Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 40 από 40

Θέμα: φιλτρο αερος για μηχανη

Παλαιό μέλος
    τα DNA πλενονται και καθαρίζονται. Απλά πρεπει να ακολουθήσεις πιστα τις οδηγίες του κατασκευαστή και να βαζεις πάντα το ειδικό λαδάκι μετά τον καθαρισμό. Χωρις το λάδι το φίλτρο γίνεται σχεδόν άχρηστο και η σκόνη που μπαίνει στο μοτερ κάνει μεγάλες επικαθίσεις τον θάλαμο καύσης, με αποτέλεσμα μειωμένη απόδοση και αυξημένη φθορά.

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Άρη...όσο ζυγίζει ο στροφαλος του 660, ζυγίζει όλο το ΚΤΜ.
    Καλά και που να δείς του SR ο στροφαλος πόσο ζυγίζει.
    Είπες όμως 'οτι φτιαγμένο ΧΤ υπάρχει' και γι αυτό μπήκα στη μεση....εχει φτιαξίματα και φτιαξίματα!
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sapila racing Προβολή μηνύματος
    Καλά και που να δείς του SR ο στροφαλος πόσο ζυγίζει.
    Είπες όμως 'οτι φτιαγμένο ΧΤ υπάρχει' και γι αυτό μπήκα στη μεση....εχει φτιαξίματα και φτιαξίματα!
    βρε αγαπημένο μου παλληκάρι...
    Τα ΧΤ φτάνουν σχεδόν 800cc και ανάλογα την τσέπη, μπορούν να πάνε στον θεό. Αν, διαθέσει κάποιος το 1/3 από αυτά τα λεφτά σε ΚΤΜ, δεν υπάρχει περίπτωση ΧΤ να είναι πιο γρήγορο από ένα 690 που έχει +20hp και -30kg διαφορά σε stock μορφή και θα συνεχίσει να την διατηρεί την διαφορά εύκολα.

Οκ, πλάκα έχουν τα ΧΤ αλλά το σοβαρό tuning σε μηχανάκι που ο κινητήρας του ζυγίζει σχεδόν το ίδιο με V2 1000 (Tuono & Super Duke), αφορά ανθρώπους που είτε έχουν σχέση με την εταιρία, είτε με καγκούρια που θέλουν ντε και καλά ένα γρήγορο ΧΤ για την Βούτα.

τεσπά, χαλάμε και το θέμα του amyrou για το φίλτρο. Btw DNA φιλτροχοάνες φοράω στο srx. Λες να πήρε από εκεί τα 10 άλογα?
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

πρώτα θα πετάξει ο πηγασος και μετά θα αδειάσουν τα καθαριστικά
    πουτσ@@@@@@@@@

Εγώ πάντως πέταξα το άφτερ φίλτρο και ξανάβαλα καινούριο οεμ για να δουλέψει σωστά το μηχανάκι μου,τότε που πειραματιζόμουνα ..
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gixxerman Προβολή μηνύματος
    Εγώ πάντως πέταξα το άφτερ φίλτρο και ξανάβαλα καινούριο οεμ για να δουλέψει σωστά το μηχανάκι μου,τότε που πειραματιζόμουνα ..
    εγώ πάλι, για λόγους ευκολίας πάντα παίρνω αφτερ....

το βγάζεις το πλένεις, τέλος

ε αν μου κόψει και κανα άλογο, χεστήκαμεν....
    πουτσ@@@@@@@@@

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    πρώτα θα πετάξει τον πηγασο και μετά θα αδειάσουν τα καθαριστικά
    fixed, αν βγουν αληθινές όλες οι φήμες...

Η "ευαισθησία" της γάζας πάντως σε σχέση με τα σφουγγάρια και της ανάγκης σχετικής προσοχής στο πλύνε/λάδωσε προκειμένου να κρατήσει την αποτελεσματικότητά της είναι ένα γεγονός και τονίζεται διακριτικά στο φυλλάδιο.

Για το αν θα δουλέψει σωστά δεν αμφιβάλλω διότι δουλεύει πολύ πλούσιο το μηχανάκι, είτε λόγω φραξίματος του φίλτρου (το παλιό χάρτινο βρωμούσε βενζινίλα όταν το έβγαλα) είτε λόγω "σωστού" σεταρίσματος των καρμπιρατέρ από τον γορίλα που -φυσικά- ήξερε τι έκανε.

ευθειακιας Το avatar του/της noodles
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gixxerman Προβολή μηνύματος
    γιατι oem? με αφτερ δουλευει πιο "ελευθερα" το μοτερ. τι προβλημα ειχες?
    it was nothing, just the normal thing to do at the time

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από noodles Προβολή μηνύματος
    γιατι oem? με αφτερ δουλευει πιο "ελευθερα" το μοτερ. τι προβλημα ειχες?
    Ο mike777 θυμάμαι είχε γράψει ότι με το άφτερ είχε "αδειάσει" το μοτέρ του χαμηλά. Ο εγκέφαλος φαντάζομαι ότι αυτορυθμίζεται ως κάποιο σημείο, αλλά όταν δηλώνει το φίλτρο +50% αέρα, πιθανότατα βγαίνει εκτός περιθωρίων.

Παλαιό μέλος
    ειχα μιλησει με τον κο DNA και μου είπε οτι σε δοκιμές με wide band lamba που κανανε σε ψεκαστα μηχανάκια, με φίλτρα stage 1 δεν ύπαρχει αναγκη διόρθωσης του καυσίμου. Με τα stage 2, παραδέχθηκε οτι υπάρχει θεμα με το AFR ύστερα απο την τοποθετηση του φίλτρου.

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF