Δεν σας ενοχλεί ο θόρυβος … σας ενοχλεί που περνανε αργααα… (γι αυτό τα πιο σπαστικά είναι τα παπια , καθως και κάτι τρίκυκλα…)
Από την άλλη , καποτε υπήρχε ένα thread (?) που ελεγε ότι…. Loud pipes save lives ..![]()
Δεν σας ενοχλεί ο θόρυβος … σας ενοχλεί που περνανε αργααα… (γι αυτό τα πιο σπαστικά είναι τα παπια , καθως και κάτι τρίκυκλα…)
Από την άλλη , καποτε υπήρχε ένα thread (?) που ελεγε ότι…. Loud pipes save lives ..![]()
Και παρθενοπιπίτσοι. Δεν ήταν αγανακτισμένοι όμως.
οτι ναναι..........
ξερετε τι ειναι προδιαγραφες;
κανεις δεν παραπονεθηκε για κανονικη εξατμιση
το ξερουμε οτι ζουμε σε πολη
οι ανοικτες-ξεταπωτες ομως ειδικα σε στενα και ειδικα βραδυ ειναι εγκλημα και μαλιστα οχι απο αμελεια αλλα προμελετημενο γιατι αυτος που το κανει επιδιωκει να κανει τον περισσοτερο θορυβο που μπορει για να γουσταρει
αν βρεθει μια αλλη διαταραγμενη προσωπικοτητα του τη στησει και την ωρα που περναει αμολησει εναν κουβα σαπουνονερο και φαει τα μουτρα του του τι θα πει μετα οτι επλενε τα ποδια του στο πεζοδρομιο;
Μου έχουν κάνει παρατήρηση γείτονες (μετά από 15 χρόνια που έχω τη συγκεκριμένη μηχανή), ο ένας που ακούει το «γκρουγκου-γκρουγκου» (έτσι το είπε) κάθε πρωϊ (που ζεσταίνω με το κολλημένο τσοκ που φτάνει μέχρι 2300 στροφές), που «μαρσάρω» (3-4 γκαζιές ως τις 3000 για να ανεβάσει λίγο μπας και ξεκινήσει ομαλά πριν ζεσταθεί καλά, για να μην ενοχλήσω τους κοιμώμενους), που τα καυσαέριά μου μαυρίζουν τη μπουγάδα της απέναντι (ασχέτως που ο άντρας της παρκάρει το αυτοκίνητο 2 μέτρα από αυτή) και που η εξάτμιση σημαδεύει κατευθείαν το μπαλκόνι του άλλου στα 30 μέτρα, 1ο όροφο. Ήρθαν κάποιοι στη γειτονιά μου και με βρήκαν εκεί και τους δημιουργώ και καλά πρόβλημα τώρα. Ας γυρίσουν πίσω στην έρημο.
Αχ ρε δε ξέρετε τι είναι να έχει χωρίσει ο καψούρης κάγκουρας κατακαλόκαιρο που κοιμόμαστε με ανοιχτά τα παράθυρα
και περνάει με το ''φτιαγμένο peugeot rally'' και τα ηχεία τσίτα ...https://www.youtube.com/watch?v=DrPS9Ilbexs
το αστείο δεν είναι τόσο πολύ ο θόρυβος. είναι ότι το πιστεύουν ότι με την μαλακία αυτή πάνε πιο γρήγορα.
Παρακαλω πολυ,ολοι εμεις οι @γαμητοι να περασουμε απο το νημα του Κτινου μπας και δουμε το φως που δεν βλεπουν οι αλλοι.....
Εστω και τεχνητα.....
Εχω κανει κρατηση στο παουερ μπαι.....
![]()
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Όχι αλλά οι ολόσωμες ελεύθερες Arrow είναι μελωδικές.
Αν πάω σπίτι με ανοιχτό γκάζι θα ακούγομαι μέχρι τη Θήβα....
Εκεί απαγορεύεται και το κάπνισμα στο δρόμο πεζός, άσε μας με τους κίτρινους...
Τhey do.
To ίδιο και η σφεντόνα με μπίλια απο ρουλεμαν αλλά αν αρχίσουμε τα "θα σου δειξω εγώ" καποιοι βαρύμαγκες θα χάσουν...
Και σοβαρά τώρα, πρέπει να εισαι κάφρος να πηγαινεις με πολλά και ξετάπωτος (και οι μαμά κανουν θορυβο αν πας με πολλά).
Πές τα!!!
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Για να καταλαβω.....
Εκει στην ανατολη που αναφερα ειναι χαλια ,και προτιμας τις χαβουζες τις δικες μας;
Υπ'οψιν οτι και εγω καπνιστης ειμαι και πολλες φορες με ενοχλει ο καπνος του τσιγαρου.Φαντασου καποιον που δεν καπνιζει κιολας.
Ξεχασες να αναφερεις οτι τα ταξι δεν σταματουν οπου του καυλωσει του ταξιτζη παρα μονο σε προκαθορισμενες θεσεις.
Α!
Και κυκλοφοριακο στο κεντρο ειναι αγνωστη λεξη...
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!