Σελίδα 3 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 113

Θέμα: ΚΥΡΙΑΚΗ 19/10/2014 ΨΑΘΑ

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Eversman Προβολή μηνύματος
    Βρέ 'σείς με δουλεύετε? Όταν έβαλα σε προηγούμενη εκδρομή, έναρξη 0900, με πήραν με τις πέτρες! Και στην επόμενη πέφταν τα μηνύματα βροχή για "άσκοπα" χιλιόμετρα! Τι να κάνουμε ... πρέπει να συμβιβαζόμαστε κάποιες φορές. Έτσι κι αλλιώς οι επόμενες θα είναι πιο μακρινές και άρα λίγο πιο πρωινές
    Θα με πεθάνετε ρε. Όπως την είχες σχεδιάσει τη Χαλκίδα-Στενή (γιατί δεν ξέρω πως έγινε) άσκοπα χιλιόμετρα δεν υπήρχαν.
    Άντε να δω που θα πιάσουμε το τζόκερ. Στην Αθήνα δεν έρχονται. Έξω από την Αθήνα είναι πολλές οι βενζίνες. Αλλά δεν βλέπω και κανέναν άλλον να βάζει "σκόπιμα" χιλιόμετρα ή καμμιά φρέσκια διαδρομή και ανησυχώ... (λέμε καμμιά βλακεία να περνάει η ώρα γιατί ο γουγλεμαπς είναι φίλος μου και έχω στρωθεί στη δουλειά).

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Θα με πεθάνετε ρε. Όπως την είχες σχεδιάσει τη Χαλκίδα-Στενή (γιατί δεν ξέρω πως έγινε) άσκοπα χιλιόμετρα δεν υπήρχαν.
    Άντε να δω που θα πιάσουμε το τζόκερ. Στην Αθήνα δεν έρχονται. Έξω από την Αθήνα είναι πολλές οι βενζίνες. Αλλά δεν βλέπω και κανέναν άλλον να βάζει "σκόπιμα" χιλιόμετρα ή καμμιά φρέσκια διαδρομή και ανησυχώ... (λέμε καμμιά βλακεία να περνάει η ώρα γιατί ο γουγλεμαπς είναι φίλος μου και έχω στρωθεί στη δουλειά).
    η διαδρομη εγινε ακριβως οπως σχεδιαστηκε! τωραπου στο καλο ειδαν ασκοπα χλμ ορισμενοι δεν μπορω να καταλαβω.. προφανως θεωρουν οτι εφ'οσον τελικος προορισμος της βολτας ηταν η στενη, επρεπε να το τραβηξουμε καρφι μια ευθεια απο εθνικη... μα αυτο δεν ειναι βολτα... ξεμπουκωμα των μοτερ ειναι!

Να πω για τους λάτρεις της ΕΟ; Να πω; Να πω; μακριά από εμάς...

Τεσπα, επειδή το συζητούσαμε και πρόσφατα. ΚΑΛΕΣ διαδρομές ΚΟΝΤΑ στην Αθήνα δεν έχει. Από αυτές που υπάρχουν με ενδιαφέρον, έχουμε κάνει άπειρες φορές τις περισσότερες σε βαθμό ανίας. Και ο χάρτης είναι φίλος μας...

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes

Τεσπα, επειδή το συζητούσαμε και πρόσφατα. ΚΑΛΕΣ διαδρομές ΚΟΝΤΑ στην Αθήνα δεν έχει....
    οποιαδήποτε διαδρομή καταληγει σε γαματη χασαποταβερνα είναι καλη... οποτε το ζητουμενο δεν είναι αν υπαρχουν καλες διαδρομες κοντα στην αθηνα, αλλα αν υπαρχουν καλες χασαποταβέρνες...

Τα έλεγε ο πάκμαν κάποτε και λέγαμε ότι μας κοροϊδεύει. Ο άνθρωπος απλά έβλεπε μακριά...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    οι όμορφες παρουσίες
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από endopandou Προβολή μηνύματος
    άουτς αυτό σηκώνει απάντηση Σπυέτο
    Και φαντασου συμμετοχη δεν εχω δηλωσει γιετ......
    πουτσ@@@@@@@@@

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    Δεν μου ακούγεται άσχημη η ιδέα ☺
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    απορώ τι σε τράβηξε πιο πολύ....

τα πολλά χιλιόμετρα ή η ωρα συνάντησης????
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Eversman Προβολή μηνύματος
    Βρέ 'σείς με δουλεύετε? Όταν έβαλα σε προηγούμενη εκδρομή, έναρξη 0900, με πήραν με τις πέτρες! Και στην επόμενη πέφταν τα μηνύματα βροχή για "άσκοπα" χιλιόμετρα! Τι να κάνουμε ... πρέπει να συμβιβαζόμαστε κάποιες φορές. Έτσι κι αλλιώς οι επόμενες θα είναι πιο μακρινές και άρα λίγο πιο πρωινές
    φίλτατε....

η ατάκα μου ήταν για τον Αρίστο που ξυπνάει αργά και σπάνια έρχεται σε μακρινές....

εγώ σε εκδρομές που ποστάρει κάποιος, είτε συμμετέχω είτε όχι.... σύμφωνα με τα δικά μου κριτήρια, τους δικούς μου κάλους στον εγκέφαλο μου (και είναι πολλοί, πιστεψέ με)...

επομένως, ψυχρέμησε (δεν ξέρω αν το "έ" πρέπει να είναι με εψιλον ή αλφα-γιώτα.... ψυχραιμία+ηρέμησε....)

