Νηστεύω, οπότε θα επιλέξω ανάμεικτη σαλάτα με παντζάρι, μαριναρισμένες πατάτες, φασολάκια και βινεγρέτ ροδιού-τρούφας με καραβιδοουρές![]()
Το Αθηνοραμα λεει 28-34 ευρω... και εχει μαλλον δικιο, δειτε τιμες πΧιο κατω στο σαϊτ.
Εψαξα κριτικες, λενε για ωραια κουζινα, οχι τα επιπλα, ξυπνιοι.
Οριτζιναλ ΝορβηΓιδα ιδιοκτητρια, η Μαρικα και ο συζυγος μας κανει περηφανους στηνκουζινα. Γραφουν οτι ειναι φωνακλου και ιδιοτροπη (στο fb την εκραζαν γιατι δεν πλερωκε τους μουσικους μεροκαματο).
JAZZ SUNDAYS
Στο Safka οι Κυριακές από αύριο είναι ξεχωριστές!!!!
Μαζί με τις εναλλακτικές γεύσεις θα έχετε και την ευκαιρία να απολαύσετε και ένα jazz ντουέτο, τον Δημήτρη Μπακόπουλο και τον Μιχάλη Στεφανίδη από τις 14.00 με 17.00
http://www.safka-athens.gr/gr/
Και τζαζ και μπραντς. Νταξ, το "χαρουμενιλικι" παει συννεφο...
Εγώ δεν ξέρω αν θα ήμουν ιδιαίτερα χαρούμενος αν πλήρωνα 8,5 εβραιους για μια ομελέτα...
ρε τσολιά μου (και λοιποί συμπαραμαρτούντες) εγώ δεν μιλησα για μεθαύριο.
γενικά για κάποια Κυργιακή της άνοιξης πρότεινα. Όπως φαντάζομαι θα διαπιστώνετε, ακομα ο καιρος τονε παίρνει.
Εξάλλου, μεθαύριο παίζει με καλές πιθανότητες σενάριο αναδάσωσης στην Πάρνηθα.
Δεν θα γίνω ποτέ αρνητής σε πρόταση που περιλαμβάνει τις λέξεις "αγριογούρουνο" & "να φάμε".
δε μπορώ να καταλάβω γιατί ενώ μιλάμε για φαΐ, το γυρίσανε τόσοι στη χαριτωμενιά.
η νύξη για το σκανδιναβικό γαστριμαργικό εμπάργκο ειναι πολύ σοβαρή και δεν πρέπει να μείνει έωλη.
Κοίτα,βασικά καυλάντιζα,βάση τα σκηνικά της περασμένης Δευτέρας όπου δόθηκε πολύς πόνος (τόσο χρονια βαρελάς που λένε,κλπ) και ενός άρθρου που έτυχε και διαβασα για ένα μπραντς στη Θεσσαλονικη.
Και δε σου κρύβω ότι ψήθηκα κιόλας. Καυλάντα δίχως έλεος και κάτι διαφορετικό σε γεύσεις. πόσο άσχημα λέω να'ναι;
Όλα αυτά μέχρις ότου να μάθω ότι θενε 35€ τα εδώ χιπστερομάγαζα, όπου δε σου κρύβω ότι με ψιλοξενέρωσαν.
το αρθρο για τη Θεσαλλονίκη έλεγε για ένα μελέ, όπου με 12€ παίζει μπουφές με καραμελωμένα αυγά ορτυκιού, πουρέ μελιτζάνας με μύρτιλλα, χυμό απο κράνα και λοιπά καθημερινά πιάτα.
Βλέπω όμως ότι υπάρχει κοινό για τέτοιο εγχείρημα, οπότε θα το κοιτάξομε λίγο πχιο σοβαρά μήπως και βρουμε κάτι που δεν θα είναι τόσο πιασοκολε.
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Ένα απλό Νορβηγικό τραπέζι είναι. Ρεγγες, βακαλάος πάνω σε ξύλινη σχεδία δίπλα από πετρέλαιοπηγη ακούγοντας dimmu borgir και πιάνοντας κουβέντα για αληθινά τρολς.
[FONT=verdana]Υπάρχει και στο κέντρον ωραιότατον μπραντσάδικον που δεν χρειάζεται να δώσουμε όσα θα δίναμε για πήγαινε-έλα στην Χαλκίδα....Και με τα σωστά του τα αυγά benedict με καπνιστό σολομό, σως από κρόκο αυγού και λάιμ (7.40 ευρώ) και pancakes με φρούτα (6.50 ευρώ) το ονομαστό Hip στην Μητροπόλεως.Τιμιότατο μαγαζί και το έχουμε τιμήσει με την παρέα και τα κοριτσόπ'λα μας αρκετές φορές.Επίσης μη μπερδεύουμε το "αγριογούρουνο" και τις μυστικιστικές τελετές που επακολουθούν στην θυσία και τον αφανισμό του με τα πανκεηκς....άλλο το να αλλο τ'αλλο που λεν κ στο χωριό μου.Εκεί μιλάμε για Διονυσιακή τελετή.[/FONT]
Μονο προβατινα ρε νιαμου![]()
Here I am,on the road again.......