μες την πολη σταματας σε φαναρι και σου ρχεται η κολαση του δαντη στα @@, το χω οδηγησει με τζην κ κοκκινιζει η γαμπα σε βαθμο εγκαυματος.... χωρις μποτες, δερματα δεν πας πουθενα, κ ειχα αλλαξει εξατμισεις, Y απο τα 1000χλμ....
αστο, επαναλαμβανω αν δεν το χεις καβαλησει αυτο το Ρ1 δεν μπορεις να το διανοηθεις.... ακομα και το vfr vtec ειναι χλιαρο μπροστα του
Ban 'em all
Δεν παίζουν τέτοιες θερμοκρασίες σε εθνική με ανοιχτό δρόμο, καταρχάς στους 105 βαθμούς επεμβαίνουν τα βιτιλατερ. Εγώ σε πορεία καλοκαίρι καταμεσήμερο μέσα στον καύσωνα Λάρισα στην εθνική οι θερμοκρασίες παίζανε 87-90c, μήπως κάτι άλλο έπαιζε με το μηχανάκι σου. Σε φανάρια μέσα στην πόλη ναι είναι όπως τα λες κόλαση γι αυτό λεω οποιος το κυκλοφορεί μέσα σε πόλη να κάνει την μόντα με το διακοπτάκι να ανοίγουν τα βιτιλατερ πιο νωρις, θα σωθεί.
Το R1 του ' 04 ειναι που δουλευει τοσο ζεστα η ολα? Του 13 το εχω παει αρκετα μεγαλη βολτα καλοκαιριατικα και δε μπορω να πω οτι καταλαβα τετοιο προβλημα ουτε παραπονα απο τον κατοχο.
η αληθεια ειναι οτι την συγκεκριμενη ηταν ζεστη καλοκαιρινη μερα γυρνοντας απο Παχη κ μου κανε τοσο εντυπωση γιατι δεν επεφτε με τιποτα ακομα κ με τα βεντιλατερ ανοικτα (καπου 106-108 δεν θυμαμαι καλα με 180χλμ/ωρα, λιγη σημασια εχει..), οτι κ να λεμε τα 100 τα χει για πλακα με λιγο κυνηγι και ειναι θεμα περιβαλλοντος/ενδυμασιας αν ειναι ενοχλητικο ή οχι.
Οσο ομορφο μηχανακι ηταν/ειναι αλλο τοσο ειναι ακυρο για οτιδηποτε εκτος αγωνιστικης χρησης.
Ban 'em all
Έτσι είναι, τα άλογα κάτω απο τα @@ σου είναι κολασμένα και πετάνε φωτιές... δεν είναι μουλάρια...
Και να φανταστείς στο μανουαλ αναφέρει μόνο αμα δεις θερμοκρασίες απο 117-139c σταμάτα και περίμενε να πέσει, εκεί ανάβει και η ένδειξη υπερθέρμανσης του κινητήρα, αλλιώς αν δεν πέσει και με θερμοκρασίες απο 140 και πάνω σβήσε το μοτέρ λέει.
40–116°C= READY TO GOoooooo!!!![]()
Έτσι είναι φτιαγμένο να δουλεύει ζεστά.
Πάντως και στο φαζερ 04 που ειχα μέσα σε πόλη θυμάμαι οτι τα βιτιλατερ ανάβανε συνέχεια και έπιανε μεγάλες θερμοκρασίες σε σημείο να εχω δει όλες τις μπάρες της θερμοκρασίας ανοιχτές.
Σε όλα τα τεστ των Ελληνικών περιοδικών το ίδιο πράγμα γράφανε, η ζέστη απ τις εξατμίσεις του R1 είναι ανυπόφορη. Η ζέστη απ το μοτέρ είναι άλλο, όλα του λίτρου φέρνουν από πάρα πολύ έως υπερβολική ζέστη ακόμα και τα γυμνά. Τα Τζαπάν διαφέρουν στο ότι όντως αποθηκεύουν μεγάλες ποσότητες ζέστης στο πλαίσιο.
Πάντως 180χλμ και 108 βαθμοί μοτέρ δεν στέκει, προφανώς κάποιο θέμα υπήρξε
it's all a matter of perception
ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing
σε ανοιχτό δρόμο, δε παίζει ζέστη (εκτός τον αστράγαλο δεξιό).Εκεί η θερμοκρασία σε μέρα 38 βαθμών έπαιζε 90-92 βαθμούς.Απλα συνειδητοποιείς πως θα ψήνεσαι αμα, βρεις φανάρι ή κίνηση και τελειώνει η υπόθεση.Πλάκα πλάκα, κάτω απο το σελάκι το πίσω, αμα τυλίξεις φαγητο,μέχρι να φτάσεις στον προορισμό σου,θα ειναι έτοιμο.
Φίου φίου φι φι φίου
Χαχαχαχα και αυγό ψηνεις!!!! Εγώ ρε σεις δεν βλέπω πισω στις εξατμίσεις θερμοκρασία, μάλλον επειδή έχω βγάλει καταλύτη και έχω carbon τελικά, πλαίσιο πιο πολύ και πόδια ζεστενεται το μοτέρ, και αν ανάψουν τα βιτιλατερ ο καυτός αέρας χτυπάει τα γόνατα γι αυτό σε φανάρια είναι ανυπόφορο.
Αν εχετε μαμά τελικά, τι περιμένετε να έχετε; Δροσια;
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.