Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 51

Θέμα: RAINY DAYS...

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Tycho Moon Προβολή μηνύματος
    Όσο και να βρέχει, πάντα μοτοσυκλέτα με φουλ αδιάβροχα, με το επάνω να είναι ΚΙΤΡΙΝΟ.

Επειδή το προηγούμενο αδιάβροχο - μετά από 12 χρόνια - παρέδωσε πνεύμα, φέτος πήρα καινούργιο.

Ταλαιπωρήθηκα όμως πολύ να βρω επάνω αδιάβροχο σε κίτρινο. Μόνο της Scott και της Revit βρήκα.

Δεν καταλαβαίνω γιατί οι περισσότεροι προτιμούν πάνω/κάτω μαύρα σαν τους νίντζα...

Το καταλαβαίνω ότι έχουν ανακλάστική γραμμή στην πλάτη, αλλά δεν είναι καλύτερα να είναι ΚΑΙ έντονου χρώματος?
    εβγαλε και η acerbis παντως.χτες το ειδα,ειχα παει για ερευνα αγορας.
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Παλαιό μέλος
    Γουστάρω τρελά την βροχή με την μηχανή. Είμαι εντουράς

Μ ' αρέσει να ταξιδεύω με βροχή, αρκεί να είμαι οκ από εξοπλισμό και να οδηγάω το άφρικα ή το ΚΤΜ ή κάτι με νορμάλ ιπποδύναμη..

Δεν μου αρέσει να οδηγάω σε βροχή σούπερσπορτ ή σπορτ-τούρινγκ πολλών ίππων που ετσι και αλλιώς δεν εχω πια. Στην εθνική κάτι γίνεται αλλά στροφιλίκι με τέτοια μηχανάκια και βροχή είναι μαρτύριο, οχι ευχαριστώ δεν θα πάρω.

Καρχάριος προχωρημένος Το avatar του/της kostas777
    Όποιος όταν βρέχει αφήνει τη μηχανή και παίρνει το κουτί, είναι κότα.

Επίσης αυτοί με μηχανή ή σκουτεροπάπιο που πάνε με 15χλμ/ω ανάμεσα στην αριστερή και τη μεσαία και μου σπάνε τα @@ λες και είναι παγκόσμιοι με σλικς

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kostas777 Προβολή μηνύματος

Κάποιες κότες να τις προσέχεις... Είτε στο στεγνό είτε και στο βρεγμένο αν τύχει.
    Think faster than you ride

Μέλος Το avatar του/της kyo
    και εγω παντα με τη μηχανη ετσι κι αλλιως δεν εχω αυτοκινητο.αδιαβροχα πανω κατω και δρομο

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Έχεις λαγό;
    Φίου φίου φι φι φίου

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bladerunner Προβολή μηνύματος

Κάποιες κότες να τις προσέχεις... Είτε στο στεγνό είτε και στο βρεγμένο αν τύχει.
    Και τους κόκκορες! :rotflmao:
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Ναι, και επειδή έτυχε να βρέξει καμιά φορά που ξεκίνησαν με μηχανή και δεν το περίμεναν, έχουν και άποψη.. ορίστε μας.

Επίσης αυτοί με μηχανή ή σκουτεροπάπιο που πάνε με 15χλμ/ω ανάμεσα στην αριστερή και τη μεσαία και μου σπάνε τα @@ λες και είναι παγκόσμιοι με σλικς

Το ότι σε πάνε καρότσα ανάμεσα στα σταματημένα αλλά φτάνοντας στο φανάρι περνάνε το κόκκινο ξέχασες.
    Οι λίγοι δε που σταματάνε, λίγο πριν ανάψει το πράσινο δίνουν μια να μπουν μπροστά από όλους για να συνεχίσουν το τρενάκι..
    safety doesn't happen by accident

Left peg scraping. Το avatar του/της zannisvel
    Μολις εγινα μουσκεμα.... Αλλα χαρηκα με τα καινουρια μου λαστιχα (Dunlop Mutant). Πραγματικα δε το πιστευω πως ανταποκριθηκαν στη βροχη και με τοσο νερο!!!

