Σελίδα 3 από 11 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 152

Θέμα: Ε. Ο. Μ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της magi
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Εδώ είσαι λίγο λάθος.
    Τα περί βουλγαρικής ομοσπονδίας και license δεν αφορούν πολλούς.
    Μάλιστα είναι ελάχιστοι στην πληθώρα αναβατών.
    Κοίτα λίγο τις συμμετοχές στο ΜΧ .
    Πόσοι τρέχουν?
    Στο εντουρο τα ίδια.
    Έλα σε ένα φιλικό να δεις πού σπρωχνομαστε να πάρουμε εκκίνηση.
    Για την ταχύτητα (Π.Π) δεν ξέρω. Αλλά μάλλον κάτι παρόμοιο συμβαίνει.
    Άρα νομίζω δεν είναι θέμα που θα βγάλεις μόνο την license. Είναι όλα τα κοστη ενός αγώνα, από παραβολα συμμετοχής, διαμονή, μέχρι τα βενζινολαδα.
    Αυτά δεν μειώνονται ακόμα και αν μας αναλάβει η fim.
    Στα καθημερινά τώρα αυτή την καραμέλα με την μείωση ΦΠΑ την ακούω χροοοονια τώρα. Ξαφνικά δεν αναπτερωθηκαν οι ελπίδες μας, βλέποντας έναν υπουργό με μηχανή.
    Υπομονή λίγο μετά κρίνεις επαναλαμβάνω από Απρίλιο λειτουργεί έδρα για όλα τα προβλήματα δεν είμαστε όλοι οι παλιοί, με τους αγώνες γίνεται ένας αχταρμάς, δεν ήταν λίγοι με τα διπλώματα ήταν η ίδια παλιά ομοσπονδία, αυτό φτάνει. Αλλά ξέρεις κάτι δεν θα παραδεχτεις τίποτα διότι με την εκκίνηση μας ήδη έχεις κάτι που μπορείς να βρεις κάποιον υπεύθυνο καθημερινά για οτιδήποτε πρόβλημα σου βλέπεις το θεωρείς λιγμενο έγινε, δεν ρωτηασες πως έγινε τι χρειάστηκε!? Έδρα στην ΔΕΘ,? Πόσο εύκολα παίρνει κάποιος γραφεία εκεί? Επίσης καλό θα ήταν να διαβάσετε όλα όσα γράφουμε και όχι τα μισά. Γράψαμε επίσης για πίστα που δεν υπάρχει στην Ελλάδα ακόμα στην πρώτη 3 ετια. Μόνο από κοντά βλέπεις. Όχι διαβάζοντάς σήμερα έχω ώρα απλά και σου εξηγώ αύριο Τετάρτη έχω τρέξιμο ραντεβού για το σαλόνι μοτοσυκλέτας έλα μαζί μου το ποιο εύκολο τα παχιά λόγια από μακριά. Επαναλάβω αθόρυβα πετύχαμε ότι κάποιοι δεν πέτυχαν στη δεκαετία

Banned
    Καλά οι τιμές στην δεθ έχουν πέσει,αφού όλα κενα είναι.
    Αύριο δεν μπορώ έχω υπηρεσία, αλλά και πάλι δεν μπορώ να ασχοληθώ λόγω ιδιότητας.
    Λέω αυτά πού βλέπω.
    Αν γίνει κάτι νόμιμο,και σωστό μαζί σου, οπως φαντάζομαι οι περισσότεροι.
    Για πίστα μην το φωνάζεις γιατί πλησιάζει και η πρωταπριλιά

Κουλό μέλος
    Μήπως έχετε ιστοσελίδα στην οποία μπορεί κάποιος να διαβάσει όλες τις σχετικές πληροφορίες με την ομοσπονδία σας αν πχ δεν είναι μέλος του moto.gr;
    ​The journey is the reward!

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Ματζι πάρτο σαν καλοπροαίρετο σχόλιο.

