Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 51

Θέμα: husaberg fe 550

ΜΑΥΡΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ Το avatar του/της DAYMAN
    mitso original παρε το 550 και λαμπαδιαζε το ολη μερα αλλα ρωτα λογιστη πρωτα.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΗΛΙΑΣΚΤΜ Προβολή μηνύματος
    mitso original παρε το 550 και λαμπαδιαζε το ολη μερα αλλα ρωτα λογιστη πρωτα.

Πριν τον λογιστή δεν ρωτάς κανα μάστορα τι σημαίνει Husaberg του τότε;

Οπως και να το κάνουμε είναι μηχανάκια που θέλουν ιδιαίτερη προσοχή στη συντήρηση.

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Πριν το λογιστη και το μαστορα ρωτα ενα δικηγορο τι σημαινει αστικη ευθυνη εναντι τριτων σε περιπτωση ατυχηματος με δικη σου η μη υπαιτιοτητα τη στιγμη που οδηγεις οχημα χωρις το καταληλο διπλωμα.
    MADE IN JAPAN 日本製

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bob_o_mastoras Προβολή μηνύματος
    Πριν το λογιστη και το μαστορα ρωτα ενα δικηγορο τι σημαινει αστικη ευθυνη εναντι τριτων σε περιπτωση ατυχηματος με δικη σου η μη υπαιτιοτητα τη στιγμη που οδηγεις οχημα χωρις το καταληλο διπλωμα.
    Καταστροφή της ζωής του μη έχον το δίπλωμα (και της οικογένειάς του)

...Καιμ για να μην πεταχτεί κανείς ....Είμαι από τους λίγους (λογω πατέρα) που από τα 16 μου ΔΕΝ έχω οδηγήσει ΚΑΝΕΝΑ όχημα που να μην έχω το κατάλληλο δίπλωμα για αυτό.

Ακόμα και όταν στα 16 οι φίλοι - συμαθητες μου είχαν τα παπάκια με ακατάλληλο δίπλωμα λογω κυβισμού ή καθόλου ...ΕΜένα το δικό μου ήταν αγορασμένο και το καβάλησα τη μέρα που πήρα το δίπλωμα .

Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα να εμπλακείς σε ατύχημα και να μην φταις και να μην έχεις δίπλωμα ..Τον ήπιες ...και αν χτυπήσει και κανείς , τότε ... Για πάντα .

Still Improving.. Το avatar του/της Xigo
    Καταρχην, για να ξεκαθαριζουμε μερικα πραγματα.. Αν εχει μυαλο στο κεφαλι του και οδηγει οπως πρεπει, δεν σημαινει οτι επειδη ντε και καλα θα ειναι στο δρομο χωρις διπλωμα σε οτι δυστυχημα και αν εμπλακει τη γαμ..σε.. Αν οδηγαει απλα στο δρομο του και του πεταχτει ενας απο καποιο στοπ και γινει το κακο, δεν καταστρεφει την οικογενεια του. Αν δεν φταιει αυτος,αλλα η αλλη μερια, το παλικαρι και δεν θα βρει μπελα και θα πληρωθει απο την ασφαλεια του αλλου, απλα θα τον γραψουν για το διπλωμα.
    Το "βλημα" ειναι όντως ασχολίαστο..

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Xigo Προβολή μηνύματος
    Καταρχην, για να ξεκαθαριζουμε μερικα πραγματα.. Αν εχει μυαλο στο κεφαλι του και οδηγει οπως πρεπει, δεν σημαινει οτι επειδη ντε και καλα θα ειναι στο δρομο χωρις διπλωμα σε οτι δυστυχημα και αν εμπλακει τη γαμ..σε.. Αν οδηγαει απλα στο δρομο του και του πεταχτει ενας απο καποιο στοπ και γινει το κακο, δεν καταστρεφει την οικογενεια του. Αν δεν φταιει αυτος,αλλα η αλλη μερια, το παλικαρι και δεν θα βρει μπελα και θα πληρωθει απο την ασφαλεια του αλλου, απλα θα τον γραψουν για το διπλωμα.
    Το "βλημα" ειναι όντως ασχολίαστο..

