Η κοινή λογική λέει πως είναι θέμα ασφάλειας.
Τα υπόλοιπα είναι για καφενειακές συζητήσεις.
Η κοινή λογική λέει πως είναι θέμα ασφάλειας.
Τα υπόλοιπα είναι για καφενειακές συζητήσεις.
Η κοινη λογικη λεει να μην ειμαστε προβατα.Αποδειξτε μου, οχι στα λογια, αλλα με επιστημονικες μελετες- ερευνες, οτι ειναι πραγματι θεμε ασφαλειας και ευχαριστως θα το κανω και θα το προωθησω κιολας...Ολα τα αλλα ειναι τερτιπια, ειτε των πρατηριουχων ειτε οποιονδηποτε αλλων...Φτανει πια το κουτοχορτο...Αν ηταν οντως θεμα ασφαλειας και οχι ητιδηποτε αλλο, καποια σοβαρη εταιρεια θα ειχε καμπανια, θα ειχε χρηματοδητησει ερευνες και , φυσικα, θα διανεμε τα αποτελεσματα δωρεαν σε οσους απο εμας ενδιαφερονται.Ετσι γινεται στις ανεπτυγμενες χωρες και ετσι κανουν τα νοημοντα οντα...Εγω θα συνεχισω μεσω ΜΟΤΟΕ, ΜΟΤΕΚ και ινστιτουτο καταναλωτη μεχρι να μαθω τον λογο και να αναγραφει , αν ευσταθει, σε ολα τα βενζιναδικα...
Ok ,
ακόμα και αν το κάνουν σκόπιμα για να μην τρώνε πιστόλια ,
που είπαμε ότι είναι το πρόβλημα ?![]()
Το προβλημα ειναι το κουτοχορτο, η παραπλανηση φιλε μου. Τις πιστολιες τις δεχομαι, εχουν δικιο, πουλανε κατι και πρπει να εισπραξουν.ομως πες αυτο, μη μου λες χιλιες δυο μακακιες....Ή απαιτησε προκαταβολικα τα λεφτα, κανενα προβλημα..Δηλαδη αυτοι σε λιγο θα μας ζητανε να βγουεμ και απο τα αμαξια μας γιατι ετσι θελουν....
Δηλαδη τι ειδους μελετη περιμενεις να βγει;
Οτι το 35% των βενζιναδων ειναι αστοχοι και το 80% των περιπτωσεων μαλιστα κανει το καπακι της τουαλετας μ00νι. Γι αυτο κατεβειτε απο τη μηχανη οταν βαζετε βενζινη μην σας παρουν τα σκαγια.
Δηλαδη τοσο απιθανο σου φαινεται οτι μπορει να γινει στραβη και να πεσει πανω σου βενζινη;
Ας μην γινομαστε συνωμοσιολογοι με το παραμικρο.
TO AVOID HELL-MET ALWAYS WEAR HELMET
GO AT LEAST ONCE A YEAR TO A PLACE YOU HAVE NEVER BEEN BEFORE!
Το έχουμε ξανακάνει θέμα μάγκες... Έχουν πέσει κ βιντέο κ αρκετά εμπεριστατωμένες απόψεις για το λόγο που πρέπει να ξεκαβαλάμε.
Ρε παιδια μου εχουν χυσει βενζινη χιλιες φορες. Ειναι πολυ πιθανον να συμβει. Τι λετε τωρα;;;
Ειναι για λογους ασφαλειας του αναβατη και μονο. Γιατι κολλατε;;; Δεν ειναι και τοσο τραγικο.
Εγω κατεβαινω μονος μου σχεδον παντα ουτως ή αλλως, παντως.
MADE IN JAPAN 日本製
Μια χαρα τα λετε...Δηλαδη οταν παει ο καταναλωτης να αγορασει κατι, η ευθυνη της ασφαλειας του μεταβιβαζεται στον ιδιο και οχι στον προμηθευτη...Αντι δηλαδη να εχει λαβει μετρα ο παροχος(ασφαλεις και συγχρονες αντλιες,κλπ, κλπ) θα πρεπει ο πελατης να φευγει...Ωραια!!
Υπαρχει, εστω και μια, περιπτωση να εισαι λιγο υπερβολικος;
Αν δεν σου αρεσει, απλα πας στο επομενο.