πουτσ@@@@@@@@@

Ampari power Το avatar του/της Eversman
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    φίλτατε....

η ατάκα μου ήταν για τον Αρίστο που ξυπνάει αργά και σπάνια έρχεται σε μακρινές....

εγώ σε εκδρομές που ποστάρει κάποιος, είτε συμμετέχω είτε όχι.... σύμφωνα με τα δικά μου κριτήρια, τους δικούς μου κάλους στον εγκέφαλο μου (και είναι πολλοί, πιστεψέ με)...

επομένως, ψυχρέμησε (δεν ξέρω αν το "έ" πρέπει να είναι με εψιλον ή αλφα-γιώτα.... ψυχραιμία+ηρέμησε....)

Παρεξήγησες Σπύρο. Ή εγώ δεν το διατύπωσα όπως έπρεπε. Δέν υπήρξε/υπάρχει καμία μομφή ή "σπόντα" για σένα. Το τί κάνει ο καθένας στον ελεύθερο χρόνο του και πώς το κάνει, είναι δικό του δικαίωμα. Δεν θα με ακούσεις (ή διαβάσεις) να κατακρίνω ποτέ κανένα.
    Ήταν αφορμή το post σου (παράδειγμα αν θέλεις) για να προβάλω τις σκέψεις μου, ώς πρός την "οργάνωση" μίας εξόρμησης. Προέρχομαι από άλλη δραστηριότητα, άσχετη με τις μοτό, στην οποία η οργάνωση ή διοργάνωση συναθροίσεων/δραστηριοτήτων ήταν περίπλοκη υπόθεση και όχι "Κυριακή, στις τάδε, την τούδε ώρα για εκεί και όποιος θέλει".

Όσον αφορά τις μοτοεκδρομές λοιπόν , δεν μπορείς να καλύψεις όλα τα γούστα και θα ήταν παράλογο να προσπαθήσεις να το κάνεις. Όπως θα ήταν και παράλογο να βγάζεις public μία διαδρομή, περιμένοντας να μαζέψεις ΤΟ κόσμο. Δεν είναι αυτό το ζητούμενο για εμένα.
    Αυτό που προσπαθώ-και εκεί θέλω να καταλήξω-είναι να μαζεύονται κάποιοι νοματαίοι που έχουν κοινό χόμπυ (όσοι και να είναι αυτοί) και να πίνουν ένα Κυριακάτικο χαλαρό καφεδάκι, λέγοντας τις ιστορίες τους και να ξεφεύγουν για λίγο από τη μαυρίλα. Τόσο απλά
    I'm the footprint on the sand ....

Winterhater.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της SONone
    εγω ρε παιδες το παιζω κορώνα-γραμματα το πρωι αν ξυπνήσω πιο νωρις απο την ωρα αναχώρησης.
    ειναι σοβαρό αυτο που εχω?

Banned
    Ρε μήπως να έρθετε στην Πτολεμαΐδα Που θα είμαι και εγώ,να πλακωθούμε στα σουβλάκια???

ρε μήπως να κόψεις τα πολλά αναλγητικά για τη μέση;
    θα πεταχτούμε 600 χιλιόμετρα για σουβλάκια. και θα γυρίσουμε το βράδι. και την επόμενη το πρωί, δουλειά.
    δεν ξέρω, ίσως, να το συζητήσουμε...

Banned
    ρε μήπως να κόψεις τα πολλά αναλγητικά για τη μέση;
    θα πεταχτούμε 600 χιλιόμετρα για σουβλάκια. και θα γυρίσουμε το βράδι. και την επόμενη το πρωί, δουλειά.
    δεν ξέρω, ίσως, να το συζητήσουμε...
    Αξία ανεκτίμητη...

Ampari power Το avatar του/της Eversman
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SONone Προβολή μηνύματος
    εγω ρε παιδες το παιζω κορώνα-γραμματα το πρωι αν ξυπνήσω πιο νωρις απο την ωρα αναχώρησης.
    ειναι σοβαρό αυτο που εχω?
    Αυτό σημαίνει ότι περνάς καλά τα Σαββατόβραδα Μιά χαρά σε κόβω!

@SHOOTER45
    Τώρα γιατί μας ανοίγεις την όρεξη και δεν έχουμε βάλει μπουκιά όλη μέρα?
    I'm the footprint on the sand ....

Winterhater.

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Ρε μήπως να έρθετε στην Πτολεμαΐδα Που θα είμαι και εγώ,να πλακωθούμε στα σουβλάκια???
    Θα σου στείλουμε το τυχερό μέλος του φόρουμ να γιατρευτείς και εσύ
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Banned
    Να κλείσω καροτσάκι από τώρα?

Σελίδα 3 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΚΥΡΙΑΚΗ 5/10/2014 ΔΙΡΦΥ ΜΕΣΩ ΠΑΡΝΗΘΑΣ
    από Eversman στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 261
    Τελευταίο μήνυμα: 13/10/2014, 10:14
  2. ΚΥΡΙΑΚΗ 19/10/2014
    από SHOOTER045 στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 12/10/2014, 20:36
  3. τρακαρισμα στον "ρωσσο" κυριακη 19/9/10
    από fournas στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 20/09/2010, 11:31
  4. κυριακη και καλημερες!!!!!!! 19-10.....
    από soteas στο forum Καλημέρες κι ευχολόγια
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 19/10/2008, 12:32

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF