Το SUZUKI INAZUMA το έχετε στα υπ όψιν?
250αρι ψεκαστο μοτοσυκλετακι
Δεν θα τρομάξει, είναι ελαφρύ ψεκαστο.
Τα αλλα 250 που είπαν τα παιδιά είναι ss
Το SUZUKI INAZUMA το έχετε στα υπ όψιν?
250αρι ψεκαστο μοτοσυκλετακι
Δεν θα τρομάξει, είναι ελαφρύ ψεκαστο.
Τα αλλα 250 που είπαν τα παιδιά είναι ss
Αυτά που σου είπε ο dimzan (και άλλοι).
Το cb400sf είναι πολύ ωραίο μηχανάκι αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να μην του βγάλει ζητήματα που είναι λογικό για την ηλικία του (τα ξέρω γιατί αυτό έχω).
Όσο προσεγμένο, καλοσυντηρημένο κλπ και να είναι, είναι ένα μηχανάκι 20ετίας. Στα τόσα χρόνια ό,τι και να χαλάσει "δικαιολογείται" ως αναλώσιμο που λέει ο λόγος.
Ας ψάξει για κάτι πιο καινούριο.
Αν θέλει κάτι πιο ελαφρύ με λίγη δύναμη, χαμηλό στήσιμο, που θα το διώξει κι εύκολα κοιτάει για κανά ninja 250, cbr 250.
Αν θέλει κάτι που να είναι περισσότερο μηχανή, με περισσότερη δύναμη (καμία σχέση με τη δύναμη του χόρνετ), και πιθανόν να δυσκολευτεί να τη διώξει κοιτάει cb500 (το παλιό), cbf500, er5/6.
Τα καινούρια cb500, ninja300, duke390 κλπ είναι ωραία μηχανάκια για αρχάριο αλλά πανάκριβα και μεταχειρισμένα δύσκολα θα τα βρει ακόμα.
Σε 3-4 χρόνια θα είναι ωραίες επιλογές.
ας ρίξει καμιά ματιά και στο vtr 250
Να βάλουμε και τα bros τα 400αρια?
Είχε έρθει αλλά ελάχιστα κομμάτια.
Το είχε πάρει ένας φίλος μου που είχαμε πάρει μαζί το δίπλωμα.
Όντως είναι πολύ όμορφο και είναι από τα λίγα (ίσως το μοναδικό) γυμνό 250άρι που δε μοιάζει με κλαστήρι και έχει σουλούπι λίγο μεγαλύτερης μηχανής.
Εγώ πήρα το cb400 κι αυτός είχε λυσάξει για το vtr και βρήκε ένα τελευταίο άσπρο ούτε και θυμάμαι πού (αντιπροσωπεία κάπου Θεσσαλία?) και πήγε μέχρι εκεί για να το πάρει.
Ήταν ακριβό το γαμήδι, αλλά ήταν ωραίο.
Αν κυκλοφορούσε τώρα που έχουν μπει οι καινούριοι περιορισμοί για τα διπλώματα και με λίγα φράγκα παρακάτω θα πουλούσε.
Αλλά τότε (5 χρόνια πριν) δεν έκανε προκοπή.
Ναι κάπου εκεί στα 5κ είχε κι όντως πήγε άπατο.
Πολλά λεφτά αλλά όχι για το τίποτα.
Για κάποιον που ξεκινάει είναι πολύ καλά κυβικά τα 250 (προσωπικά τα "το χόρνετ και το fazer είναι entry level μηχανάκια" τα ακούω και τρομάζω).
Χρειάζεται η κατηγορία κι έχει να προσφέρει.
Αλλά τα 5 χιλιάρικα είναι όντως πολλά.