Και ταξίδια κάνει και με ένα γέμισμα πας 220 χλμ πορεία.
Και ταξίδια κάνει και με ένα γέμισμα πας 220 χλμ πορεία.
Ταξίδι ξεκούραστο, εαν πηγαίνεις μέχρι 5χιλ στροφές (140 χλμ/ώρα) θα δείς πάνω απο 260 χλμ άνετα.
I’ve got the bike every middle-aged dude dreams of!!
Δεν υπαρχει αμφιβολια οτι οποιος θελει ενα μηχανακι να τα κανει ολα,να ειναι ομορφο και αξιοπιστο και με πολυ καλη μεταπωληση,αλλα κανει ενα συμβιβασμο σε επιδοσεις και οδικη συμπεριφορα,παει καρφι για TDM 900.Kαλη αγορα φιλε!
Πωπω τελεια. Ακουω ολα αυτα και δεν κρατιεμαι να γινει η αγορα. Αντε μακαρι να γινει αμεσα.
Ευχαριστω ξανα για τις απαντησεις σας...
Προσεχε μην πολυαπογοητευθεις απο τον ενθουσιασμο σου. Δε μιλαμε και για κανενα τρομερο μηχανακι που βαζει φωτια στην ασφαλτο.
Καλες βολτες![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Ακριβώς, πολλοί νόμισαν οτι πήραν 900 κ.εκ. και θα πατάνε τα 600άρια, και θα "βαράνε 250άρες στις ευθείες....αυτά ξέχασ΄τα...Για άλλα πράγματα είναι το μηχανάκι, εκτός απο βάψιμο μπλέ και θάλασσα κατά τον Sniper....![]()
I’ve got the bike every middle-aged dude dreams of!!
Για αυτονομια στο tdm, προσωπικα, ειχα δει και 330 χλμ με ενα γεμισμα, με νορμαλ οδηγηση. Πιστευω οτι ειναι πολυ καλο νουμερο
Καλα δεν περιμενω να πηγαινω και με 300. Εχω κατα νου τι προκειται να αγορασω και οτι δεν ειναι κατι ακραιο, αλλα ειναι σεβαστο το γκαζι του...και ειμαι και λατρης του δικυλινδρου.
Ταξιδια μου αρεσει να κανω... να μπορω να το φορτωσω και να ξεκινησω που απο οτι καταλαβα το κανει μια χαρα το tdm, και δεν μιλαω να κανω ταξιδια με 180-200, αλλα με μια μεση ταχυτητα αστα 140 με οπου με περνει να δινω λιγο για την κ@υλα μου.
Φρατζα και τετοια δεν εχω ευτυχως χαχα, και το κρανος το φοραω.
Για μονοκαβαλα ταξιδια ολα τα μηχανακια φορτονονται με 2-3 χταποδια...