Γουστάρω τρελά την βροχή με την μηχανή. Είμαι εντουράς
Μ ' αρέσει να ταξιδεύω με βροχή, αρκεί να είμαι οκ από εξοπλισμό και να οδηγάω το άφρικα ή το ΚΤΜ ή κάτι με νορμάλ ιπποδύναμη..
Δεν μου αρέσει να οδηγάω σε βροχή σούπερσπορτ ή σπορτ-τούρινγκ πολλών ίππων που ετσι και αλλιώς δεν εχω πια. Στην εθνική κάτι γίνεται αλλά στροφιλίκι με τέτοια μηχανάκια και βροχή είναι μαρτύριο, οχι ευχαριστώ δεν θα πάρω.
Όποιος όταν βρέχει αφήνει τη μηχανή και παίρνει το κουτί, είναι κότα.
Επίσης αυτοί με μηχανή ή σκουτεροπάπιο που πάνε με 15χλμ/ω ανάμεσα στην αριστερή και τη μεσαία και μου σπάνε τα @@λες και είναι παγκόσμιοι με σλικς
και εγω παντα με τη μηχανη ετσι κι αλλιως δεν εχω αυτοκινητο.αδιαβροχα πανω κατω και δρομο
Ναι, και επειδή έτυχε να βρέξει καμιά φορά που ξεκίνησαν με μηχανή και δεν το περίμεναν, έχουν και άποψη.. ορίστε μας.
Επίσης αυτοί με μηχανή ή σκουτεροπάπιο που πάνε με 15χλμ/ω ανάμεσα στην αριστερή και τη μεσαία και μου σπάνε τα @@λες και είναι παγκόσμιοι με σλικς
Το ότι σε πάνε καρότσα ανάμεσα στα σταματημένα αλλά φτάνοντας στο φανάρι περνάνε το κόκκινο ξέχασες.
Οι λίγοι δε που σταματάνε, λίγο πριν ανάψει το πράσινο δίνουν μια να μπουν μπροστά από όλους για να συνεχίσουν το τρενάκι..![]()
safety doesn't happen by accident
Μολις εγινα μουσκεμα.... Αλλα χαρηκα με τα καινουρια μου λαστιχα (Dunlop Mutant). Πραγματικα δε το πιστευω πως ανταποκριθηκαν στη βροχη και με τοσο νερο!!!
Πραγματικά πιο πολύ απ' όλα μου τη σπάει ότι θα λερωθεί η μηχανήΜε πιάνει ένα ψυχαναγκαστικό μετά να θέλω να την καθαρίζω και πολλές φορές δεν προλαβαίνω
Δε λέω ότι η μηχανή πρέπει να γυαλίζει πάντα. Εξάλλου θα τη βάλω και στο χώμα και στη λάσπη κλπ. αλλά όταν το κάνω μετά έχω το χρόνο να ασχοληθώ μαζί της.
Μου τη δίνει επίσης που στους "δρόμους" μας δεν μπορείς να ξεχωρίσεις-αποφύγεις τις λακκούβες, κάτι που μπορεί να έχει άσχημες συνέπειες.
Ακόμα, που η ζελατίνα του κράνους θολώνει παρόλο που είναι ΑΝΤΙΘΑΜΒΩΤΙΚΗ-ΑΝΤΙΧΑΡΑΚΤΙΚΗ και γενικά όλα τα ΑΝΤΙ... Γι' αυτό και στη βροχή μόνο με το Shoei μου με το Pinlock (XR1100, πραγματικά κρανάρα!).
Τέλος, μιας και τώρα δεν έχω μπαγκαζιέρα, πρέπει να είμαι πολύ προσεκτικός με τα πράγματα που κουβαλάω στο σάκο (γι' αυτό αυτήν την εποχή έχω πάντα μαζί μου 1-2 σακούλες σκουπιδιών για την "προστασία" τους).
Ε, κατά τα άλλα, εξοπλισμός, αδιάβροχα και γεια σας![]()
Τελευταία τροποποίηση από foogr01; 14/11/2014 στις 19:37.
Φύγαμε...
όσα μας ενοχλούν είναι υποκειμενικά και έχουν να κάνουν καθαρά με την άνεση, επίπεδο ασφάλειας που νιώθει ο καθένας ξεχωριστά. Άλλος δε θέλει να λερωθεί, άλλος δε θέλει να μπει στη διαδικασία να ντυθεί σαν αστακός για να μη βραχεί, άλλος γιατί η πρόσφυση μειώνεται και φοβάται. Όλοι μας κρίνουμε με τα δικά μας κριτήρια.
