Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 58

Θέμα: Κυλινδρος Τελος.. HONDA STEED 400

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    400 για κατέβασμα μοτέρ steed???
    Σαζμαν στο Subaru αλλαγή δίσκο πλατό μου πήρε, 100 χωρίς τα ανταλλακτικά
    Θα εννοει πιστευω μαζι με εργασια.Αλλα και παλι τα αλλα 400 για ανταλλακτικα πολλα δεν ειναι;
    Το αμαξι ειναι διαφορετικο. 750 εδωσα για γενικη επισκευη στο μοτερ και γενικο σερβις στο starlet. Αυτα τα χρηματα ομως τα εδινα απο το αυγουστο λιγα λιγα. Αλλα εκανα ενα σωρο πραγματα και δεν εφτασα τα χρηματα που μου ζητανε για εναν κυλινδρο μηχανης.
    παρε του σακι σακει γιατι σηκων
    σκον

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Dant3
    Και εγω θα σου ελεγα εαν πιανουν τα χερια σου να το κατεβασεις μονος σου και να τα στειλεις για ρεκτιφιε και στο δεσιμο που ειναι πιο δυσκολο,πηγαινε το σε ενα μαστορα.
    Παντως εφοσον λειτουργει η μηχανη,δεν εχει κολλησει,αλλα παει προς τα εκει μαλλον η ιστορια οποτε μη το ξαναβαλεις μπροστα σε καμια περιπτωση.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από notakos600 Προβολή μηνύματος
    Μην συγκρίνεις αμάξι με μοτό σε ανταλλακτικά-εργατικά, καμία σχέση.
    Αφού θα γίνει ρεκτιφιέ στον έναν κύλινδρο και από 200cc θα πάει 210cc(για παράδειγμα), θα πρέπει και ο άλλος να γίνει ακριβώς το ίδιο.
    Είναι κάτι που συνηθίζεται ξέρεις σε κινητήρες με περισσότερους του ενός κυλίνδρους.
    Ρώτησε κι αλλού αν σου φαίνονται πολλά, που μπορεί και να είναι.
    Ααα! οκ! καταλαβα! Ναι φιλε μου! θα ρωτησω κι αλλου,απλα ξερεις,οι ποιο πολλοι ειναι του στυλ,(οχι ολοι) φερτω απο δω,και θα δουμε! Αυτο θελω ν'αποφυγω,δεν μπορω να πηγαινω την μηχανη απο συνεργειο σε συνεργειο,γι'αυτο αλλωστε μιλαω με παιδια εδω μεσα,για να δω απ'αυτους που ξερουν,το τι παιζει με το συγκεκριμενο προβλημα.
    Σ'ευχαριστω πολυ παντως για την βοηθεια!
    σκον

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Dant3 Προβολή μηνύματος
    Και εγω θα σου ελεγα εαν πιανουν τα χερια σου να το κατεβασεις μονος σου και να τα στειλεις για ρεκτιφιε και στο δεσιμο που ειναι πιο δυσκολο,πηγαινε το σε ενα μαστορα.
    Παντως εφοσον λειτουργει η μηχανη,δεν εχει κολλησει,αλλα παει προς τα εκει μαλλον η ιστορια οποτε μη το ξαναβαλεις μπροστα σε καμια περιπτωση.
    Ναι λειτουργει! απλα ειναι σφιγμενη. Τα χερια μου πιανουν αρκετα θα ελεγα,απλα αν κατι δεν το γνωριζω και δεν το εχω ξανα κανει,το αφηνω στους ειδικους. Δεν θελω να του προκαλεσω χειροτερα.Παντως ειναι μια λυση κι αυτη! Σ'ευχαριστω!
    σκον

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από axilleas samos Προβολή μηνύματος
    Ναι λειτουργει! απλα ειναι σφιγμενη. Τα χερια μου πιανουν αρκετα θα ελεγα,απλα αν κατι δεν το γνωριζω και δεν το εχω ξανα κανει,το αφηνω στους ειδικους. Δεν θελω να του προκαλεσω χειροτερα.Παντως ειναι μια λυση κι αυτη! Σ'ευχαριστω!
    Βρες το manual και τόλμησέ το.
    Όπως έγραψε και ο Dant3, αν κολλήσεις στο δέσιμο πήγαινε σε μάστορα.
    Κατέβασε το μοτέρ και βάλτο πάγκο, συνήθως είναι ευκολότερη η επισκευή από όσο δείχνει αρχικά με το μάτι.

