Χρησικτησία μήπως;
Μήπως το συνεργείο καταλαμβάνει το χώρο αυτό , χρόνια τώρα και θεώρησε ότι παρκάρησες στο ιδιωτικό του πάρκινγκ;
Το κάνουν πολλοί . Όταν κάποιος παρκάρει μπροστά στο σπίτι τους, του κάνουν από τσαμπουκάδες και ζημιές, μέχρι αστυνομία.
Είπες ότι ήταν σε ιδιόκτητο χώρο, επίσης ότι είσαι νέος στη γειτονιά ? Μπας και ήθελε να σου πει κάτι ο παλιός ? Ούτε εμένα μου αρέσει και δεν μπορώ εύκολα να σου πω χαλάρωσε ,σόρυ.
Nα ξερεις Τολη αμα ειναι να σουφρωσεις κανα μηχανακι στο μελλον μην το αφησεις εκει..![]()
MADE IN JAPAN 日本製
Τα διάβασα όλα τα μηνύματα.Χαλαρός δεν είμαι,προτιμώ τη φωτό του sniper.Να παω να του πιάσω κουβέντα του άλλου δεν πρόκειται γιατι μετά ή θα έχω να λέω μια καλημέρα παραπάνω ή ενα μπινελίκι παραπάνω.Και στις 2 περιπτώσεις το αποφευγω.
@Buckley νεότερος στη γειτονιά ενάμιση χρόνο.Στην αρχή που μετακόμισα είχα πρόβλημα και με το αμάξι που σταθμευω, αλλα στου κουφου τη πόρτα κλάιν πουτς παραμάσχαλα.
@nikonian Οχι δεν μπήκα στον προσωπικό του χώρο.Οταν είμαι για λίγη ωρα στο σπίτι (45-90 λεπτά),το μηχανάκι το αφήνω στο πεζοδρόμιο για να μπορώ να το βλέπω στα 2-3 μέτρα μακρυά απο τα δικά του μηχανάκια.Λόγω του ο,τι το έβαλα σε άλλο σημείο εχθές,(εκτός κοινής θέας) συνέβη αυτό.Το θέμα είναι πως το μηχανάκι το γνωρίζει,και τωρα το γνωρίζουν και άλλοι πως είναι εκεί ιφ γιου νοου γουατ αη μην.Δε σεηφ χαους χαζ μπην κομπρομαηζντ με τον παπάρα.
Φίου φίου φι φι φίου
Ποιοι αλλοι το ξερουν;; Οι Διες και ο μαστορας μονο.
MADE IN JAPAN 日本製
Τόλη, μία είναι η λύση...
Αρχινάς να το πηγαίνεις το μηχανάκι σου σε αυτόν το μάστορα.
Κι όταν του λες "τί χρωστάω" μαζί με τα φράγκα θα του χώνεις στην τσέπΑ κι ένα 100αρικάκι παραπάνω και θα είναι το μηχανάκι σου safe και θα κοιμάσαι ήσυχος.
Προστασία φάση κι έτσι.
Σωστά ξηγήθηκε ο μάστορας, ήθελε να σου περάσει το μήνυμα, αλλά..... "Λίγοι τα πιάνουν τα νοήματα Αρτέμη.... Λίγοι τα πιάνουν"
![]()
Αφησε μια συκωταρια εξω απο το συνεργειο αυριο..![]()
MADE IN JAPAN 日本製
Σε περίπτωση που δεν ήμουν στο σπίτι ωστε να το αντιληφθω τι θα έπαιζε;
Φίου φίου φι φι φίου