και στον Alpha και στην Αθλητική Κυριακή , οι δύο Καθηγητές διαιτησίας , είπαν οτι είναι ΚΑΘΑΡΟΤΑΤΟ... τώρα αν εσύ έχεις άλλη γνώμη είναι δικαίωμα σου.
Πάντως εγώ προτιμώ την δική τους εμπειρία και εκδοχή...
Gandalf
και στον Alpha και στην Αθλητική Κυριακή , οι δύο Καθηγητές διαιτησίας , είπαν οτι είναι ΚΑΘΑΡΟΤΑΤΟ... τώρα αν εσύ έχεις άλλη γνώμη είναι δικαίωμα σου.
Πάντως εγώ προτιμώ την δική τους εμπειρία και εκδοχή...
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
θα βγαλει πολυ γελιο το φετινο πρωταθλημαΑρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
...
Απλώς η ΑΕΚ δεν με πολυαπασχολεί.Το πολύ πολύ να "κλέψει" την 2η θέση απο το βάζελο...
Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να αποκτήσω μια απόσταση ασφαλείας απο τον βάζελο.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
κορνεδες πετατε idi ή θα περιμενετε ακομα 2-3 αγωνιστικες? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Δεν το είχα δει χθες γιατί εκε'ι που το έβλεπα χάλασε ο δέκτης.Το είδα τώρα.Αρχικά δημιουργήθηκε από skous
Diafwno ka8eta telika me to KA8AROTATO goal.
http://www.panatha.gr/photos1/2005_2...ek-pao/1-0.avi
gia deste ligo kai meta peite mou.
Aytos pou pernei tin balla, gia na kanei tin sentra (o sezar nomizw) den tin pernei apo 8esi offside?
nai i oxi?
Απο το βίντεο εδώ μου φαίνεται ότι η πρώτη πασα που πάει αριστερά (Σέζαρ?) είναι οριακά οφσάιντ.
Οριακά μεν οφσάιντ δε.
Αλλά ήταν πολύ δύσκολη φάση για τον επόπτη.
Κορνέδες?Όπως και με σεις εξάλλου πριν ένα μήνα μετά το ματς με μας.Πρέπει να θυμάσαι...δεν πέρασε πολύς καιρός.Αυτό δεν λέει τπτ.Η ήττα φέρνει γκρίνια.Αναμενόμενο ήταν και ίσως και θετικό.
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w
OPEN UP your eyes!
kai des to!
den leo gia to pou itan o Lympe, pou einai se kanoniki 8esi.
Leo pou eiani o sezar, me to pou ksekinaei i fasi!
To oti eipan kati 2 atoma, den exei kamia simasia. Eidika legane gia ton Lympe, oxi gia ton allo pou ekane tin sentra (sezar i mipws georgeas?)
Ο σέζαρ ήταν.Ο γεωργέας έβγαλε την σέντρα.
το είδα και το ξαναείδα, .... και το ξαναείδα....
στην ίδια ευθεία μου κάνουν εμένα...
αν μιλάμε για την πρώτη πάσα πριν την σέντρα...
Πάντως μου κάνει αστείο πραγματικά, πως κάθεστε και ψειρίζετε πραγματικά την μαϊμού , μιας και ακόμα και αν είναι , είναι ενα βήμα (και αν) , κάτι που κανείς επόπτης στον κόσμο δεν θα προσέξει , πόσο μάλλον σε τέτοια κίνηση και ρυθμό, και μακριά απο την τελική φάση...
Μήπως υποννοείτε τελικά οτι αδικήθηκε ο ΠΑΟ;... αν ναι... μάλιστα... το ακούσαμε και αυτό... Η ΑΕΚ των χρεών και των προβλημάτων "κέρδισε" τους διαιτητές και "έσφαξε" τον ΠΑΟ...
Την ομάδα που έφερε ισοπαλία με την Μπάρτσα... και έφαγε 3 goal σε πέντε λεπτά !!!!
Τι να πεί κανείς...
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
τι τι να πει κανεις ρε gandalf;;;;;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
το είδα και το ξαναείδα, .... και το ξαναείδα....
στην ίδια ευθεία μου κάνουν εμένα...
αν μιλάμε για την πρώτη πάσα πριν την σέντρα...
Πάντως μου κάνει αστείο πραγματικά, πως κάθεστε και ψειρίζετε πραγματικά την μαϊμού , μιας και ακόμα και αν είναι , είναι ενα βήμα (και αν) , κάτι που κανείς επόπτης στον κόσμο δεν θα προσέξει , πόσο μάλλον σε τέτοια κίνηση και ρυθμό, και μακριά απο την τελική φάση...