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Κανενας σωστός μάστορας δεν θα αναλάβει να δέσει μοτέρ λυμμένο απο άλλον, η αν το αναλάβει θα τον πληρώσεις ανάλογα.
    Ρισκάρει να μπλέξει με πράγματα που μπορεί να λείπουν ή και να εχει γίνει καποια ζημιά ήδη και να πρέπει να την αντιμετωπίσει αυτός.

Το Steed σαν V2 εχει και την διπλή δουλειά απο ενα μονοκύλίνδρο η και από 2κύλινδρο σε σειρα.
    Φυσικά το σωστό είναι εφ όσον εχει αρπάξει ο ένας να γίνει ρεκτιφιέ και στους 2 κυλίνδρους, αλλά φυσικά το κόστος είναι πιο μεγάλο.
    Φίλε axilleas samos μην συγκρίνεις με το Starlet, δεν υπάρχει σύγκριση.
    Για το μηχανάκι σου μόνο το ενα σετ ελατήρια/πιστόνι κανει 100 Ευρω και θέλεις 2 αρα 200 Ευρω μόνο γι αυτα.
    Συν φλάντζες, την εργασία, το ρεκτιφιέ κανα τσιμουχακι βαλβίδων, κλπ που θα βρεθούν να θελουν άλλαγμα θα ανέβει το κόστος.
    Επίσης λες οτι ανέβαζε θερμοκρασία οταν την καβαλούσες με την κακοκαιρία, πράγμα περίεργο.
    Μπορεί να ηταν λόγω ελειψης λαδιού, αλλά ίσως και να είναι αλλο το πρόβλημα.

Καλά ξεμπερδέματα εύχομαι.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Ρεκτιφιέ εννοεί και για τους 2 κυλίνδρους ο μηχανικός, άρα δεν είναι τόσο τραγικό το ποσό.
    Σημειωτέον πως ο πίσω κύλινδρος σε όλα τα V2 ρυθμίζεται πάντα πιο πλούσιος από τον μπροστά, μήπως την πάτησες από ρύθμιση και όχι από λάδια;
    Στη θέση σου θα προσπαθούσα με κάποιο φιλαράκι να το λύσω μόνος μου, δεν είναι και τόσο πολύπλοκο, και θα πήγαινα μόνος μου τους κυλίνδρους στο ρεκτιφιέ.
    Πάντως υπάρχουν κι άλλα συνεργεία για να ψαχτείς, εννοείται πως θα πάρεις κι άλλες γνώμες.
    Τα παιδιά εδώ θα σε καθοδηγήσουν, μην βιαστείς.
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sapila racing Προβολή μηνύματος
    Κανενας σωστός μάστορας δεν θα αναλάβει να δέσει μοτέρ λυμμένο απο άλλον, η αν το αναλάβει θα τον πληρώσεις ανάλογα.
    Ρισκάρει να μπλέξει με πράγματα που μπορεί να λείπουν ή και να εχει γίνει καποια ζημιά ήδη και να πρέπει να την αντιμετωπίσει αυτός.

Το Steed σαν V2 εχει και την διπλή δουλειά απο ενα μονοκύλίνδρο η και από 2κύλινδρο σε σειρα.
    Φυσικά το σωστό είναι εφ όσον εχει αρπάξει ο ένας να γίνει ρεκτιφιέ και στους 2 κυλίνδρους, αλλά φυσικά το κόστος είναι πιο μεγάλο.
    Για το μηχανάκι σου μόνο το ενα σετ ελατήρια/πιστόνι κανει 100 Ευρω και θέλεις 2 αρα 200 Ευρω μόνο γι αυτα.
    Συν φλάντζες, την εργασία, το ρεκτιφιέ κανα τσιμουχακι βαλβίδων, κλπ που θα βρεθούν να θελουν άλλαγμα θα ανέβει το κόστος.
    Επίσης λες οτι ανέβαζε θερμοκρασία οταν την καβαλούσες με την κακοκαιρία, πράγμα περίεργο.

