Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 67

Θέμα: Θέλω Μηχανή έχω και αμάξι.

kawasaκικο μελος Το avatar του/της KAWAMANRIDER
    φιλε μου καταρχας καλωσηρθες ,

συμφωνω με την προταση του συμφορουμιτων για το ybr και το xt και επειδη εισαι και
    ψηλο παλικαρι θα σου προτεινα ενα on - off στα 250cc εφοσον δεν θες παραπανω σε κυβικα , σε συντηρηση ειναι στα ιδια λεφτα με
    παπι σχεδον τα περισσοτερα και πιο φθηνα απο τα περισσοτερα σκουτερ και οικονομικοτερα σε καταναλωση , δεν ειμαι
    απολυτος μπορει κατι να ειναι καλυτερο απο ενα on - off 250 , προσωπικα ομως τα θεωρω ισως την καλυτερη λυση
    για ασφαλεις και γρηγορες μετακινησεις τοσο στην πολη οσο και σε επαρχιακους δρομους , επισης νομιζω οτι ειναι ιδανικα για να ξεκινας με μοτο ,

οτι και να επιλεξεις σου ευχομαι καλα και ασφαλη χιλιομετρα και παντα κρανος
    "Sensational Lightweight TT victory for Hillier !!! "
    http://www.youtube.com/watch?v=Wf4bXFOg8JQ
    "baby life's too short" ...........
    http://www.youtube.com/watch?v=jiKHtopGPBk

Καλως ήρθες! Αρχικά θα πάρεις τα 2000 που έχεις και θα αφαιρέσεις τα λεφτά για το κράνος, τα γάντια και το μπουφάν (τα γράφω με σειρά σπουδαιότητας). Με αυτά που θα σου μείνουν βλέπεις τι σε παίρνει να αγοράσεις ή βάζεις περισσότερα.

Απο την στιγμή που το θέλεις για την πόλη μονοκάβαλο θα πρότεινα λίγα κυβικά 125-150, αυτόματο, και καλό θα ήταν να έχει και ABS. Οπότε πάς σε σκουτεράκι. Τα μειον εδώ ειναι το κόστος κτήσης και το κόστος επισκευής. Τα συν είναι μηδενική κατανάλωση, ανεση, καλή σχετικά προστασία απο τον αέρα, ευελιξία.

Αν θα πάς σε παπί θα έχεις μικρότερο κόστος κτήσης, συντήρησης, επισκευής αλλά χάνεις σε ανεση, προστασία απο αέρα, λίιιιγο μεγαλύτερη κατανάλωση, και οπτικά θα εισαι λίγο σαν κατάρτι απο πλοίο πάνω του. Ξέρω τι σου λεω, 1.88 ειμαι και εγώ.

Αν πας σε μηχανή χάνεις σε όλα τα παραπάνω αλλά ξερδίζεις σε επιδόσεις και look.

συνοψίζω και προτείνω αυτό: http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/5678318/

Honda PCX 125

Αποσυντονισμένο Μέλος Το avatar του/της Desperado
    Εγώ θα σου πρότεινα να αποφύγεις τα σκουτερ, δεν λέω έχουν χώρους και προστασία από νερά κλπ αλλά.....
    Σε λίγο καιρό θα τρίζουν τα πάντα επάνω.....επίσης δες και σύγκρινε μηχανάκι 5-8 ετών με σκούτερ ίδιας ηλικίας....θα καταλάβεις!!! Υπολόγισε στο σκούτερ αυξημένα κόστη σε service (ιμάντες κ λύσε δέσε πλαστικά) και αυτό που σου είπαν τα παιδιά, εάν στο ρίξουν από το σταντ θα σπάσει το μισό πλαστικό κουστούμι του, επίσης δεν στρίβει-φρενάρει όπως ένα μοτοσυκλετάκι στα 125-250 κ.εκ, υπολόγισε και την σχετικά αυξημένη κατανάλωση βενζίνας και το αποτέλεσμα βγαίνει αβίαστα!!! Για παπί δες το Yamaha Crypton X και για μηχανάκι δοκίμασε το Yamaha ybr 125 ή σε 250 κεκ. Πανέμορφο είναι και το ΜΤ σε 125 . Εναλλακτικά δες και Honda cbf 250. Τα 250αρια σε μεταχειρισμένα.

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Vice Προβολή μηνύματος
    [...]Αρχικά θα πάρεις τα 2000 που έχεις και θα αφαιρέσεις τα λεφτά για το κράνος, τα γάντια και το μπουφάν (τα γράφω με σειρά σπουδαιότητας).[...]
    Ξεχνάς τα μποτάκια, ο αστράγαλος πονάει πολύ....

