Βρήκα το φυλλάδιο του φορτιστή στο δίχτυ και λέει τα εξής :
TECHNICAL DATA BC EASY 900
Input Voltage 220÷240 Vac, 50÷60 Hz
Charge Voltage 13.8 V / 14.4 V - nominal 12 V
Charge Current 0.9 A max
Charging Algorithm 8 cycles, automatic (Initialization, Recovery,Soft Charge,Bulk Charge,
Desulfation,Battery Analysis, Maintenance and Equalization)
Types of Batteries 12 V Lead Acid (Traditional, Gel, MF, VRLA, AGM, etc.)
Battery Capacity from 1.2 Ah to 45 Ah (Charge),up to 100 Ah (Maintenance)
Operating Temp from -20° to +50°C
http://www.batterycontroller.it/down...t_sheet_en.pdf
Δεν φαίνεται να έχει μεγάλο εύρος, αλλά από την άλλη δεν μιλάω ηλεκτρολογικά και μια βοήθεια ακόμη θα ήταν ευπρόσδεκτη.
Άπας αήρ αετώ περάσιμος
Σε γενικές γραμμές, εγω δεν θα το χρησιμοποιούσα..
(αλλα προφανως δεν πιάνομαι σαν το μεσο δείγμα καλόπιστου καταναλωτή..)
Τον "σώνουν" τα 900mA μέγιστου ρεύματος αλλά τον "καίνε" οι τύποι των μπαταριών που φορτίζει...
Επειδή δεν μου ανοίγει το pdf, αν εχει επιλογές στους τύπους (VLRA, AGM, MF κ.λ.π.) των μπαταριών, μάλλον ειναι Ο.Κ..!!!
Αλλιώς θα είναι "plug n' pRay"...![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Και εγώ Ctek πήρα για ακριβώς αυτήν την δουλειά.
Αναστήθηκαν κάμποσες μπαταρίες μηχανών, αυτοκινήτων απο φίλους και γνωστούς. προπερισυ ειχα στην συντήρηση μια μπαταρία αυτοκινήτου για 1 χρόνο σερί και δουλευει ακόμη άπταιστα (η μπαταρία) και τώρα το εχω συνδεμένο με την μηχανή.
Τσεκάρει καθε τόσο αν χρειάζεται φορτιση και πράτει αναλόγως.
Τιμή γυρω στο 60ευρώ. μετά πάς σε επαγγελματικά και για ανώτερες μπαταρίες ( φορτηγά, σκάφη κτλ).
Μακριά απο αυτόν του Lidl, δεν κάνει τπτ
Μια βοήθεια από όποιον ξέρει.
Προσπαθώ να βρω τι τύπος είναι η μπαταρία (Yuasa mf YTZ10S) από το cbf-600 και δεν βρίσκω.
Είναι GEL lead-acid ; Είναι σκέτο Lead-acid ; Είναι κάτι άλλο ;
Εδώ δεν λέει : http://www.yuasa.co.uk/batteries/mot...0s-ytz10s.html
Τελευταία τροποποίηση από Grafton 505; 11/12/2014 στις 23:21. Αιτία: 101 ποστ. Ωρε μάγκα μου έχω πάρει φωτιά λεμε !!!
Άπας αήρ αετώ περάσιμος
Notako μπορεί να είναι λαχείο η φάση με το lidl γιατί οι απόψεις είναι 50-50. Αλλοι λενε δουλευει άλλοι όχι. Εγώ προσωπικά εχω δοκιμάσει 2 διαφορετικούς απο φιλαράκια και κανένας δεν έκανε δουλειά. Όπως την έβαζες την μπαταρία έτσι την έβγαζες, καμία πρόοδος.
Oldman VLRA και MF δεν είναι το ίδιο πράγμα; Εψαξα να βρώ sto δικό μου κα αναφέρει μονο WET, MF, Ca/Ca, AGM και GEL
ytz10s βγαινει σε 2 τυπους γνησια απο την honda που ειναι made in japan και δεν πουλιεται στο εμποριο μονο σε κουτι honda και ειναι gel και η ζωη της αρχιζει οταν εφυγε απο το εργοστασιο.μετα υπαρχουν οι υπολοιπες απο ταιβαν κορεα κινα που σου δινουν τα υγρα και την ενεργοποιεις εσυ .εγω παντως που ηθελα την ytz14s για τον ληστη πηρα την ταιβανεζικη και ειμαι μια χαρα.βεβαια τωρα πιο πολυ στον φορτιστη ειναι παρα στο μοτο αλλα δεν φταιει ημπαταρια αλλα εγω που το κινω σπανια.ελπιζω να βοηθησα.
α και φορτιστη εχω τον ctek mxs5 τον ειχα παρει μαζι με την μπαταρια απο τον κυριαζη στην θηβων 80 ευρω και φορτιζει απο παπιου μεχρι και 120ah μπαταρια.απλα τελειος αδιαβροχος και μπορεις να τον αφησει στη μηχανη συνδεδεμενο και χρονια.
Εγω επιδει δεν με εβγαζαν τα οικονομικα μου για φορτιστη, συνδεσα τη μπαταρια με αυτη του αυτοκινητου για να φορτιζετε