Κατά τα λοιπά συμφωνώ με τον Άρη.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sapila racing Προβολή μηνύματος

Η αληθεια ειναι οτι,ειχα ενα ψιλο θεμα με τα λαδια.Τα εκαιγε σχετικα γρηγορα,αυτο σιγουρα θα ηταν απο τσιμουχακια βαλβιδων. Το θεμα ειναι οτι,δεν μου αναψε η ενδειξη λαδιων,οποτε εγω πιστευα οτι θα εχει λαδια μεσα. Τελη Νοεμβριου ειχα προσθεσει 1 λιτρο,και οταν την πηγα στο συνεργειο ηταν κατω κατω η σταθμη.
    Η μηχανη με την κακοκαιρια δουλευε ασταματητα ειδικα βραδυνη ωρα που το κρυο ηταν υπερβολικο (χιονια) Οταν εφτανα σπιτι.η μηχανη εκαιγε υπερβολικα! γι'αυτο λεω οτι με την κακοκαιρια ανεβαζε θερμοκρασια. Τους προηγουμενους μηνες,δεν ειχα προβλημα,το παρατηρησα οταν αρχισαν τα χιονια.
    Πριν συμπληρωνα λαδια καθε 2 - 3 μηνες,και ξαφνικα μεσα σε ενα μηνα τα εκαψε ολα ( σχεδον )
    Μπορει να ηταν και απλα συμπτωση, η απλα μερα με την μερα μεγαλωνε το προβλημα που ειχα.
    Απλα΄μου κανει εντυπωση, πως κολλησε ο κυλινδρος! Λαδακια ειχε λιγα μεσα,δεν ηταν εντελως αδειο.
    Τελος παντων! το κακο εγινε,τωρα πρεπει να δω τι θα κανω.
    Αυτο που ειπα για το starlet, δεν εκανα συγκριση,ξερω οτι δεν εχει καμια σχεση η εργασια και τα ανταλλακτικα με μια Μοτο,απλα ανεφερα οτι εβαλα κινητηρα και διαφορα αλλα πραγματα συν εργασια με 1500 ευρω,και τωρα για εναν κυλινδρο ζητανε 800. Δηλαδη αν αποφασιζα να πουλησω την μηχανη ποσο θα πηγαινε; πανω απο 1200 αποκλειεται να επιανε ( με κανονικο μοτερ χωρις προβλημα ) Αρα 800 μονο το μοτερ ( επισκευη ) συν 400 η υπολοιπη μηχανη; Μονο οι εξατμισεις εχουν 600. Δεν ξερω ρε παιδια λιγο κουφο μου ακουγεται. Οποτε συμφερει να την κανω βιδες και να την πουλαω κομματι κομματι. Δεν μπορεις να ζητας 800 για μια επισκευη κυλινδρου ειδικα στην εποχη που ζουμε και τα λεφτα που παιρνουμε.
    Συγνωμη για το κουραστικο μηνυμα,αλλα εχω ψιλο φρικαρει με το ολο θεμα.
    σκον

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Παντως ειναι οξυμωρο το να ανεβαζει περισσοτερη θερμοκρασια σε συνθηκες ψυχους. Η απαγωγη θερμοτητας θα επρεπε κανονικα να γινεται ακομα πιο αποτελεσματα λογω της μεγαλυτερης διαφορας θερμοκρασιας.
    Μηπως εχεις θεμα με το κυκλωμα της υδροψυξης;; Επισης τι ιξωδους λαδια ειχες μεσα;;

edit: Καλοσυντηρημενα steed πιανουν ενα 2χιλιαρο ανετα αν εχεις λιγο υπομονη. Δεν χανουν την αξια τους τα τσοπεροειδη ευκολα.
    MADE IN JAPAN 日本製

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bob_o_mastoras Προβολή μηνύματος
    Παντως ειναι οξυμωρο το να ανεβαζει περισσοτερη θερμοκρασια σε συνθηκες ψυχους. Η απαγωγη θερμοτητας θα επρεπε κανονικα να γινεται ακομα πιο αποτελεσματα λογω της μεγαλυτερης διαφορας θερμοκρασιας.
    Μηπως εχεις θεμα με το κυκλωμα της υδροψυξης;; Επισης τι ιξωδους λαδια ειχες μεσα;;

edit: Καλοσυντηρημενα steed πιανουν ενα 2χιλιαρο ανετα αν εχεις λιγο υπομονη. Δεν χανουν την αξια τους τα τσοπεροειδη ευκολα.
    Δεν θυμαμαι πια εβαλα,10w-40w ηταν το μονο σιγουρο.
    Θα σε γελασω σε αυτο που λες για το κυκλωμα υδροψυξης! Αν υπηρχε προβλημα εκει,δεν θα ειχα θεμα με το νερο; η καμια σχεση; Θεμα με νερο δεν ειχα ποτε παντως!
    Το μονο που εβλεπα ηταν,οτι εσταζε λιγο λαδακι απο τα καπακια ( πισω κυλινδρο ) Αυτο ομως μου ειπε ο μηχανικος οτι δεν ειναι και τοσο σοβαρο,διοτι ηταν ελαχιστα mlg.
    Παντως το πισω αριστερο μπουζι γεμιζε λαδακι,φαινοταν γιατι συνεχεια το καθαριζα σε εκεινο το σημειο.
    σκον

