είχε η αστυνομία evo Πάμε καλά; δεν το έχω δεί ποτέ.
Σημείωση πετρακη.
Δεν είχαμε evo.
Έχουμε evo αλλά ποιος τα είδε, και καλύτερα ποιος τα χαιρεται.
Ότι αναφορά και φώτο είναι απ το νετ.
Και οι φήμες λέγανε πώς ήταν για την τροχαία εθνικών οδών
Νομίζω έχουμε κάτω (κρεταδιστάν).
Ιστοριούλα, βγαίνει απο ανεφοδιασμό 1000άρι τζαπάν, ε και στο έβγα το σηκώνει. Κλάιν.
Απο πίσω έρχεται το μισουσβήσει.
Το πλήρωμα επειδή νομίζει ότι το κάνει επίτηδες τον παίρνουν απο πίσω. (τον τζαπάν με το 1000 ε!)
Όταν το κατεβάζει τους βλέπει. Εκεί γύρω στα ρέστα απο 200. Και πάνε. Και πάνε. Και πάνε.
Δεν τον σταματάνε, έχει αρχίσει να ψιλοβαριέται...ρε τι θα γίνει τι θα γίνει...
Σε μια διασταύρωση παρκάρουν.
Με τα πολλά, την επομένη απο γνωστό σε γνωστό -επαρχία- εσύ ήσουν χθες; ναι ρε δεν σας είδα. Έλα εντάξει, το κάναμε γιατί πολλοί νομίζουν ότι
δεν μπορούμε να ακολουθήσουμε.
-Εντάξει παιδιά...στρώναμε ένα άλλο και δεν ανοίγαμε![]()
και στο έχω πεί,αφού είσαι καλό παιδί ,γιατί λες μαλακίες;
Οποιοδήποτε 1000αρι( και 600 μη σου πω) του φεύγει του evo σε απόλυτη τελική.
Το evo σταματάει στα 260+ κάτι ψιλά.
Είμαι εθνική με τον κουβά τον τετράροδο τον χίλια και μπαίνω με όσα στην ανηφόρα (καμιά 70αριά βαριά βαριά και με ευνοϊκό άνεμο)
και στην έξοδο πετυχαίνω το lancer να κάνει βόλτα με τους φάρους και να πηγαίνει με το όριο.
Ε όχι ρε φίλε! με ρωτάς εμένα πότε θα ξαναγεμίσω; Θα τελειώσει ο δρόμος στο νησί για να ξαναβγάλει τα άλογα στο δρόμο το εργαλείο.
#δεν_ξηγιώνται_καλά
Ντουμπάι και μ@λακίες!
και στο έχω πεί,αφού είσαι καλό παιδί ,γιατί λες μαλακίες;
Έχω οδηγήσει από evo vi tme,vii/ viii/ viiii+ όλα τα sti πλην του 2.5 .
Εντάξει είναι αλλού τα οχήματα, με τα evo να υπερτερούν σε αξιοπιστία και να αντέχουν παραπάνω στο < σκάλισμα >
Και τα Subaru να είναι ποιο ποιοτικά και να έχουν καλύτερο < πάτημα >
Μίλαγα με κάποιον συνάδελφο του shooter κάποια στιγμή και μου είχε πει πως υπάρχουν αρκετές μηχανές όπως οι παρακάτω αχρησιμοποίητος σε κάποιο γκαράζ, δεν θυμάμαι αν μου είπε Βόλο ή Θεσσαλονίκη.
Όλα αυτά γιατί είχαν πάρει λέει μεγάλη ποσότητα λόγω μίζας.
http://policenet.gr/sites/default/fi...?itok=uD2LaWMv
Αληθεύει ;