Ευχαριστω.
Το εσωτερικο δεν θα κανω κατι... το εβαλα για να το δει ο Shooter που με ρωτησε χτες για διαφραγματα κλπ κλπ
ουτος η αλλος με θερμκρασιες που θα σηκωσει θα συνελθει πιστευω.
το εξωτερικο ειναι που θα παλεψω.
μπινια δικε μου!!!!
Θα πρότεινα για αρχή συρματοβουρτσα για τα χοντρά
Και γυαλόχαρτο από Χοντρο σε ψιλό
Τώρα για την Βαφη, ρωτα για νικελωμα, και αν δεν σε παίρνει κανε το με σπρέι θερμοκρασίας
Σε παρόμοιας φθοράς χταπόδι που είχα σε ένα παλιό αστυνομικό suzuki, κάθε χρόνο ένα τρίψιμο με συρμάτινη βούρτσα στο δράπανο και μετά βάψιμο με πυράντοχο σπρέι μαύρο. Δουλειά περίπου μιας ώρας και αποτέλεσμα πολύ ικανοποιητικό. Κόστος κάτω από 10 €. Μειονέκτημα ότι κατά τη διάρκεια του χειμώνα θα ξαναπετάξει σκουριά. Γι αυτό έκανα τη συντήρηση την άνοιξη.
Η δική σου έχει αρκετό σκοροφάγωμα, δε νομίζω να νικελώνεται.
...και με την ευκαιρία, να κάνω μια σχετική ερώτηση κι εγώ, χωρίς να ανοίξω νέο νήμα:
έχω τη μαμά εξάτμιση του bandit, το γνωστό θερμοσίφωνα που είναι καινούργια, αλλά με μια ζημιά από πτώση. Υπάρχει υλικό τύπου 3Μ αυτοκόλλητου που να αντέχει στην υψηλή θερμοκρασία; έτσι, θα μπορούσα να ντύσω το τελικό βελτιώνοντας την όψη χωρίς πολλά πολλά...
παιδες γυρισα απο μαγαζι με βουρτσες - ουτσες
του εδεξα και φωτο. Ψωριαση "ειπε" το ιατρικο ανακοινωθεν
βουρτσα οπως ειπε και ο φιλος και φουλ τριψιμο. εχει αρχιζει και φενεται το σιδερο το καθαρο
αλλα ειναι το μισο φαγωμενο το σιδερο και το αλλο μισο λειο στην επιφανεια.
και αμα ειναι καθε χρονο λυσε δεσε οπως ειπε ο φιλος....
τεσπα συνεχιζω και οτι κατσει....
Άμα βγάλεις την εξάτμιση από το μοτέρ, δεν θέλει καινούρια ζουάν μετά, πριν την ξαναβάλεις;