Φυσιολογική φθορά μοτέρ με πολλές δεκάδες χιλιόμετρα.
    Κάποτε που τα γκαφρά υπήρχαν μπορεί και να μην το συζητούσαμε καν, τώρα όμως...
    Καλά κουράγια μαν.

Παλαιό μέλος
    Φυσιολογική φθορά μοτέρ με πολλές δεκάδες χιλιόμετρα.
    Κάποτε που τα γκαφρά υπήρχαν μπορεί και να μην το συζητούσαμε καν, τώρα όμως...
    Καλά κουράγια μαν.
    Ευχαριστω!
    Θα βρεθει λυση! που θα παει! Το θεμα ειναι οτι δεν θελω να το δωσω.
    Οπως ειχα παλαιοτερα το YZ 250 και το εδωσα σχεδον τσαμπα,ειχα σκασει που το εδωσα.δεν ειχε κανενα προβλημα απλα λογω καθαροαιμου δεν μπορουσα να το κυκλοφορησω στη πολη και αναγκαστηκα να το δωσω οσο οσο.
    Τωρα το συγκεκρημενο θελω να το κρατησω,απλα ψαχνω να δω το εαν με συμφερει η επισκευη του,η αν βρω μαστορα να μου το φτιαξει.
    σκον

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από axilleas samos Προβολή μηνύματος
    Ευχαριστω!
    Θα βρεθει λυση! που θα παει! Το θεμα ειναι οτι δεν θελω να το δωσω.
    Οπως ειχα παλαιοτερα το YZ 250 και το εδωσα σχεδον τσαμπα,ειχα σκασει που το εδωσα.δεν ειχε κανενα προβλημα απλα λογω καθαροαιμου δεν μπορουσα να το κυκλοφορησω στη πολη και αναγκαστηκα να το δωσω οσο οσο.
    Τωρα το συγκεκρημενο θελω να το κρατησω,απλα ψαχνω να δω το εαν με συμφερει η επισκευη του,η αν βρω μαστορα να μου το φτιαξει.
    Θα έπαιρνες ένα κινέζικο παπί για την πόλη και θα κρατούσες το YZ 250.
    Καλά, πως μπόρεσες και το σκότωσες το YZ;

Παλαιό μέλος
    Θα έπαιρνες ένα κινέζικο παπί για την πόλη και θα κρατούσες το YZ 250.
    Καλά, πως μπόρεσες και το σκότωσες το YZ;
    Παπι ειχα ενα CUB 90 GLX και μου το εφαγαν το 2005. Το YZ το εδωσα επειδη δεν πηγαινα πλεον στο βουνο για βολτες λογω δουλειας.
    Το ειχα στην αποθηκη και καθοταν. Ειχα φαει και κλησεις που το εβγαλα στην πολη και ψιλο στραβωσα. Το ξερω δεν ειναι δικαιολογια αυτο αλλα ηθελα χρηματα για να παρω κατι αλλο. Τοτε ειχα ριξει και πολλα λεφτα στο αμαξι, οποτε δεν ειχα αλλη λυση για να παρω κατι αλλο. Το εδωσα 700 ευρω. Αστα ακομα ποναει!
    σκον

πολυμηχανο μελος Το avatar του/της motomaniac
    εγω παλι θα επεμενα με ευρεση μοτερ. απο οσο ξερω ταιριαζει απο transalp και bros. φυσικα εχουν αλλο αριθμο (τυπο) κινητηρα και δεν περναει κτεο. βρες εναν φτηνοτερο μαστορα. αλλιως μπορεις και να εξοικονομησεις χρηματα (και χρονο απο τον μαστορα) κατεβαζοντας μονο σου τον κινητηρα και πηγαινοντας τον. φυσικα θα κανεις το αναποδο και μετα.

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF