file skeftomai na parw derbi senda x-treme sm 50 alla eimai se poli,o logos p thelw na parw enduro einai epeidi mou aresoun apo mikri ilikia enw to papi dn mou aresei kai toso, kai exw dei videakia na to kikloforoun se poli.Ti lete ?
file skeftomai na parw derbi senda x-treme sm 50 alla eimai se poli,o logos p thelw na parw enduro einai epeidi mou aresoun apo mikri ilikia enw to papi dn mou aresei kai toso, kai exw dei videakia na to kikloforoun se poli.Ti lete ?
Τελευταία τροποποίηση από OldSchool4; 25/03/2015 στις 13:43.
Λεμε ότι το derby senda x-treme sm 50 ειναι - με πολυ φαντασία - η παραλαγη του αντίστοιχου - με ακομη περισσότερη φαντασία - enduro, οπότε σου κανει μια χαρα για την πόλη..
ΥΓ1. Έχει και ρυθμιζόμενο ψαλιδι, άμα λάχει..
ΥΓ2. Δηλ. όποιος έχει enduro πρεπει απαιραίτητα να μένει ή στο Ασπρόρεμα ή στον Γκέσσο..??![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Το ότι τόσες μέρες γράφει greeklish...![]()
Ειναι ωραία η θάλασσα γιατί κινείται πάντα...
Γουσταρεις τπτσ μετατροπούλες στα ρευματάκια, Honky Tonky...???![]()
Βάλε κ αυτό στο παιχνίδι http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3418956/ το είχα ένα φεγγάρι (το '94) όταν ήμουν πιτσιρικάς. Τώρα δείχνει παρωχημένο αλλά τότε ήταν ο 3σμεγιστος έρωτας μου.
Πολύ νεύρο για τα cc του, θυμάμαι ανεβοκατέβαινα σκαλιά (!), πήγαινα (όσο την πάλευε) σε χώμα ενώ στην άσφαλτο 80ριζε πανεύκολα.
Για νεότερες προτάσεις παίζει και η πεζώ με κάποια μοντελάκια.
Για εμένα αυτή η κατηγορία είναι πολύ πιο απολαυστική και διδακτική αντί κάποιου παπιού ή σκούτερ για να ξεκινήσει κάποιος.
Παιδιά αφήστε τα τετράχρονα 80αρια κλπ, πάρτε ενα 50αρι να είστε νόμιμοι, αν πάρετε derbi senda xtreme 50 θα περνάτε για πλακα και τετράχρονα 110cc παπάκια, το senda ειναι φανταστικό για να μάθεις να οδηγάς, εχει φοβερά φρένα αναρτήσεις κλπ απλα δεν θέλει να το φοβάσαι αλλα θέλει να το σέβεσαι( όπως και ολα τα δίκυκλα) αλλα μιλάω για το senda επειδη αυτο έχω, αν δεν το σέβεσαι θα πέσεις στα πρώτα χιλιόμετρα, όσο και περίεργο να ακούγεται...το senda ειναι τρομερά αξιόπιστο, σκυλί θα έλεγα....
Μη και δεν είναι σκυλί και είναι μόνο αξιόπιστο όμως, και μπει ο φίλος σε περιπέτειες...
Να πάρεις κανένα 50αρι λέω εγώ γιαπωνέζικο και το σκαλίζει στην πορεία ρε φίλος..
Αλλά κάνε τις βόλτες σου πρώτα να του πάρεις τον αέρα γιατί το πρόγραμμα έχει πόλλους μπιστους...
Είχες ποτε derbi senda και σου έβγαλε προβλημα; Αν δεν εχεις ομως Derbi senda δεν μπορεις να παραπληροφορεις τον κόσμο, αυτο μου την δίνει τρέλα ειναι οτι υπάρχουν τύποι που για παράδειγμα θιγούν το θέμα του δίχρονου, τι εννοώ; Οτι αυτοι που δεν εχουν δίχρονο λένε οτι δεν ειναι αξιόπιστα οτι μυρίζουν κλπ κλπ...ενώ αυτοι που εχουν λένε οτι ειναι αξιόπιστα και δεν μυρίζουν...βγάλτε συμπεράσματα....
Εσυ μαλλον θα ειχες πολυ καιρο να το κανεις μπανιο, και μπιχλιασε απο την βρομα,και αρα αφου ειναι και διχρονο, συμπερασματικα καταλαβαινω οτι θα εχεις δυο χρονια να το πλυνεις,εξου και ο ορισμος διχρονο.
Με τα παραπανω καταλαβαινω επισης, οτι εισαι εγκαθετος και παραπληροφορεις τον Γκοσμο σχετικα με την επιλογη του απολυτου εργαλειου(αργαλειου) και ως εκ τουτου πρεπει το μπαιδι, να παρει τετραχρονο.....![]()
Καρτερ ημων το εν της μηχανης,αγιασθητω το βολαν σου,ελθετω η μπαταρια σου,γεμισθητωτο ρεζερβουαρ σου,ως εν λιπαντικον και επι της μηχανης,το στροφαλον ημων τον επιουσιον,σωσε ημην σημερον και αφες ημηναπο τα μικροπροβληματα των ηλεκτρικων,ως και ημεις αφιωμεν τις βαλβιδες ημων,στων αντιπροσωπων και τωνμηχανικων,αλλα ρησε ημας απο τα ιμιτασιον,
AVIN
Τωρα ρε παίδαρε θα σουλεγα κατι για τα Yugo αλλα δεν τα πρόλαβες...