Θα το ήθελα
α) 500 κυβικά γιατί είναι μια χαρά για την κατηγορία
β) 170 κιλά γεμάτο για να είναι μια χαρά με την κατηγορία
γ) 55 άλογα φτάνουν και περισσεύουν.
δ) 6τάχυτο (με τη Χόντα όλα πρέπει να τα λες, καμιά φορά και τα αυτονόητα)
ε) τελική στα 180
στ) περίπου στα 7000 €
Αυτά!
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
Eλπιζω καποτε οσοι μαζευεστε εδω μεσα να κατανοησετε οτι η ιπποδυναμη και η τελικη ταχυτητα ειναι παραμετροι που παιζουν δευτερευοντα ρολο σε ενα μηχανακι για αυτην την δουλεια!Σε ενα μηχανακι που θα βγαλει την ζωη του με ταχυτητες max 110 στο χωμα,τι να τα κανω τα 150 αλογα και τα 250 τελικη?Μπορει να ταξιδευει ασφαλτο 120-130 ανετα για να με παει?Υπεροχα.Μια χαρα ειναι ας εχει και 55 αλογα,αυτο σημαινει χαμηλη καταναλωση και μεγαλη αυτονομια.Εγω τι βλεπω και μου αρεσει?Μαζεμενες διαστασεις,τροχοι 21-18,μεγαλες διαδρομες αναρτησεων,ψηλη εισαγωγη αερα(ποταμακια...) και επιτελους σαφη προσανατολισμο προς τον χωματινο τουρισμο μακρια απο τα adventure τανκερ που εχουμε γεμισει εσχατως.Ευχομεθα να κρατησει το βαρος χαμηλα,να εχει ABS-CBS μαζι και να διατηρηθει ΕΤΣΙ πριν την πεσουν οι μαρκετιστες,το φορτωσουν πλαστικα,κιλα και μικροτερους τροχους για να ειναι trendy.Ωραιο μηχανακι,μακαρι να το βγαλουν ετσι στην παραγωγη!
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
πολύ ωραία specs για τη χρήση του. μακάρι να είναι μέχρι 170-180 κιλά γεμάτο...
Α κι αν βγεί σε αυτό τον camo χρωτισμό θα μαμεί!
Αν είναι κάτω από 750 και ελαφρύ και μπαίνει και χώμα δεν μπορεί να λέγεται Africa![]()
Ακομη καλυτερα να ξυπνησουνε οι Αυστριακοι και να βγαλουν αντιστοιχα καλο μηχανακι.Προσωπικη μου προτιμηση,ΚΤΜ βγαλε ΑΥΤΟ το μηχανακι με το μοτερ του 390,χτες!Ακομη περιμενουμε,βγαλανε το 1190,το 1290,το 1050 και μας πρηξανε.Πρεπει να βγαλει η Honda(ποιος????) καλο μηχανακι για να ξυπνησουνε?
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Το γουστάρω με 1000!!!!!!
Το μοτερ το 400αρι ειναι πιο καταλληλο,το εχει ετοιμο.Απομενει δουλεια στο πλαισιο και τις αναρτησεις.Ενα κανονικο ατσαλινο υποπλαισιο,καλυτερες αναρτησεις,υποδομη για φαιριγκ,βασεις οργανων,μεγαλυτερη γεννητρια για αξεσουαρ και καλυτερα φωτα,ειναι τα βασικα που χρειαζεται.Το 690 αν θες την γνωμη μου παραειναι δυνατο μοτερ για την χρηση αυτη.Οχι οτι δεν ειναι ενα υπεροχο μοτερ,αλλα τα σημερινα 400-450 εχουν υπεραρκετη ιπποδυναμη κι ελαφρυ γκαζι,συν την μικροτερη καταναλωση.Και το βασικοτερο κριτηριο πιστευω ειναι το μικροτερο δυνατο βαρος.Δεν νομιζω με 180 κιλα βαρος και 40 αλογα να σου λειψει το γκαζι στις λασπες και τα κατσαβραχα...