Μήπως υποννοείτε τελικά οτι αδικήθηκε ο ΠΑΟ;... αν ναι... μάλιστα... το ακούσαμε και αυτό... Η ΑΕΚ των χρεών και των προβλημάτων "κέρδισε" τους διαιτητές και "έσφαξε" τον ΠΑΟ...
Την ομάδα που έφερε ισοπαλία με την Μπάρτσα... και έφαγε 3 goal σε πέντε λεπτά !!!!
Τι να πεί κανείς...
Gandalf
Εσυ δηλαδη εννοεις οτι δεν αδικηθηκε;;;;;,,
Ρε εχετε ιδεα τι σημαινει ακυρωμενο γκολ;;;;
Σημαινει οτι αν ηταν 0-1 εκει οπως επρεπε θα ειχατε μαζεψει πολλα.
Δεν διαφωνω οτι δεν πρεπει να το εχουμε σαν δικαιολογια αλλα οχι οτι δεν αδικιθηκαμε!!!!!
Κλαιγατε μια εβδομαδα πριν το παιχνιδι ¨ωχ ο βασσαρας και ο βασσαρας και ο ενας και ο αλλος¨ και τωρα δεν μιλαει κανεις σας.
τι να πουμε? οπως χασαμε με τον GAYρο... νηκισαμε εσας...Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
... και τωρα δεν μιλαει κανεις σας.
απλα η τυχη μας χρωσταγε κατι απο την αρχη της σεζον
αλλα μη ξεχνιομαστε...
ΔΕ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ (ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΗΔΗ Ο GAYΡΟΣ) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
καλγιωργη..πως κάνεις έτσι ντε!!
μια φορά σε αδικήσανε με αντίπαλο το αεκακι της γ εθνικης..και έφαγες 3 μπαλάκια??ΠΑΛΙ????
πέρυσι ΔΕ ΣΕ θυμάμαι να λες ότι αδικήθηκε το αεκακι..οταν ο Βασαρας δεν είδε πέναλτι στο 93...
μόνο για κάτι θέατρα έλεγες του ΜΠΟΥΡΠΟΥ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΛΕΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.
ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΟΛΙΓΟΝ ΤΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ.
να πας να το κοιτάξεις δε κάνει....
τα δικά μας δικά μας και τα δικά σας δικά μας..δε παίζει..
κάτσε τώρα και δες από ποτέ έχετε να κερδίσετε το αεκακι της γ εθνικής....
εσείς η σούπερ ομάδα..και μετά έλα πες μας.
ΠΕΛΑΤΗ ..Ε ΠΕΛΑΤΗ.!!
ΚΑΙ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΟΦΣΑΙΝΤ ΕΙΝΑΙ..ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΣΑΝΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΕΙ..ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ Ο ..ΓΚΟΛΙΝΟΒΙΤΣ..
ΚΑ ΤΟΥ ΛΑΚΗ..ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΕΙ..ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ.!!
ΚΑΙ Ο ΠΑΟ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
![]()
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
[B]καλγιωργη..πως κάνεις έτσι ντε!!
μια φορά σε αδικήσανε με αντίπαλο το αεκακι της γ εθνικης..και έφαγες 3 μπαλάκια??ΠΑΛΙ????
σείς η σούπερ ομάδα..και μετά έλα πες μας.
ΠΕΛΑΤΗ ..Ε ΠΕΛΑΤΗ.!!
μην τσακωθουμε τωρα![]()
![]()
ΠΕΛΑΤΗΣ , δικος μας ειναι
ΤΟΝ ΕΙΔΑΜΕ πρωτοι & δεν τον ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :
εισαι χωρατατζης ρε δουκα, καλο αυτο.Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
καλγιωργη..πως κάνεις έτσι ντε!!
πέρυσι ΔΕ ΣΕ θυμάμαι να λες ότι αδικήθηκε το αεκακι..οταν ο Βασαρας δεν είδε πέναλτι στο 93...
μόνο για κάτι θέατρα έλεγες του ΜΠΟΥΡΠΟΥ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΛΕΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.
ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΟΛΙΓΟΝ ΤΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ.
να πας να το κοιτάξεις δε κάνει....
τα δικά μας δικά μας και τα δικά σας δικά μας..δε παίζει..
κάτσε τώρα και δες από ποτέ έχετε να κερδίσετε το αεκακι της γ εθνικής....
εσείς η σούπερ ομάδα..και μετά έλα πες μας.
ΠΕΛΑΤΗ ..Ε ΠΕΛΑΤΗ.!!
ΚΑΙ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΟΦΣΑΙΝΤ ΕΙΝΑΙ..ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΣΑΝΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΕΙ..ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ Ο ..ΓΚΟΛΙΝΟΒΙΤΣ..
ΚΑ ΤΟΥ ΛΑΚΗ..ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΕΙ..ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ.!!
ΚΑΙ Ο ΠΑΟ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
![]()
Εσεις ειστε καλα που εδω και μια εβδομαδα κλαιγατε για τον διαιτητη πριν καλα καλα παιξει;;
Και που εχετε μεινει ακομα στην φαση του μπουρμπου;
Μπραβο σας και μαγκια σας που μας νικατε συνεχεια.Πολλες απο τις ομαδες που συνεχως τερματιζουν τριτες και τεταρτες μας νικανε.
Οχι ρε το αρθρο 44 ειναι η καλυτερη ομαδα της ευρωπης που κανει συνεχως νικες (πχ με την ζενιτ που δυο φορες εχει περασει στην ευρωπη και τις δυο νικησε εσας)
Αλλα εχε χαρη που οπως ειπε ο idi, σας τα χρωσταγε η τυχη.
Οταν φαγατε τρεια απο τον gay ηταν αυτοι τυχεροι και εφταιγε ο σοαρες που δεν το εβαλε οταν επρεπε ε;
Αλλοι ειναι οι αρρωστοι.....
μια στο ποστ για τα 3 που φαγαμε..απο το γαυρο..και δες τι έχω γράψει.
αν πάλι σε ενοχλεί που η αεκ μπήκε στο 44..
πήγαινε κάνε αίτηση τριτανακοπης ..μαζί με την enic.
οκ?και που σε..αμα μας έδινε εκείνο το πεναλτι..θά ήσουνα εσύ τρίτος..
αλλά εντάξει σε δικαιολογώ δε τα πας καλά σε αυτά..
είπαμε τα δικά μας δικά μας και τα δικά σας δικά μας πάλι.
whatever you say...Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
μια στο ποστ για τα 3 που φαγαμε..απο το γαυρο..και δες τι έχω γράψει.
αν πάλι σε ενοχλεί που η αεκ μπήκε στο 44..
πήγαινε κάνε αίτηση τριτανακοπης ..μαζί με την enic.
οκ?και που σε..αμα μας έδινε εκείνο το πεναλτι..θά ήσουνα εσύ τρίτος..
αλλά εντάξει σε δικαιολογώ δε τα πας καλά σε αυτά..
είπαμε τα δικά μας δικά μας και τα δικά σας δικά μας πάλι.![]()
Τι ωραία είναι να πλακώνονται ο 2ος και ο 3ος.
Απο δω πάνω έχει γαμώ της θέες...αλλά εσείς απο που να το ξέρετε!!!
![]()
![]()
![]()
(καλά καλά μην βαράτε καμιά μα..κια λέμε να περάσει η ώρα.ωχούυυυυυ)
![]()
σορρυ ρε παιδια που ενοχλω ...αλλα ποσο βγηκε χτες το παιχνιδι
![]()
![]()
![]()
καθεστε και φαγονεστε για μαλακιες ...προσωπικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος με τη μπαλα του βαζελου χτες και ας χασαμε τι και αν ηταν γκολ η δε ηταν........ εγω θελω πλεον να βλεπω ΜΠΑΛΑ και τι να το κανω το πρωταθλημα αμα πηγαινω εξω και ξεφτιλιζομε ...αυτος δεν ειναι και ο σκοπος των πρωτον θεσεων;;;
η αεκ ηταν και πιο ξεκουραστη της εκατσαν και τα γκολ εκει που επρεπε και το πηρε το παιχνιδι .....μακαρι ρε μαγκες να το παρετε αμα το αξιζετε μπας και δουμε και κανα πρωταθλημα της προκοπης και μας ξεζαλισει και ο idi που απο περυση δεν παει για τιποτα αλλα μετα κλαιγεται και τα θυματε.....μονο παρακαλω αλλαξτε λιγο νοοτροπια και κατεβητε λιγο απο το καλαμι γιατι το επιπεδο των ελληνικων ομαδων τωρα ξεκινα να ανεβαινει ...οταν χωρες που προσπαθουμε να ανταγωνιστουμε ξεκινησαν πριν 20 χρονια........
FORNICATION UNDER CONSENT (OF THE) KING.