Προσωπικά αν δεν είχε έρθει η κρίση δε ξέρω καν αν θα γνώριζα τους 2 τροχούς, μαθημένος να οδηγώ 8χρόνια αυτοκίνητο με το ωραίο μου ηχοσύστημα το διζωνικό κλιματισμό και άλλα ωραία, αλλά σαν άτομο πάντα ενθουσιαζόμουνα όταν πήγαινα να λασπωθώ με το ποδήλατο από πιτσιρικάς ή να με πιάσει καταιγίδα στο βουνό και να αράξω με φίλους κάτω από καμιά τρύπα με καλή κουβεντούλα απολαμβάνοντας την αγριάδα του καιρού. Πλέον διανύω τον 3ο χειμώνα με καθημερινές μετακινήσεις για δουλειά με οποιεσδήποτε συνθήκες εκτός πάγου-χιονιού που τα θεωρώ εξόχως επικίνδυνα για την σωματική μου ακεραιότητα. Τα υπόλοιπα με έξτρα προσοχή παλεύονται σε μεγάλο βαθμό.
Όλα όσα γράφτηκαν με απασχολούν και μένα αλλά όχι σε βαθμό να με κάνουν να εύχομαι να είχα αυτοκίνητο. Έγραψα κάποια χιλιόμετρα στις 2 ρόδες, τα συνήθισα και τα αποδέχτηκα. Ειδικά όταν σκέφτομαι τις καιρικές συνθήκες και τις δυσκολίες που αντιμετώπιζαν οι παππούδες μας για να βγει το μεροκάματο ότι καιρό και να είχε έξω, όπου και αν έπρεπε να τσακισστούν να πάνε. Τα όρια είναι για να τα περνάς, να τεστάρεις τον εαυτό σου και την ετοιμότητα που θες να βρίσκεσαι, και γιατί όχι και να το διασκεδάζεις όσο γίνεται βλέποντας από άλλη οπτική αυτών που αποκομίζεις.
Αν περίμενα ήλιο και στεγνό δρόμο δεν νομίζω να οδηγούσα στη Σκωτία... Εξοπλισμός σωστός αςτακός, λάστιχα τσεκαρισμένα και βγαίνω..., αρκεί να μην έχει κάτω από 3βαθμούς γιατί πιάνει και πάγο και εκεί δεν παίζεις...
Προπόνηση στο βρεγμένο λέμε...μιλάω μόνο για βόλτα στο επαρχιακό, 100-150 μίλια μίνιμουμ και όχι αγγαρεία μέσα στην πόλη... Προσοχή και αυτοσυγκράτηση πάντα...
Σημερα εβρεχε και βγηκα οταν σταματησε, το καταχαρηκα ομως γιατι ενω στις στροφες ηθελε προσοσχη σε κατι ευθειακια η ανοιχτες στροφες με λιγο γκαζακι παραπανω εκανες κατι ντριφτ ολα τα λεφτα, μοταρντ εγινε το Ντομι.![]()
MADE IN JAPAN 日本製
Δεν νομίζω οτι θα επέλεγα να πάρω την μηχανή οταν βρέχει.Μιλάμε για βροχή, όχι για ψιχάλες. Η μηχανή για εμένα είναι μέσο διάσκέδασης και χαράς, γιατί να την επιλέξω όταν δεν θα μου προσφέρει αυτά τα δύο πραγματάκια; Για να το παίξω παγκόσμιος ή ψημένος μηχανόβιος και son of anarchy στα φιλαράκια μου;
Εξάλου δεν εχω την πολυτέλεια να αρρωστήσω και να λείψω απο την δουλειά 2-3 μέρες για αυτό το λόγο.
Μια φορά μεχρι τώρα μου ετυχε να οδηγήσω καμια 200ριά χιλιόμετρα βράδυ, με ομίχλη, βροχή και κρύο και για μια εβδομάδα είχα πυρετό, εχασα ενα σωρό μεροκάματα. Έτυχε πέρισυ τα Χριστούγεννα και δεν θα το ξανάκανα ποτέ. Είχαν ποτίσει τα πάντα μέχρι το βρακί και δεν ενιωθα ουτε αλλαγές ταχυτήτων, ουτε συμπλέκτη ουτε γκάζι, ουτε τίποτα. Ακουμπούσα το χέρι στην ζελατίνα να καθαρίσω το νερό και δεν ηξερα πόσο δύναμη βάζω με αποτέλεσμα να την κοπανάω κάθε φορά.
Γιατί να μπώ σε αυτό το λούκι ξανά;
Αν έχεις επιλογή...κουτί και πάλι κουτί.
Ορίστε και μια φωτογραφία απο εκεινη την μέρα λίγο πρίν νυχτώσει
![]()