Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 42 από 42

Θέμα: Εκλάπη ολοκαίνουργιο MV AGUSTA RIVALE 800 από το ΜΟΤΟ

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    To λογικο ειναι οτι με τοσα χρονια στο χωρο θα εχουν σιγουρα καποια συνολικη ασφαλιστικη καλυψη. Δεν νομιζω να το αφηναν χυμα.
    MADE IN JAPAN 日本製

Η αντιπροσωπεία.. θα το λουστεί έτσι κι αλλιώς. Το περιοδικό δεν έχει κανένα δικαίωμα επι της μοτοσυκλέτας..

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    Τα ΔΟΚ ειναι ασφαλισμενα ,αλλα ισχυει η ασφαλεια ΚΑΙ για κλοπη?
    Εφόσον πρόκειται για μοτοσυκλέτες, αν δεν είχαν, είναι το λιγότερο ανόητοι....

Σε εμάς είχαν κλαπεί 2 ISUZU D-MAX και αποζημιωθήκαμε κανονικότατα.

Υ.Γ. ενδιαφέρον θα είχε να μαθαίναμε σε ποιόν ανήκουν οι ΔΟΚ......στο περιοδικό (που δεν νομίζω) η στην αντιπροσωπεία
    Τελευταία τροποποίηση από Bowleno; 06/01/2015 στις 18:03.
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Zid Προβολή μηνύματος
    Η αντιπροσωπεία.. θα το λουστεί έτσι κι αλλιώς. Το περιοδικό δεν έχει κανένα δικαίωμα επι της μοτοσυκλέτας..
    ναι καποτε ειχαν παρει και ενα gsxr(αν θυμαμαι καλα) απο αλλο περιοδικο που ημουν (οχι απο μενα)
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Συνταξιούχος Το avatar του/της theofilos888
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    Εφόσον πρόκειται για μοτοσυκλέτες, αν δεν είχαν, είναι το λιγότερο ανόητοι....

Σε εμάς είχαν κλαπεί 2 ISUZU D-MAX και αποζημιωθήκαμε κανονικότατα.

Υ.Γ. ενδιαφέρον θα είχε να μαθαίναμε σε ποιόν ανήκουν οι ΔΟΚ......στο περιοδικό (που δεν νομίζω) η στην αντιπροσωπεία
    Τα περιοδικα δεν εχουν δικαιωμα πινακιδων ΔΟΚ. Για να εχει καποιος πινακιδες ΔΟΚ θα πρέπει να πουλαει πανω απο 150 οχηματα το χρονο.

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από theofilos888 Προβολή μηνύματος
    Τα περιοδικα δεν εχουν δικαιωμα πινακιδων ΔΟΚ. Για να εχει καποιος πινακιδες ΔΟΚ θα πρέπει να πουλαει πανω απο 150 οχηματα το χρονο.
    Σωστός, γιαυτο είπα δεν νομίζω. 150 όμως όχι, έχει να κάνει και με άλλες παραμέτρους

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Μιας και το πιάσαμε το βρήκα απο το dikaiologitika.gr

