Λοιπόν, επειδή το όλο πράγμα έχει καταντήσει αηδία...
Αν κάποιος προσβληθεί από κάτι/κάποιον μπορεί να κάνει αναφορά το ποστ.
Η ικανοποίηση του αιτήματός του δεν είναι εγγυημένη.
Όποιος θεωρεί ότι υπάρχει λάθος αντιμετώπιση (άνιση, μεροληπτική, κάποιοι κάνουν μπουλκουμέδες στο τιμ και τους έχουμε στα όπα όπα, ή ό,τι άλλη μαλακία), ότι το moto είναι κοmotήριο, ότι το μόνο που θα βρει εδώ μέσα είναι γαμότικονς και παπάτζες, μαλάκες που δεν ξέρουν τί τους γίνεται και μιλάνε χωρίς να ξέρουν αντί να το βουλώνουν, τον archenemy του από άλλα φόρα ή οτιδήποτε άλλο παραπλήσιο και δυσάρεστο, έχει δύο επιλογές:
1. Είτε συνεχίζει να συμμετέχει στο φόρουμ πνίγοντας τον πόνο του στον αγαπημένο του εθισμό (όπως τη βρίσκει ο καθένας)
2. Είτε τα μαζεύει και φεύγει.
Αν κάποιος δε γουστάρει, μπορεί να πάει στην ευχή της παναγίας.
Να μας ζαλίζει/πρήζει όμως τα @@ με τη γκρίνια του δεν μπορεί.
Κόφτε το.
Απλά και νέτα.
Ελα ορίστε , αυτοκόλλητα δεκαετίας ,γιατί εγώ δεν λέω ποτε ψεματα μπορεί να παιζουν αυτοκόλλητα σε κάνα συρτάρι αλλά δεν χωρουσαν αλλα.
Πανω δεν θα έβαζα γιατί υπήρχαν βιβλια και τώρα έχω κολλονιες , ρολόγια , κλειδιά απο αμάξι κτλ.
Κτινε άντε και πλαστογραφω το αυτόγραφο του στονερ , την υπογραφη και το "To Marios" τα αυτοκόλλητα με τον φάκελο που τα βρήκα? Μη παει πουθενά το μυαλό σου οτι τα έδωσε μαζί με το αυτόγραφο....
Δεν ξέρω γιατί δεν μου ανεβάζει την φωτο , αναγκαστηκα και εκανα printscreen την ίδια την φωτογραφία για να δείτε ποσο άθλιοι είστε
Δεν ξέρω αν φαίνεται
![]()
Μάριε είσαι τιτανομέγιστος...
Το λεοπαρδαλέ κάλυμμα είναι πραγματικό? Απο λεοπάρδαλη ή πάνθηρα?
Και έναν κουμπαρά του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου βλέπω.
Να τα λέμε αυτά!!! Ktine, ακούς άπιστε Θωμά?
Μου φτιαξες το βράδυ ρε Mario
Πες μας και τι μηχανάκι έχεις, να μου φύγει η απορία!!
Λεοπαρ κανονικο. Που να δεις τι σεντονια κουβαλουσα περυσι στο στρατο . Με κοροιδευε ολο το στρατοπεδο. Ο μαριος ο κινκυ. Ασε που ειχα φαει και καμπανα επειδη το σεντονι δεν ειναι μονοχρωμο και εχει πανω ροζ , πρασινο , μπλε , κιτρινο κτλ
Αλλα απο κει φαινεται το ποιος (οχι οτι χρειαζοταν τωρα να το μαθουμε) εισαι που καθεσαι και ασχολεισαι με τις κουβερτες και οχι με την ουσια , οπως παντα δηλαδη!
TDM χωρις διπλωμα γιατι ειμαι μικρος ακομα αλλα βαριεμαι να καθομαι να κανω Prinscreen τις φωτο που δεν ανεβαζει , ασε που δεν θελω να γινω και τζομπανης σαν τον Εντο να ασχολουμαι με γιδια.
MADE IN JAPAN 日本製