Η εικόνα που δίνεις με τον τρόπο και το ύφος που γράφεις σου στερεί οποιαδήποτε περίπτωση να σε πάρει κάποιος στα σοβαρά. Πρόσεχε τι γράφω. Ο τρόπος και το ύφος. Δε κάθομαι καν να μπω στο ρόλο να διασταυρώσω αν όσα γράφεις είναι αληθινά. Απλά σου λέω φιλικά οτι και αλήθειες να γράφεις χάνεις την όποια βαρύτητα να τα στηρίξεις.
    Επίσης να ξέρεις οτι οι αυξημένες ευθύνες που πλέον εκπροσωπείς και πρέπει να δουλέψεις, απαιτούν και ένα πιο σοβαρό και ολοκληρωμένο επίπεδο γραφής.
    Με απλά λόγια:
    Μη βιάζεσαι να απαντήσεις στον καθένα που στην πέφτει γιατί γράφεις χωρίς τελείες, κόμματα και τελείως ασύνδετα με λέξεις ή φράσεις μισές που δείχνουν προχειρότητα ή έλλειψη χειρισμού του γραπτού λόγου. Προφανώς δε τα γράφω για να σε κακοχαρακτηρίσω αλλά για να σου δώσω να καταλάβεις οτι η εικόνα σου ως υποκινητής της νέας ομοσπονδίας πρέπει να πηγαίνει παράλληλα με το σοβαρό του θέματος.
    Αν γράφεις από κινητό άτσαλα ή με λειψά ελληνικά γιατί δε σε βολεύει το πληκτρολόγιο ή ξέχασες τα ελληνικά σου αυτό δεν απασχολεί όσους σε διαβάζουν. Η τελική εικόνα μένει όπως τη διαβάζει ο καθένας αφού πατάς το κουμπί "απάντησης".
    Προσωπική μου άποψη πάρε το χρόνο σου, νοικοκύρεψε την εικόνα στο γραπτό λόγο, φτιάξε μια σελίδα της προκοπής και προσέλαβε κάποια κοπέλα με καλές γνώσεις Δημοσίων σχέσεων και Γραματειακής υποστήριξης, να σουλουπώσει το επικοινωνιακό ζήτημα της νέας ομοσπονδίας.

Αν δε κάνεις τίποτα από τα παραπάνω και συνεχίσεις να δίνεις αυτή τη πρόχειρη εικόνα κανείς δε θα σε πάρει στα σοβαρά.
    (στο ξαναλέω μη με κρίνεις αυστηρά για όσα γράφω....αν απλά ήθελα να σου την πω δε θα καθόμουν να χαλάω το χρόνο μου να γράφω όλο αυτό το κατεβατό και θα σου πέταγα απλά μια ειρωνία 2 γραμμών)

Aυτό ακριβώς

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Tώρα δεν ξέρω εσείς όλοι ή ο magi ή δεν ξέρω κι εγώ ποιος το λέει, ο αθλητικός νόμος λέει ότι η ύπαρξη αθλητικής/αγωνιστικής ομοσπονδίας απαιτεί αθλητικούς συλλόγους και με συγκεκριμένο αριθμό αγώνων ή/και συμμετοχών, πριν μαζευτουν όλοι αυτοι οι σύλλογοι κάτω απο την ομπρέλα ομοσμπονδίας αναγνωρισμένης από την Γ.Γ Αθλητισμού.

Όλα τα υπόλοιπα είναι γραφειάκια του καθένα, λέσχες, κλαμπ κλπ.
    Τελευταία τροποποίηση από sniper; 17/03/2015 στις 15:01.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Να τσιμπήσουν και κανενα μόριο (με την καλή έννοια..) για τις Πανελλήνιες οι πιτσιρικάδες...!!!
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Tώρα δεν ξέρω εσείς όλοι ή ο magi ή δεν ξέρω κι εγώ ποιος το λέει, ο αθλητικός νόμος λέει ότι η ύπαρξη αθλητικής/αγωνιστικής ομοσπονδίας απαιτεί αθλητικούς συλλόγους και με συγκεκριμένο αριθμό αγώνων ή/και συμμετοχών, πριν μαζευτουν όλοι αυτοι οι σύλλογοι κάτω απο την ομπρέλα ομοσμπονδίας αναγνωρισμένης από την Γ.Γ Αθλητισμού.

Όλα τα υπόλοιπα είναι γραφειάκια του καθένα, λέσχες, κλαμπ κλπ.
    Bullseye................
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της magi
    Καλά τα λες άλλα ούτε ξέρεις τι γίνεται σήμερα στην γγα ούτε ποιες ομοσπονδίες κατέθεσαν να αναλάβουν τους αγώνες. Όλοι αυτοί ανήκουν στην ΟΜΑΕ. Αν νομίζεις ότι ξέρεις περισσότερο από τους 2 νομικούς συμβούλους της ΕΟΜ να σε προσλάβουμε. Εμείς δεν έχουμε εμπλοκή με ΟΜΑΕ Η ΕΛΟΑΜ. Δεν θέλουμε διοίκηση της μοτοσυκλέτας από ομοσπονδία αυτοκινήτου. Αγώνες μοτοσυκλέτας από το 16.Επισης μάλλον τα μισά διαβασες από ότι έγραψα για Εομ έγραψα ότι έχει δύο νομικούς συμβούλους και εσύ βγήκες να πεις τι χρειάζεται επίσης δίχως να γνωρίζεις σε ποιο σημείο είναι τώρα οι σχέσεις ΕΛΟΑΜ ΟΜΑΕ ΑΜΟΤΟΕ

