Περαστικά Σπύρο.Εσυ να είσαι καλά πρωτίστως,ευτυχως είσαι.Γιατι ρε το άφησες να πέσει κάτω το μηχανάκι;
Περαστικά Σπύρο.Εσυ να είσαι καλά πρωτίστως,ευτυχως είσαι.Γιατι ρε το άφησες να πέσει κάτω το μηχανάκι;
Φίου φίου φι φι φίου
Άνθρωπο που μόνο στην υποψία πως θα του ζητήσει κάποιος κόντρα κάθεται και καταστρώνει μούφα τρακαρίσματα δεν είναι να τον εμπιστεύεσαι... :a16: :a39:
it's all a matter of perception
ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing
μάλλον σε παρασύρει η χαλαρότητα που δείχνω αλλά και συ στη θέση μου, αν ήξερες οτι θα μπορούσες να είσαι αλοιφή, στανταράκι θα ήσουν χαλαρός....
αυτό που μάλλον μετά θα με εκνευρίσει, είναι οτι θα πρέπει να μείνω κανα δίμηνο χωρίς μηχανάκι..... και δε θα είναι και χειμώνας.....
πουτσ@@@@@@@@@
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
Εχθές δεν χρειάστηκες βοήθεια εκεί; αφού ξέρεις ότι ήμασταν διαθέσιμοι γιατί δεν πήρες ένα τηλέφωνο; Δεν είμαστε μόνο για τους καφέδες
Ευτυχώς που είσαι καλά εσύ! Υπομονή με την όλη διαδικασία των ασφαλιστικών και των συνεργείων, είναι λίγο πίκρα.
Εντω μεταξύ αν νιώσεις έντονη την ανάγκη για βόλτα, μια υπεράνετη πίσω θέση σε περιμένει στο σκούτερ,(το τάπερ δεν περιλαμβάνετε)
Travel, Grow, Share
Spyrakos με τρακάρισμα στην εθνική και αγρατζούνιστος, κάποιος σε προσέχει εκεί απάνω...
να είσαι καλά και θα το φτιάξεις το μοτόρι..
θα πεις πώς έγινε το ατύχημα?
ευχαριστώ για την συμπαράσταση....
θα χρειαστώ και άλλη καθώς ο τύπος είναι ανασφάλιστος..... καλά ξεμπερδέματα....
οπότε και δεν μπορώ να πω και πολλά μέχρι να δω πως θα πάει το θέμα....
ισχύει πάντως οτι έπεσε πάνω μου από πίσω......
πουτσ@@@@@@@@@
Aφου δεν χτυπησες εσυ Σπυρο παλι καλα.Σκιστον τωρα.![]()
SLK και ανασφάλιστος?
ξέσκισε τον, τον μπουστη.
Μάνο μια φορα ηρθες Ν.Φιλαδέλφεια και να τι έγινε μάλλον είσαι ο νέος Μητσοτάκηςκαι λες και καφρίλες
στον συντροφο ΑΕΚΤΖΗ.
Υ.Γ την άλλη ευδομάδα Σπυρο αμα παίξουμε με τον gay-ro θα ρθω να σε πάρω![]()
ήρθε η αστυνομία (μαλιστα αυτός την κάλεσε), μία χαρά καταγραφή έκανε, μία χαρά του πήρε δίπλωμα άδεια πινακίδες και του κοψε και κλήση, εμένα τι να μου πουν όλα αυτα?
αυτό που θεωρώ στανταράκι είναι οτι θα χάσω χρήματα σε αυτή την ιστορία.... το θέμα είναι να βρω τον τρόπο που θα λιγοστέψω το δυνατον τη χασούρα....
πουτσ@@@@@@@@@