εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Αν το έχεις stock ναι... το lag του είναι απίστευτο για κινητό με τέτοια specs εγώ όμως έχω βάλει custom και πάει σφαίραααααα.
Βεβαίως θα μου πεις, ο σκοπός είναι να μπορείς να απολαύσεις το κινητό χωρίς τέτοιες μοντιφιές.
Εχω δει και το LG2 & LG3 δεν μου έκαναν κλικ ρε γμτ
Tότε μην παίρνετε Samsung.
Είναι γεμάτα ανούσιες βλακείες (περισσότερες από τα υπόλοιπα), χωρίς να αξίζει και η ποιότητα κατασκευής τους.
Πάντα έπαιρνα HTC,πρώτη φορά πήρα Sony Z..
Ήμουν πολύ επιφυλακτικός,αλλά τελικά μετά από 1 χρόνο απαιτητικής χρήσης μόνο τα καλύτερα έχω να πω.
Ποιότητα κατασκευής και ομορφιά,όχι πλαστικούρα.Σταθερό λειτουργικό χωρίς κολλήματα κλπ χαζά.Αδιάβροχο, από τα πρώτα...
Πολύ αρνητικό η μη αφαιρούμενη μπαταρία, και το αδύναμο ηχείο.
Αν αλλάξω τηλέφωνο, μάλλον θα πάρω κάποιο καλό κινέζικο η Sony πάλι.
The only easy day was yesterday.
Για αυτόν ακριβώς τον λόγο αγόρασα dock που το φορτίζει μόλις το ακουμπήσεις.
Είμαι όμως σίγουρος πως μετά από κάποιο καιρό τα καπάκια θα έχαναν την στεγανότητα τους..
Ένα επίσης αρνητικό είναι ότι πρέπει να βγάζω την θήκη για να το φορτίσω,αλλά αυτό μοντάρεται με μια επέμβαση στο dock.
The only easy day was yesterday.
Πάντως το τέλειο τηλέφωνο δεν υπάρχει, δεν υπήρξε, δεν θα υπάρξει...
Εγώ από αυτά που αναφέρονται θα έπαιρνα το Μ2. Φρέσκο, αξιοπρεπέστατο, έχει πάρει android 4.4.2 και με την τελευταία αλλαγή στην πολιτική της SONY με τις αναβαθμίσεις, ίσως το πιο σίγουρο να περάσει σε android lollipop επίσημα. Έχει και CM11 αν θέλεις να το πειράξεις![]()
Τελευταίες εκδόσεις android=nexus
Αν αυτό είναι το δεδομένο, η απόλυτη εμπειρία android και ατελείωτο πείραγμα και customization.
Μέχρι το 5 που έχω, απαιτείται ένας συμβιβασμός στην μέτρια μπαταρία, κάμερα. Σε λίγες μέρες θα κυκλοφορήσει το 6, οπότε θα πέσει και η τιμή, έστω λίγο ακόμη.
Επαγγελματικό τηλέφωνο με την έννοια, χωρίς ανάγκη για πολλά πολλά πειράγματα για αυτούς που θέλουν μια συσκευή να τα κάνει όλα, LG G2.
Τούμπανο μπαταρία. Για πλάκα 5ωρα+ SOT και υπόλοιπο μπαταρίας κοντά στο 30%.
Τηλέφωνα με πλάτη hansaplast και λοιπά S3,S4 τα προσπερνάω χαλαρά.
Δεν ξέρω μόνο τι γίνεται στην Google edition έκδοση των τηλεφώνων Sammy.
Για οικονομικότερη επιλογή, Motorola G.
Τελευταία τροποποίηση από LogOutGoRide; 16/10/2014 στις 20:05.