Κι αν καποια στιγμη το εφαρμοσουν ολοι οι βενζινοπωλες, παρε ηλεκτρικο.
Inochi, ρε!
Για οσο.
Eχετε χαθει με το θεμα ασφαλειας. Το προβλημα ειναι οτι μπορει να χυθει βενζινη πανω σου και να σε κανει μανταρα και επειδη ο καθε υπαλληλος δεν θελει να μπαινει στην διαδικασια να παιξετε τις μπουνιες γιατι εισαι στραβωμενος και δεν κοιμηθηκες καλα, σου ζηταει ευγενικα να κατεβεις. Στο αμαξι δεν συμβαινει αυτο για πολυ απλα δεν προκειται να σε περιλουσει. Ελαχιστοποιουν τον κινδυνο της μανουρας και των λερωμενων ρουχων (και καμμενων γεννητικων οργανων). Παντα θα υπαρχει ομως καποιος που θα παιξει τις μπουνιες μαζι τους γιατι την εχυσαν στην μηχανη αλλα ειπαμε, ελαχιστοποιουν την μανουρα.
Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss
Mα ακριβως για την ασφαλεια σου, σου λεει το βενζιναδικο "σε παρακαλω κατεβα απο το οχημα". Χιλιες παραμετρους ασφαλειας να εχουν δεν ξερεις τι μπορει να γινει..
Αν ειναι να κατηγορησουμε τη Shell, εχουμε πολυ σοβαροτερα θεματα να της προσαψουμε απο το οτι μας κατεβαζει απο τα μηχανακια για να βαλει βενζινη.
MADE IN JAPAN 日本製
μερικοι εδω μεσα γραφετε επικες μαλακιες...
τι πιστολια και παπαριες μας τσαμπουνατε ρε παιδες?
θελετε να μου πειτε δλδ οτι ο βενζινας θεωρει οτι μεχρι να γυρισει να ακουμπησει τη μανικα στη βαση της,
εσεις προλαβαινετε να κλεισετε την ταπα, να παρετε το κλειδι απο πανω, να το βαλετε στον διακοπτη,
να τον ανοιξετε, να κανει τσεκ η μηχανη (αν ειναι συγχρονη), να βαλετε μπροστα να πατησετε συμπλεκτη
να βαλετε ταχυτητα και να την κανετε??? και οοοολο αυτο ειναι εφικτο ακομα και αν ακριβως μπροστα σας
ειναι αλλο κουτι που φουλαρει??
και θελετε να μου πειτε δλδ τωρα οτι ο μηχανοβιος που πρεπει να κανει ολη αυτη τη διαδικασια θα ριξει πιστολι
πιο γρηγορα απο τον κουτακια που εχει ηδη τα κλειδια στον διακοπτη? για συνελθετε λιγο, και παραδεχτειτε οτι
η λογικη σας ειναι του στυλ "σε πληρωνω σε πηδαω" η "με τα λεφτα μου γαμω και την κυρα μου" και αφηστε τις
συνομωσιολογιες στην ακρη! καθαρα για λογους ασφαλειας γινεται η φαση!
(τι να πουν δλδ και οσοι καβαλανε f 650/800 gs/st και παπια??)
καθαρα για θεμα ασφαλειας , να προσθεσω και την πιθανοτητα να φας σαβουρδα σταματημενος , συμβαινει ουκ ολιγες φορες
"Sensational Lightweight TT victory for Hillier !!! "
http://www.youtube.com/watch?v=Wf4bXFOg8JQ
"baby life's too short" ...........
http://www.youtube.com/watch?v=jiKHtopGPBk
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω που είναι το πρόβλημα στο να κατεβεί κάποιος από την μηχανή. .
Έχω δει άλλους να βάζουν βενζίνη σε αμάξι που δουλεύει, άλλοι μιλάνε στο κινητό, έχω δει να καπνίζουν δίπλα στην μάνικα.. Δεν λαμπάδιασαν αλλά έλεος ρε παιδιά. . Θα κατέβεις από την μηχανή κ κάτι τρέχει. .
Αυτοί που λένε ότι ΔΕΝ παίρνει φωτιά, να πατήσει στο γιουτιούμπ να δει πως λαμπαδιαζεις.