ώρες ώρες αναπολώ με πραγματικά πολύ νοσταλγία εκείνα τα βράδυα στα Λιμανάκια προ 15ετίας με τα σαξόραλα να αλαλιάζουν ολονυχτίς...
ώρες ώρες αναπολώ με πραγματικά πολύ νοσταλγία εκείνα τα βράδυα στα Λιμανάκια προ 15ετίας με τα σαξόραλα να αλαλιάζουν ολονυχτίς...
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
εμείς που και ως τηνέητζερζ κράζαμε τα καγκουρό μπορούμε να τους τα χώνουμε αβάδιστα και αβίαστα και τώρα;
αυτο το αμερικανοθρεμένο γαμωμανιλίκι δε μπορώ να το καταλάβω ρε γαμωτο. και είναι "κουλτούρα" με μεγάλο εύρος "καλλιτεχνικών ανησυχιών".
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Καλημερα.Αλλο πραγμα αυτο(μαζευομαστε και κανουμε γκαγκουριλικια)αλλο πραγμα(μαζευομαστε να κανουμε κοντρες).Κανω λαθος;
ειναι βλακεια να σπας το μηχανακι σου σταματημενος μονο και μονο για να σε βλεπουν οι αλλοι
ειναι βλακεια να το κανεις κλεινοντας δημοσιο δρομο
ειναι βλακεια να το κανεις με κοσμο στο 1 μετρο
αν τη βρισκεις με τη δεξιοτεχνια τραβα σε ενα αδειο παρκιν με την παρεα σου και φατε τα μουτρα σας με ασφαλεια
η βλακεια ειναι μερος της ζωης και εχουμε περασει ολοι απο αυτο το σταδιο αλλα μην την αναγαγουμε σε μαγκια
ξερω πιτσιρικα καγκουρα που ειχε τη μαγκια που αναμεσα σε 2 παντιλικια να ανεβοκατεβαζει σασμαν για επισκευη στο δρομο κατω απο το σπιτι του
Την ίδια κατάληξη έχουν