πρωην δικο μου, παλιοτερα του παπ...

και δυστυχως πρεπει να εχει φαει στουκο απ'οτι καταλαβαινω...

το ασπρο αυτοκολλητο μεσα στο ταχυμετρο το ειχα βαλει εγω και εγραφε "holy shit" επειδη η βελονα πηγαινε μεχρι την αριστερη του ακρη...προς το μηδεν ξανα...
    το μοτερ του τοτε ηταν αριστο και πηγαινε μπουνια...
    το ειχα πουλησει σ'εναν αρμενιο 55αρη στο περιστερι...αλλα μαλλον και αυτος το εδωσε...
    τωρα βλεπω να το εχουν ανοιξει μεσα στο δρομο και να το μαστορευουν και να λενε για χτυπημα μπιελας...
    το μπροστα φτερο λειπει και βλεπω και ενα τσακισμα στο πλαισιο απο την αριστερη πλευρα...

να θυμησω οτι αυτο ειναι το type II...

αν ειχα το χρημα, την ειχα παρει χθες να την κανω restore να καθεται να σκονιζεται στο γκαραζ...

Τα γνωρίζω αυτά που λες. Και για τον κινητήρα. Που ήταν από το "αγωνιάρικο" CBR με αλλαγές στην 1η, στη συμπίεση και την τροφοδοσία. Οκ.

Πότε ήταν η παράγωγή της;
    1989-1990;
    Πόσο προχώρησε; 1-2 Χρόνια έμεινε στην αγορά ως καινούριο μέχρι να ξεστοκάρει. (Ένα πράγμα θα είναι καλό σε μερικά χρόνια, η σχετική σπανιότητα του μοντέλου. )
    Εννοείται πως είναι διαφορετικές μηχανές με το SF.. η μία έμεινε εκεί που έμεινε για τον α ή β λόγο και η άλλη συνεχίζει ακόμα και εξελίσσεται έχοντας πλέον ψεκασμό & abs.
    Οκ, είναι καλύτερο το στήσιμο του CB-1 και πιο στριφτερό.. και;
    Για μηχανάκι εικοσιπενταετίας μιλάμε.

Λέω λοιπόν πως είναι το ίδιο "επιλογή" για κάποιον, όσο και το CRM 250 του 1998. Ή το VTR 250 Spada. Ή, ή, ή,...
    Καταλαβαίνεις πως το λέω, έτσι;
    Άσχετα με το πόσο καλό ή όχι ήταν το μηχανάκι, ανήκει στο παρελθόν.
    Γιατί εκεί το άφησε η εταιρεία.
    Discontinued.
    Παίρνεις τέτοιο μηχανάκι γιατί το γουστάρεις και έχεις κόλλημα τρελό μαζί του. Όχι σαν λογική επιλογή γιατί τα "κατά" του είναι, και αρκετά, και σημαντικά.

Λέω λοιπόν πως είναι το ίδιο "επιλογή" για κάποιον, όσο και το CRM 250 του 1998. Ή το VTR 250 Spada. Ή, ή, ή,...
    Καταλαβαίνεις πως το λέω, έτσι;
    Άσχετα με το πόσο καλό ή όχι ήταν το μηχανάκι, ανήκει στο παρελθόν.
    Γιατί εκεί το άφησε η εταιρεία.
    Discontinued.
    Παίρνεις τέτοιο μηχανάκι γιατί το γουστάρεις και έχεις κόλλημα τρελό μαζί του. Όχι σαν λογική επιλογή γιατί τα "κατά" του είναι, και αρκετά, και σημαντικά.

καταλαβαινω απολυτα πως τα λες αυτα που λες...και εχεις δικιο...
    και εγω δεν ηξερα τι επαιρνα μολις το πηρα...
    μαλιστα οταν το πηρα, θεωρουσα οτι ηταν συμβιβασμος για μενα, μιας και ειχα το 636 του 06 και αυτο ηταν σαφως πολλα σκαλοπατια πιο κατω...
    κι ομως μ'εμαθε να οδηγαω γιατι ειχε λιγοτερο γκαζι απο το αλλο και πιο αξιοποιησιμο μιας που απλωνοταν σε μεγαλο φασμα στροφων...
    οταν πουλησα το 636, μετα απο μια βδομαδα με απελυσαν, αλλα ηθελα και μια ροδα ισα για να τσουλαει...και να με παει στο επομενο μεγαλο τετρακυλινδρο οταν εβρισκα δουλεια...και ετσι το τσιμπησα ανυποψιαστος...
    το εμαθα ομως και με εμαθε και καναμε και γαμω τα παρεακια...και αρκετες κηδειες...
    ισως να ειμαι και τοσο προκατειλειμενος για το συγκεκριμενο γι'αυτον τον λογο και μονο..χωρις αλλη ουσια...

πλεον οπως εχουμε γινει οικονομικα, δεν γινεται να κανεις "τρελες" και να αγοραζεις και ν'αναβιωνεις με οτι εισαι συναισθηματικα δεμενος...
    εγω ειμαι απολυτα ευχαριστημενος με τις τωρινες επιλογες μου γιατι με καλυπτουν στα παντα...
    αν θα αγοραζοταν τωρα, οπως ειπα, θα γινοταν restore και θα εμενε γκαραζ...

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tai Προβολή μηνύματος
    ρε παίδες αυτα εχουν τα κιλά της δικιάς μου χωρίς βενζινες

εδω λεμε για κατι ελαφρύ.!

κάτι σε er6-cbf, με βάρος DR Ας πούμε

παπι turing με καμια 100 αλογα στον τροχό παίζει?
    189κιλά στεγνό 205 με τα υγρά του...δεν το λες βαρύ για 600άρι το φέιζερ.CBF600 217kg...er600 196kg ...
    Ανταγωνιστικότατο θα έλεγα...
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

Μέλος Το avatar του/της pab-lo
    Χρηστο Χονδα δεν ειναι, αλλα παντα στα βαθη της δι-τριχασμενης μου προσωπικοτητας, μου αρεσε η ιδεα να ταξιδεψω μ αυτο το μικρο.
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	image.jpg 
Προβολές:	174 
Μέγεθος:	102,6 KB 
ID:	324533

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/5556010/

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από LOUKILOUK Προβολή μηνύματος
    189κιλά στεγνό 205 με τα υγρά του...δεν το λες βαρύ για 600άρι το φέιζερ.CBF600 217kg...er600 196kg ...
    Ανταγωνιστικότατο θα έλεγα...
    ΧΜΜΜ
    ίσως δεν ξέρω και εγώ καλά καλά τι θέλω, αλλά χωρίς να το ψάξω για να δω εαν υπάρχει, θα βολευόμουν με καμιά 150 κιλά και με μια κατανάλωση στα 4-4,5 λίτρα.
    Να εχει χώρο από κάτω για να περάσουμε λίγο πατημένο χωματόδρομο (για καμιά 100στή χλμ) και να μην το σπάσουμε
    Να εχει και λίίίγο μακριουλια αμορτισέρ να μην μας σπάσει τα χέρια στον εν λόγω χωματόδρομο
    Να μην έχει ψηλή σέλα ώστε να πατάμε για τα καλά κάτω
    Εαν είχε και μια τελική στα 150-160 (σπασμένο) ώστε τα 120 να ηταν στα 3/5 των στροφών του....

εαν εαν ......

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    F650GS φωτογραφίζεις.

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Suzuki RF-400/600
    από downhill στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 08/07/2005, 12:30
  2. Zzr-400/600
    από downhill στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 07/07/2005, 12:41

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