εγώ πάντως ψηφίζω νέο bagster (ή και ούτε καν) και μηδέν έξοδα... Και το fazer έτσι χτυπημένο είναι, από εκείνη την αποφράδα ημέρα προ τριετίας. Άντε και έχασες και 200ml χωρητικότητα, δεν έγινε τίποτα![]()
Θελω να ακουσω τιμη,από αυτόν στην Θηβων,παιζει να θελει περισσοτερα από καινουργιο.Οι περισσοτεροι δεν κατεβαζουν τιμη.Μην βιαστείς,θα το βρεις,ετσι και αλλιως δεν φαινεται.
out of sight, out of mind. Το δικό μου το θυμάμαι μόνο όταν βγάζω το τεπόζιτο για να αλλάξω μπουζί/φίλτρα κλπ και το ξεχνάω μόλις ξαναμπεί επάνω.
Τι να πω κι εγω δηλαδή που ούτε καν μπαγκστερ ειχα![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Δεν θέλω να το αφήσω έτσι.. Και το βλέπω και το χέρι μου πάει εκεί σε κάθε φανάρι. Το μπάγκστερ δεν κάθεται καλά, έχει κενό το ντεπόζιτο από το πλαστικό.. και μου 'χει κάτσει στραβά η φάση.
Το ψάχνω πάντως.. δεν βιάζομαι.
Για πείτε κάτι άλλο. Από τότε που μπήκε η WP πίσω το μηχανάκι έχει χαμηλώσει κάπως και το σταντ του πέφτει λίγο ψηλό, το αφήνει πιο όρθιο από ό,τι πριν. Τι μπορώ να κάνω; Να το πάω κάπου να το κόψουν;
safety doesn't happen by accident
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Κεντρικό stand έχεις;
Αν ναι, το χρησιμοποιείς;
Αν όχι, γιατί δεν έχεις;
Ναι, αυτό σκεφτόμουν. Στο ίσιο δεν έχει θέμα, πλαγιάζει αρκετά.. αλλά λίγο ανάποδο να είναι το έδαφος, παραμονεύει τούμπα. Ειδικά στο σημείο που έπεσε, για να κάτσει καλά θα πρεπε να κάνω πέντε-έξι μανούβρες και να το γυρίσω ανάποδα στο ρεύμα. Είναι και κατηφόρα.
safety doesn't happen by accident