Δεν υπάρχει περίπτωση με τον χούλιγκαν χούσαμπεργκ 550 και μάλιστα μοτάρντ να οδηγήσει κανείς νορμάλ. Είναι σα να καβαλάς χαγιαμπούσα και να πηγαίνεις στη εθνική με 120, γίνεται;

Συνταξιούχος Το avatar του/της theofilos888
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kordix Προβολή μηνύματος
    Δεν υπάρχει περίπτωση με τον χούλιγκαν χούσαμπεργκ 550 και μάλιστα μοτάρντ να οδηγήσει κανείς νορμάλ. Είναι σα να καβαλάς χαγιαμπούσα και να πηγαίνεις στη εθνική με 120, γίνεται;
    Γινεται αλλα οχι στα 22 σου.......

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από theofilos888 Προβολή μηνύματος
    Γινεται αλλα οχι στα 22 σου.......
    Δεν γίνεται και το ξέρουμε ... Ούτε στα 62 σου ...

Συνταξιούχος Το avatar του/της theofilos888
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Lioulios Προβολή μηνύματος
    Δεν γίνεται και το ξέρουμε ... Ούτε στα 62 σου ...
    Δεν ειμαστε ολοι το ιδιο. Μην επιμενεις...

Ουτως ή αλλως το παιδι δεν το θελει για μεσο μεταφορας. Αλλιως δεν θα εψαχνε για Husaberg. Προφανως για κανιβαλισμους το θελει.
    Αλλιως θα ελεγε, δεν εχω διπλωμα αλλα θελω ενα παπι να κανω τη δουλεια μου ή να πηγαινω βολτα τη γκομενα η κατι τετοιο.
    Ειναι ενα μηχανακι με 50 αλογα και 125 κιλα. Για 3, 3,5 χιλιαδες στροφες κατεβαζει κατω καμια 45αρια. Ναι, μπορεις να πας ηρεμα αλλα θελει "προσπαθεια" και δεν θα το επελεγε καποιος τυγχαια, του στυλ μου αρεσει το μπλε-κιτρινο σαν χρωμα..

Οπως και να 'χει, ας παρει το διπλωμα και ας παρει οτι θελει. Ή ας το παρει να το βαζει μονο πιστα να ξεκ@υλωνει.
    MADE IN JAPAN 日本製

Παλαιό μέλος
    Το παιδι μπηκε,ειπε και απηλθε.

ΥΓ Μαλλον.

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Κάποτε βγάζαμε απεριόριστα στα 18 μας.
    Αν τότε εμπλεκόμαστε σε κάποιο ατύχημα καθάριζε η ασφάλεια. Σήμερα αν εμπλακούμε σε ατύχημα με 20χρονο πάλι η ασφάλειά μας θα καθαρίσει, αφού η δική του δε θα τον καλύψει, και μετά θα πάει να τον βρει να τον καταστρέψει οικονομικά.
    Αν κάποιος γέρος με το ένα πόδι στον τάφο και το άλλο στο σαπούνι, πει το ποιήμα απ' το μπράαααοοου την ώρα που περνάει από δίπλα του, θα πληρώνει μέχρι και την ψυχικη οδύνη στην οικογένειά του.

Όλα αυτά δεν μας αφορούν. Όπως τότε οδηγούσαμε μπέργκους στα 20μας έτσι γίνεται και τώρα. Τα ίδια μυαλά είχαμε και μεις με τους 20ρηδες του σήμερα. Το μόνο που αλλάζει είναι ότι τότε ο νόμος ηταν μαζί μας ενώ τώρα ο νόμος είναι εναντίων τους.
    Sent from me using a computer.

Παλαιό μέλος
    daz ,δυσκολες εποχες για κορωνα γραμματα.

Τοτε ο ασφαλιστης εκανε τα στραβα ματια σε πολλα,για να τα εχει καλα με τους πελατες του.Σημερα οι ασφαλιστικες κανουν το παν για να μην πληρωσουν.

Μπορει το φρεσκο μυαλο να κανει του κεφαλιου του,αλλα οι κλαψογεροι θα πληρωσουν στο τελος το λογαριασμο.Πρεπει να καταλαβουμε οτι,οι περισσοτερες οικογενειες σημερα,δυσκολα θα αντεχαν μια τετοια οικονομικη επιβαρυνση.

Eγω μπριζωθηκα να παρω ενα Berg παντως!
    Αλλα θελει service και λαδια καθε 3 ωρες λειτουργειας!!
    MADE IN JAPAN 日本製

Πάρτο και δούλευτέ το κανα 10λεπτο τη μέρα αν ειναι ε μαν

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Husaberg FE 400 E αξιζει η οχι;
    από mivvo στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 28/01/2009, 18:04

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