Επιπλέον, δεν θα έβαζα σειρά. Όλα είναι το ίδιο σπουδαία

Χάρη είσαι σωστός! Απλώς νομίζω οτι αν πάρει ολα τα απαραίτητα οπως πρέπει τελικα δεν θα πάει μηχανή οπότε ας ξεκινήσει με αυτά

μουσικο μελος Το avatar του/της GiannisBlessed
    εγω θα ηθελα απλα να πω την εμπειρια μου απο το innova injection.
    το οδηγαω στην δουλεια (delivery).
    καθολου οικονομικη οδηγηση και πραγματικα δεν καιει τιποτα!!
    δεν μπορω να φανταστω ποσο θα καψει αν το παω και οικονομικα.
    αν λοιπον σε ενδιαφερει το κοστος χρησης ενα παπι ειναι οτι καλυτερο.

Νέο μέλος
    Scooter 250 απο εμένα. Για τέτοιου είδους μετακινήσεις ειναι μια χαρά άνετο, εχει και το γκαζακι του, προστασία απο βροχή αέρα, χώρο για πράγματα κάτω απο τη σέλα. Εχω Xmax του 2008 και δεν τρίζει τίποτα. Σε σχέση βέβαια με ενα παπί εχει μεγαλύτερο κόστος σε βενζίνες συντήρηση. Καμία σχέση όμως σε ασφάλεια/άνεση.

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    πειτε ρε παιδια ποσο ακριβη ειανι η συντηρηση του σκουτερ...εγω εχω και μια πορσε 911 turbo θα μπορεσω να συντηρησω και το σκουτερ ?

Νέο μέλος
    Ο ιμαντας που θέλει αλλαγή καθε 20000 χλμ ειναι η ουσιαστική διάφορα. Παει κανά 150 ευρώ το service

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    malista...οποτε τα 150ε καθε δυο χρονια ειναι ο αποτρεπτικος παραγοντας απο το να παρεις κατι ασφαλεστερο, καλυτερο και βολικοτερο απο καθε αποψη...οκ ο καθενας με τις προτεραιοτητες του, παντως για εσας που θετετε το θεμα κοστος βολευει και το ποδηλατο...μηδεν κοστος απο καθε αποψη...η και τα ποδια...

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από p@nos Προβολή μηνύματος
    malista...οποτε τα 150ε καθε δυο χρονια ειναι ο αποτρεπτικος παραγοντας απο το να παρεις κατι ασφαλεστερο, καλυτερο και βολικοτερο απο καθε αποψη...οκ ο καθενας με τις προτεραιοτητες του, παντως για εσας που θετετε το θεμα κοστος βολευει και το ποδηλατο...μηδεν κοστος απο καθε αποψη...η και τα ποδια...
    Εγώ ειμαι υπέρ του scooter, έτσι κιαλλιως ο φίλος μας δε φαίνεται φαν της μηχανής, απλά να κανει τη δουλειά του.

Παλαιό μέλος
    Εγω παντως με τα μισα λεφτα θα αγοραζα ενα αλογο.Και λεφτα θα εβαζα στην ακρη και τελη κυκλοφοριας θα γλυτωνα.Για βενζινες και λαστιχα ουτε λογος.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    Εγω παντως με τα μισα λεφτα θα αγοραζα ενα αλογο.Και λεφτα θα εβαζα στην ακρη και τελη κυκλοφοριας θα γλυτωνα.Για βενζινες και λαστιχα ουτε λογος.

Νέο μέλος
    είστε φανταστικοι! Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!!!

Τα λέτε όμως τόσο καλά που διαρκώς προβληματιζομαι..

Εμένα με καίει η οικονομία αφού όπως γράφω συντηρω ήδη αμάξι...και η ασφάλεια αφού είμαι ασχετος...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    τιποτα δεν ειναι οικονομικοτερο απο το παπι το οποιο ομως γρηγορα θα σου φανει μικρο
    γι αυτο μια και διαθετεις τα χρηματα καλο θα ηταν να πας απευθειας σε μικρο μοτοσυκλετακι καινουριο και να ξενοιασεις για πολλα χρονια με ελαχιστα παραπανω εξοδα συντηρησης
    δεν συμπαθω τα σκουτερ για πολλους λογους αλλα αυτο ειναι προσωπικη αποψη

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Tι μηχανή έχετε και πόσα χλμ διανύετε με 1lt βενζίνη (κατανάλωση);
    από ΙΠΠΕΑΣ στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 248
    Τελευταίο μήνυμα: 27/08/2017, 09:26
  2. Θελω μηχανη για πολυ πολη και λιγο χωμα...
    από Panos1313 στο forum Χωμάτινο τερέν
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 06/06/2010, 20:13
  3. Εχω και Καμερα...
    από warlord στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 08/01/2007, 11:05
  4. Εχω και παπί, πάμε μια βόλτα ?
    από dukeandthecity στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 26/09/2005, 11:04
  5. Απαντήσεις: 62