για τα δρομολογια στα φερυ καλυτερα παρτε ενα τηλ να σας τα επιβεβαιωσουν γιατι πολλες
φορες αλλαζουν η μειωνονται και δεν ανανεωνουν εγκαιρα τις σελιδες.
Γι' αυτό την έβαλα για 2/8! Είδα ότι πρωτομηνιά θα το βαράει το σφυράκι του ο ΘώρΒέβαια ο Αρναούτογλου είπε ότι από Παρακευή έρχεται ένα 10ήμερο βροχών με δεκάρια Νοτιάδες ... είδωμεν.
Όλα καλά Τζανή. Έχουμε μέρες μπροστά μας. Όπως είπα και σε άλλο φίλο "πολλά μπορούν τα τύχουν μέχρι τότε. Από το να μας το χαλάσει ο καιρός, μέχρι ραντεβού με σούπερ γκόμινα για εσάς τους ελεύθερους, οπότε δικαιολογημένοι"
Θα το αναλάβω εγώ. Θα πάρω το πρωί ένα τηλέφωνο να επιβεβαιώσουμε δρομολόγια.
I'm the footprint on the sand ....
Winterhater.
Τσιγκινο...
πςςςςς... περιμενα λιγο να δω τι κοσμος θα μαζευτει και με μεγαλη μου χαρα βλεπω οτι μαζευεται ολος ο καλος ο κοσμος..
αν δεν παω λευκαδα για τα 40 της γιαγιας μου, ειμαι σιγουρα μεσα!
πανο νομιζω οτι τα goodys στον αγιο στεφανο τα εχουν μισογκρεμισει... σιγουρα ισως μπορει να μας ενημερωσει ο αμυρου και να τσεκαρει αν βολευει για σημειο συναντησης
επισης να θυμησω οτι στην ταβερνα που αναφερεται για να παμε στο ρεουζι, περισυ ειχαμε φαει μεχρι σκασμου, με 13 ευρω το ατομο..
Να είμαστε διπλοί?![]()
Λογικά ναι σε όλα(Ταβέρνα εκδρομή) προς το παρών παρακολουθώ και θα το σιγουρέψουμε έχουμε μια βδομάδα ακόμα![]()