στα ίχνη του καλάντουρα.. Το avatar του/της foogr01
    Πραγματικά πιο πολύ απ' όλα μου τη σπάει ότι θα λερωθεί η μηχανή Με πιάνει ένα ψυχαναγκαστικό μετά να θέλω να την καθαρίζω και πολλές φορές δεν προλαβαίνω
    Δε λέω ότι η μηχανή πρέπει να γυαλίζει πάντα. Εξάλλου θα τη βάλω και στο χώμα και στη λάσπη κλπ. αλλά όταν το κάνω μετά έχω το χρόνο να ασχοληθώ μαζί της.

Μου τη δίνει επίσης που στους "δρόμους" μας δεν μπορείς να ξεχωρίσεις-αποφύγεις τις λακκούβες, κάτι που μπορεί να έχει άσχημες συνέπειες.

Ακόμα, που η ζελατίνα του κράνους θολώνει παρόλο που είναι ΑΝΤΙΘΑΜΒΩΤΙΚΗ-ΑΝΤΙΧΑΡΑΚΤΙΚΗ και γενικά όλα τα ΑΝΤΙ... Γι' αυτό και στη βροχή μόνο με το Shoei μου με το Pinlock (XR1100, πραγματικά κρανάρα!).

Τέλος, μιας και τώρα δεν έχω μπαγκαζιέρα, πρέπει να είμαι πολύ προσεκτικός με τα πράγματα που κουβαλάω στο σάκο (γι' αυτό αυτήν την εποχή έχω πάντα μαζί μου 1-2 σακούλες σκουπιδιών για την "προστασία" τους).

Ε, κατά τα άλλα, εξοπλισμός, αδιάβροχα και γεια σας
    Τελευταία τροποποίηση από foogr01; 14/11/2014 στις 19:37.
    Φύγαμε...

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    όσα μας ενοχλούν είναι υποκειμενικά και έχουν να κάνουν καθαρά με την άνεση, επίπεδο ασφάλειας που νιώθει ο καθένας ξεχωριστά. Άλλος δε θέλει να λερωθεί, άλλος δε θέλει να μπει στη διαδικασία να ντυθεί σαν αστακός για να μη βραχεί, άλλος γιατί η πρόσφυση μειώνεται και φοβάται. Όλοι μας κρίνουμε με τα δικά μας κριτήρια.
    Προσωπικά αν δεν είχε έρθει η κρίση δε ξέρω καν αν θα γνώριζα τους 2 τροχούς, μαθημένος να οδηγώ 8χρόνια αυτοκίνητο με το ωραίο μου ηχοσύστημα το διζωνικό κλιματισμό και άλλα ωραία, αλλά σαν άτομο πάντα ενθουσιαζόμουνα όταν πήγαινα να λασπωθώ με το ποδήλατο από πιτσιρικάς ή να με πιάσει καταιγίδα στο βουνό και να αράξω με φίλους κάτω από καμιά τρύπα με καλή κουβεντούλα απολαμβάνοντας την αγριάδα του καιρού. Πλέον διανύω τον 3ο χειμώνα με καθημερινές μετακινήσεις για δουλειά με οποιεσδήποτε συνθήκες εκτός πάγου-χιονιού που τα θεωρώ εξόχως επικίνδυνα για την σωματική μου ακεραιότητα. Τα υπόλοιπα με έξτρα προσοχή παλεύονται σε μεγάλο βαθμό.
    Όλα όσα γράφτηκαν με απασχολούν και μένα αλλά όχι σε βαθμό να με κάνουν να εύχομαι να είχα αυτοκίνητο. Έγραψα κάποια χιλιόμετρα στις 2 ρόδες, τα συνήθισα και τα αποδέχτηκα. Ειδικά όταν σκέφτομαι τις καιρικές συνθήκες και τις δυσκολίες που αντιμετώπιζαν οι παππούδες μας για να βγει το μεροκάματο ότι καιρό και να είχε έξω, όπου και αν έπρεπε να τσακισστούν να πάνε. Τα όρια είναι για να τα περνάς, να τεστάρεις τον εαυτό σου και την ετοιμότητα που θες να βρίσκεσαι, και γιατί όχι και να το διασκεδάζεις όσο γίνεται βλέποντας από άλλη οπτική αυτών που αποκομίζεις.

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Αν περίμενα ήλιο και στεγνό δρόμο δεν νομίζω να οδηγούσα στη Σκωτία... Εξοπλισμός σωστός αςτακός, λάστιχα τσεκαρισμένα και βγαίνω..., αρκεί να μην έχει κάτω από 3βαθμούς γιατί πιάνει και πάγο και εκεί δεν παίζεις...
    Προπόνηση στο βρεγμένο λέμε...μιλάω μόνο για βόλτα στο επαρχιακό, 100-150 μίλια μίνιμουμ και όχι αγγαρεία μέσα στην πόλη... Προσοχή και αυτοσυγκράτηση πάντα...

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Σημερα εβρεχε και βγηκα οταν σταματησε, το καταχαρηκα ομως γιατι ενω στις στροφες ηθελε προσοσχη σε κατι ευθειακια η ανοιχτες στροφες με λιγο γκαζακι παραπανω εκανες κατι ντριφτ ολα τα λεφτα, μοταρντ εγινε το Ντομι.
    MADE IN JAPAN 日本製

Δεν νομίζω οτι θα επέλεγα να πάρω την μηχανή οταν βρέχει.Μιλάμε για βροχή, όχι για ψιχάλες. Η μηχανή για εμένα είναι μέσο διάσκέδασης και χαράς, γιατί να την επιλέξω όταν δεν θα μου προσφέρει αυτά τα δύο πραγματάκια; Για να το παίξω παγκόσμιος ή ψημένος μηχανόβιος και son of anarchy στα φιλαράκια μου;

Εξάλου δεν εχω την πολυτέλεια να αρρωστήσω και να λείψω απο την δουλειά 2-3 μέρες για αυτό το λόγο.

Μια φορά μεχρι τώρα μου ετυχε να οδηγήσω καμια 200ριά χιλιόμετρα βράδυ, με ομίχλη, βροχή και κρύο και για μια εβδομάδα είχα πυρετό, εχασα ενα σωρό μεροκάματα. Έτυχε πέρισυ τα Χριστούγεννα και δεν θα το ξανάκανα ποτέ. Είχαν ποτίσει τα πάντα μέχρι το βρακί και δεν ενιωθα ουτε αλλαγές ταχυτήτων, ουτε συμπλέκτη ουτε γκάζι, ουτε τίποτα. Ακουμπούσα το χέρι στην ζελατίνα να καθαρίσω το νερό και δεν ηξερα πόσο δύναμη βάζω με αποτέλεσμα να την κοπανάω κάθε φορά.

Γιατί να μπώ σε αυτό το λούκι ξανά;

Αν έχεις επιλογή...κουτί και πάλι κουτί.

Ορίστε και μια φωτογραφία απο εκεινη την μέρα λίγο πρίν νυχτώσει

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	995274_10151859966653601_1206626633_n.jpg 
Προβολές:	91 
Μέγεθος:	51,1 KB 
ID:	326996

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από alexxxcbr Προβολή μηνύματος
    Λαθος το ειπες.Ειμαστε απο τους τυχερους που οδηγουν και οταν βρεχει μοτο.
    Ατυχοι ειναι αυτοι που μπαινουν στο κουτακι τους για να μη βραχουν.
    Πολυ σωστος!
    Μονο τον χρονο που κερδιζεις απο κινηση, δεν το σκεφτεσαι καν & παιρνεις κατευθειαν το 2τροχο!
    προσέχουμε για να έχουμε!...

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. rainy day...or not?
    από bartenderas στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2007, 12:10
  2. Track day στα Μέγαρα
    από Μήτσος1 στο forum Track Days
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 25/02/2005, 19:26
  3. Sepang GP Test Day 3