Ε πάτα το το γαμημένο το Enter

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από magi Προβολή μηνύματος
    Καλά τα λες άλλα ούτε ξέρεις τι γίνεται σήμερα στην γγα ούτε ποιες ομοσπονδίες κατέθεσαν να αναλάβουν τους αγώνες. Όλοι αυτοί ανήκουν στην ΟΜΑΕ. Αν νομίζεις ότι ξέρεις περισσότερο από τους 2 νομικούς συμβούλους της ΕΟΜ να σε προσλάβουμε. Εμείς δεν έχουμε εμπλοκή με ΟΜΑΕ Η ΕΛΟΑΜ. Δεν θέλουμε διοίκηση της μοτοσυκλέτας από ομοσπονδία αυτοκινήτου. Αγώνες μοτοσυκλέτας από το 16.Επισης μάλλον τα μισά διαβασες από ότι έγραψα για Εομ έγραψα ότι έχει δύο νομικούς συμβούλους και εσύ βγήκες να πεις τι χρειάζεται επίσης δίχως να γνωρίζεις σε ποιο σημείο είναι τώρα οι σχέσεις ΕΛΟΑΜ ΟΜΑΕ ΑΜΟΤΟΕ
    Ωραία,

Αφου λοιπον κατέχεις την απολυτη γνώση, φτιάξε κι ενα site να μας τα πεις μπας και τα καταλαβουμε γιατί εδώ δεν βγαίνει με κανεναν τρόπο ακρη.
    Τελευταία τροποποίηση από sniper; 17/03/2015 στις 15:41.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    magi βάλτα κάτω, σπάστα και ξαναρίχτα όμορφα, με παραγράφους και να βγαίνουν νοήματα. Μη προσπαθείς να απαντήσεις σε όλους ένα ένα. Δε νομίζω ότι αυτός είναι ο ρόλος σου.
    Εδώ μέσα θα βρεις μερικά σημαντικά ερωτήματα. Κάτσε με τους συναδέλφους σου της ΕΟΜ και συντάξτε ένα κείμενο ώστε να μας δώσετε τις απαντήσεις.

Διαφορετικά είναι σα να πηγαίνουμε σχολείο και να μαλώνουμε ποιανού η ομάδα αδικήθηκε ή ποια γκόμενα έχει το πιο ωραίο ποπό.

Να συνοψίσω κι εγώ τις σκέψεις μου....

Magi, ανοίγεις ένα θέμα με κεφαλαία γράμματα και του δίνεις όσο μεγαλύτερη επισημότητα γίνεται σαν θέμα, βάζοντας μπροστά τον τίτλο της ομοσπονδίας. Θεωρητικά, μετά από αυτή την κίνηση, ο μέσος χρήστης διαδικτύου, φόρουμ και κοινωνικών μέσων περιμένει να βρει κάπου μία συγκεντρωμένη τοποθέτηση, ανάλυση ενεργειών που έχουν γίνει, σχέδια που πρόκειται να υλοποιηθούν, και ιδέες. Ανταυτού η εικόνα που αντικρύζει κανείς, είναι αυτή που πολύ σωστά περιέγραψαν οι Georgesp, και MikeG,

"σαν ενα συνεχομενο κειμενο χωρίς παραγράφους στοπ τελειες κομματα ανασα καμία που απαντά στον καθενα ξεχωριστα και χωρις βαθυτερη σκεψη χωρις να παραπεμπει σε καποιο διαδικτυακο χωρο χωρις να παρουσιαζει πουθενα την προεργασία που λες οτι εχει γινει γραφοντας επιγραμματικα κατι ακαταλαβιστικα για πολλούς σχετικα με τις διενεξεις λεσχων ομοσπονδιων συλλογων κλπ που κυριως αφορουν τους αγωνες αρα οχι το μεσο μοτοσυκλετιστη, ΟΥΦ! ανάσα"

....και όπως καταλαβαίνεις αυτό δεν βοηθάει καθόλου την παρουσίαση της όποιας προσπάθειας έχει γίνει.

Στο σχόλιο του MikeG και πάλι http://www.moto.gr/forums/showthread...=1#post2566538 μετά το (δ) σημείο πιστεύω ότι πολύς κόσμος έχει να προσθέσει πολλά παραπάνω σχετικά με προβλήματα που απασχολούν τον μοτοσυκλετισμό, και δεν βρίσκω κάποιον επίσημο χώρο της ΕΟΜ, ένα chat σε κάποια σελίδα της, οτιδήποτε που να μοιάζει με ανοικτό think tank και να μπορούν να καταγραφούν ιδέες και προτάσεις.