Άδειας κυκλοφορίας ΔΟΚ δοκιμαστικής κυκλοφορίας αυτοκινήτων Προϋποθέσεις Να είναι αντιπρόσωπος - εισαγωγέας ή έμπορος αυτοκινήτων Απαιτούμενα δικαιολογητικά
    ● Αίτηση - υπεύθυνη δήλωση (το παρόν έντυπο)
    ● Πιστοποιητικό Επιμελητηρίου για την εγγραφή και το αντικείμενο εργασιών της ενδιαφερόμενης επιχείρησης
    ● Παράβολο Δημόσιου Ταμείου 18 ΕΥΡΩ
    ● Βεβαίωση από τη Δ.Ο.Υ. για την εγγραφή της επιχείρησης στους φορολογικούς καταλόγους και τον αριθμό πωληθέντων αυτοκινήτων (ανάριθμων) κατά το προηγούμενο ή το τρέχον οικονομικό Έτος
    ● Αποδεικτικό Δημόσιου Ταμείου για την καταβολή τελών δοκιμαστικής κυκλοφορίας 95,5 ΕΥΡΩ
    ● Επιστολή Τραπέζης/Πιστοποιητικό Τελωνείου εισαγωγής για τον αριθμό των εισαχθέντων αυτοκινήτων κατά το προηγούμενο ή τρέχον έτος (προκειμένου για αντιπρόσωπο/εισαγωγέα) ή το προηγούμενο έτος για τους εμπόρους μη αντιπροσώπους εισαγωγείς.
    Διαδικασία Διάρκεια έκδοσης της πράξης Εξαρτάται από την αρμόδια Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών της Ν.Α. Κόστος 113,5 ευρώ
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από theofilos888 Προβολή μηνύματος
    Οι αντιπροσωπείες τις βγαζουν, οχι τα περιοδικα
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Δικύλινδρο μέλος Το avatar του/της aris_n
    Εγω σαν κάτι να θυμάμαι οτι μπορείς να ασφαλίσεις και με αριθμό πλαισίου και οχι απαραίτητα πινακίδας...μπορεί και να κάνω λάθος όμως.
    Εγώ λέω να κοιτάξουν τα γύρω στενά, κάπου εκεί θα έχει σκορπίσει ή θα έχει μείνει απο λάδια και θα το παράτησαν...
    San Francisco Bay Area member......

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από aris_n Προβολή μηνύματος
    Εγω σαν κάτι να θυμάμαι οτι μπορείς να ασφαλίσεις και με αριθμό πλαισίου και οχι απαραίτητα πινακίδας...μπορεί και να κάνω λάθος όμως.
    Εγώ λέω να κοιτάξουν τα γύρω στενά, κάπου εκεί θα έχει σκορπίσει ή θα έχει μείνει απο λάδια και θα το παράτησαν...
    Είσαι κακός....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    Οι αντιπροσωπείες τις βγαζουν, οχι τα περιοδικα
    αυτό ακούγεται λογικό...τώρα υπό ποιο καθεστώς δίνονται οι μοτοσυκλέτες στα περιοδικά για δοκιμές μου είναι άγνωστο..δλδ αν υπογράφουν κάποιου είδους υπεύθυνη δήλωση ή αν καλύπτονται από την ασφάλιση των ΔΟΚ πινακίδων...
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gixxerman Προβολή μηνύματος
    αυτό ακούγεται λογικό...τώρα υπό ποιο καθεστώς δίνονται οι μοτοσυκλέτες στα περιοδικά για δοκιμές μου είναι άγνωστο..δλδ αν υπογράφουν κάποιου είδους υπεύθυνη δήλωση ή αν καλύπτονται από την ασφάλιση των ΔΟΚ πινακίδων...
    Σε ότι αφορά εμάς που δίναμε D-MAX στα περιοδικά για τεστ εκείνη την εποχή (2004-2009) τους βάζαμε να υπογράφουν ότι παρέλαβαν το αμάξι καλώς και θα έπρεπε να το επιστρέφουν στην ίδια κατάσταση, πράγμα που ΠΟΤΕ δεν γινόταν, 4Χ4 όχημα είναι, τα βάζανε σε κάθε είδους terain, τα υποβάλανε σε τρελές κακουχίες που κανείς λογικός ιδιοκτήτης δεν θα έκανε ποτέ και τα επέστρεφαν φυσικά, μ@@νι εντελώς... και τα επισκευάζαμε με δικά μας έξοδα....

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. MV Agusta Brutale 800 RR 2015
    από MG-KTiNoS στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2014, 18:13
  2. MV Agusta Dragster 800
    από Xrider στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 01/03/2014, 17:45
  3. MV Agusta Rivale 800
    από endopandou στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 24/10/2013, 21:35
  4. MV Agusta F3 800
    από Z-rider στο forum Νέα