Και εσύ τέκνο Βρούτε?
https://www.youtube.com/watch?v=pfKrKtSFAUc
I'm the footprint on the sand ....
Winterhater.
ξέρω μια καλή ταβέρνα στη Κοζάνη αμα θέτε...
Φίου φίου φι φι φίου
Κατι λιγο πιο κοντα;
Santa Giorgio di Velestino βολευει;
Εχει καλα μαγαζια για να ψωνισει ο Μικες "σουβενιρ"![]()
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
η παρεα μου και εγω είχαμε αυτην την κυριακη σκοπο να παμε στο ιδιο σημειο , εμεις εχουμε συναντηση στην πλατεια των αγειων αναργυρων ορισμένοι και θα ερθουν να μας βρουν στην λεωφορο χασιας στα ανω λιοσια τους υπολιπους. και θα παμε από χασια να ανεβουμε δερβενοχωρια και μεσω σκουρτων θα βγουμε ασκρη για καφε και στην συνεχεια θα παμε ορμο σαραντη για φαγητο.
η συναντηση είναι 9+30 στην πλατια αγιων αναργυρων στην εκλεισια και μετα θα μας βρουν μετα την κυκλικη πλατεια πριν τα ανω λιωσια περνοντας τον δρομο για χασια στα 300 μετρα στο αριστερο μας χερι είναι το ψαραδικο 3 γοργόνες της φιλης μας χρηστινας εκει θα ειμασται οι υπολοιποι . οποιος γουσταρει να ερεθι από εκει για στροφιλικη θα είναι καλοδεχούμενος αλιως θα τα πουμε στην λυμνη μουσων.
ποτε ξανα σκουπιδια της BMW. καλυτερα κινεζικο παπι....
Τα μεγάλα μοτοπνεύματα συναντιούνται! Την ίδια διαδρομή σκεφτόμουν και εγώ (δηλαδή να πέσουμε Ερυθρές από Φυλή -Δερβενοχώρια), αλλά την συντόμευσα λίγο. Θα την θέσω επί τάπητος αύριο το πρωί στο περίπτερο και βλέπουμε. Όπως και να 'χει, καλό δρόμο και τα λέμε από κοντά στην Άσκρη![]()
I'm the footprint on the sand ....
Winterhater.
θα μας φανε οι λυκοι,το βλεπω εγω, και δεν θα φαει ο μικες.παναγιωτη![]()
Αν δέχεστε αγνώστους, περχαπς και εγώ να μπορέσω να έρθω!!!
Αλλά μιας και δεν νομίζω να γνωρίζω κανέναν σας πως θα σας αναγνωρίσω;;;;;
XR 600αρι! Μαρσάρ, σπινιάρ, σουζάρ απ'το Κοκάρ στο Μαλαγάρ!!!