Για παράδειγμα σοβαρά προβλήματα όπως οι κίνδυνοι του δρόμου, λακούβες κλπ, που ΚΑΠΟΙΟΣ πρέπει με τη βοήθεια ενός ή περισσοτέρων νομικών να πιέσει τους κρατικούς θεσμούς και να εξαλείψει αυτούς τους κινδύνους τουλάχιστον στα μεγάλα αστικά κέντρα.
    Ή περιμένουμε κινήσεις υπέρ του καταναλωτή μοτοσυκλετιστή απέναντι σε εταιρίες με ελαττωματικά προϊόντα, πλαίσια που κόβονται, ηλεκτρικά που καίγονται, μοτέρ που σπάνε, κράνη κινέζικα που πωλούνται ακόμα χωρίς προδιαγραφές, χίλια πράγματα με τα οποία αυτή τη στιγμή ο μέσος μοτοσυκλετιστής παλεύει μόνος του, και συνήθως "την πληρώνει" ο ίδιος.

Τέλος, είναι καλό ότι υπάρχει το τηλέφωνό σου που δείχνει κάποια ειλικρίνια κι αμεσότητα, αλλά όπως προαναφέρθηκε ένα τηλέφωνο δεν είναι πανάκεια ούτε καν προσωρινή λύση. Περιμένω με ενδιαφέρον τη ΔΕΘ, πιθανόν θα περάσω από το περίπτερο να δω και να ακούσω από κοντά κάποια πράγματα "ως από μηχανής άπιστος Θωμάς" αλλά γενικότερα νομίζω ότι πρέπει όλη αυτή η προσπάθεια να επικοινωνηθεί πιο προσεκτικά, διότι αυτή τη στιγμή δείχνει ερασιτεχνισμό και ανωριμότητα. Συγνώμη που τα γράφω έτσι, όμως πρέπει να είσαι ψύχραιμος και έτοιμος να δεχθείς κάθε κριτική ειδικά μέχρι να παρουσιάσει έμπρακτα κάποιο έργο η ΕΟΜ.

ΥΓ. Αντίθετα με πολλούς, θεωρώ πως η δημιουργία μίας σοβαρής MX πίστας με εγκαταστάσεις, είναι υλοποιήσιμη και νωρίτερα από τα 3 χρόνια, και βάσει μίας επιτυχημένης και προσοδοφόρας λειτουργίας της, μπορούν να δημιουργηθούν θεμέλια και δυναμική για την δημιουργία ασφάλτινης πίστας στο μέλλον.
    ΥΓ.2 Επίσης θεωρώ ότι οι μοτοσυκλετιστικές ομοσπονδίες μέχρι στιγμής δεν έχουν προσφέρει τίποτα σοβαρό στους Έλληνες μοτοσυκλετιστές, και μακάρι να αλλάξει αυτό.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από magi Προβολή μηνύματος
    Όχι υπάρχει αλλά δεν έχει σχέση με εμάς ούτε μας ενδιαφέρουν. Ανήκουν στην Ομαε η Ελοαμ που ζήτησαν έγκριση να πάρουν το αγωνιστικό δεν ξέρω που θα πάει ένα ξέρω ότι όλοι τους κατάφεραν το χάος.
    Εδώ στον Άγιο έχουμε την ΛΕΜΑΝ που ενώ λειτουργεί σαν λέσχη με εκδρομικό κτλ , είναι και αθλητικό σωματείο(ιδρυτικό μέλος της ΜΟΤΟΕ) με ΔΣ κανονικά και αθλητές ΜΧ στο Πανελλήνιο .
    Μέχρι και σήμερα που γνωρίζω η ΑΜΟΤΟΕ (το αθλητικό σωματείο της ΜΟΤΟΕ) οργανώνει τους αγώνες του Πανελληνιου και δεν υπάρχει κάποιο θέμα .

Εσείς τί ακριβώς θέλετε να κάνετε ? ... Να πάρετε τους αγώνες ???

Η ΑΜΟΤΟΕ είναι αναγνωρισνένη από την FIM . Eσείς ??

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	images.jpg 
Προβολές:	185 
Μέγεθος:	15,4 KB 
ID:	332540

και με μια γρηγορη αναζήτηση

Όνομα:	1614060_10202759249639018_1824982278_o.jpg 
Προβολές:	181 
Μέγεθος:	84,9 KB 
ID:	332541

Όνομα:	images (1).jpg 
Προβολές:	173 
Μέγεθος:	35,4 KB 
ID:	332542

Όνομα:	33_panellinia_motosikletas_igoumenitsa_small.jpg 
Προβολές:	173 
Μέγεθος:	54,3 KB 
ID:	332543

Εσείς έχετε κάνει κάτι μέχρι σήμερα ???

Ποιοί είσαστε ???

Σελίδα 3 από 11 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Πρωτοβουλία Μοτοσυκλετιστών
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 134
    Τελευταίο μήνυμα: 11/03/2005, 08:45