Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 48

Θέμα: ti papi na parw me 80cc tetraxrono

Νέο μέλος
    file skeftomai na parw derbi senda x-treme sm 50 alla eimai se poli,o logos p thelw na parw enduro einai epeidi mou aresoun apo mikri ilikia enw to papi dn mou aresei kai toso, kai exw dei videakia na to kikloforoun se poli.Ti lete ?
    Τελευταία τροποποίηση από OldSchool4; 25/03/2015 στις 13:43.

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Λεμε ότι το derby senda x-treme sm 50 ειναι - με πολυ φαντασία - η παραλαγη του αντίστοιχου - με ακομη περισσότερη φαντασία - enduro, οπότε σου κανει μια χαρα για την πόλη..

ΥΓ1. Έχει και ρυθμιζόμενο ψαλιδι, άμα λάχει..
    ΥΓ2. Δηλ. όποιος έχει enduro πρεπει απαιραίτητα να μένει ή στο Ασπρόρεμα ή στον Γκέσσο..??
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Το ότι τόσες μέρες γράφει greeklish...
    Ειναι ωραία η θάλασσα γιατί κινείται πάντα...

Moderator
    Γουσταρεις τπτσ μετατροπούλες στα ρευματάκια, Honky Tonky...???

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panos76
    Βάλε κ αυτό στο παιχνίδι http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3418956/ το είχα ένα φεγγάρι (το '94) όταν ήμουν πιτσιρικάς. Τώρα δείχνει παρωχημένο αλλά τότε ήταν ο 3σμεγιστος έρωτας μου.

Πολύ νεύρο για τα cc του, θυμάμαι ανεβοκατέβαινα σκαλιά (!), πήγαινα (όσο την πάλευε) σε χώμα ενώ στην άσφαλτο 80ριζε πανεύκολα.

Για νεότερες προτάσεις παίζει και η πεζώ με κάποια μοντελάκια.

Για εμένα αυτή η κατηγορία είναι πολύ πιο απολαυστική και διδακτική αντί κάποιου παπιού ή σκούτερ για να ξεκινήσει κάποιος.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ζεύκας Προβολή μηνύματος
    κοίτα παλικάρι μου όταν φτάσεις 16 θα πάρεις το δίπλωμα για 50άρι, θα πάρεις μηχανάκι 50 κυβικών και θα του κάνεις μια ασφάλεια.

πρέπει να είσαι νόμιμος και καλυμμένος από ασφαλιστική εταιρεία γιατι φτου κακά OTAN εμπλακείς σε ατύχημα θα υπάρχουν συνέπειες.
    δεν θα ήθελες να μπλέκεις με δικαστήρια σωστά;

να φοράς πάντα κράνος κι ας σε λένε οι φίλοι σου φλώρο. ξέρω εφήβους που στην καλύτερη τη γλύτωσαν με σπασμένα σαγόνια
    και στην χειρότερη έκλαιγε ο πατέρας και η μάνα τους πάνω από το μνήμα.
    se aytø re filøs den æida na xeis na peis tipotå
    done.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από OldMan Προβολή μηνύματος
    Γουσταρεις τπτσ μετατροπούλες στα ρευματάκια, Honky Tonky...???
    Αν προσεξες, του ειπα να πειραξει και τα ρευματα....
    Ειναι ωραία η θάλασσα γιατί κινείται πάντα...

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από atom_smasher Προβολή μηνύματος
    se aytø re filøs den æida na xeis na peis tipotå
    Φταίει που δεν καταλαβαίνει αν μιλας Δανεζικα ή Νορβηγικά..

Μέλος
    Παιδιά αφήστε τα τετράχρονα 80αρια κλπ, πάρτε ενα 50αρι να είστε νόμιμοι, αν πάρετε derbi senda xtreme 50 θα περνάτε για πλακα και τετράχρονα 110cc παπάκια, το senda ειναι φανταστικό για να μάθεις να οδηγάς, εχει φοβερά φρένα αναρτήσεις κλπ απλα δεν θέλει να το φοβάσαι αλλα θέλει να το σέβεσαι( όπως και ολα τα δίκυκλα) αλλα μιλάω για το senda επειδη αυτο έχω, αν δεν το σέβεσαι θα πέσεις στα πρώτα χιλιόμετρα, όσο και περίεργο να ακούγεται...το senda ειναι τρομερά αξιόπιστο, σκυλί θα έλεγα....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nostradamus
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AntonisMAK Προβολή μηνύματος
    .το senda ειναι τρομερά αξιόπιστο, σκυλί θα έλεγα....
    Μη και δεν είναι σκυλί και είναι μόνο αξιόπιστο όμως, και μπει ο φίλος σε περιπέτειες...

Να πάρεις κανένα 50αρι λέω εγώ γιαπωνέζικο και το σκαλίζει στην πορεία ρε φίλος..

Αλλά κάνε τις βόλτες σου πρώτα να του πάρεις τον αέρα γιατί το πρόγραμμα έχει πόλλους μπιστους...

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από (Mostra)damoS Προβολή μηνύματος
    Μη και δεν είναι σκυλί και είναι μόνο αξιόπιστο όμως, και μπει ο φίλος σε περιπέτειες...

Να πάρεις κανένα 50αρι λέω εγώ γιαπωνέζικο και το σκαλίζει στην πορεία ρε φίλος..

Αλλά κάνε τις βόλτες σου πρώτα να του πάρεις τον αέρα γιατί το πρόγραμμα έχει πόλλους μπιστους...
    Είχες ποτε derbi senda και σου έβγαλε προβλημα; Αν δεν εχεις ομως Derbi senda δεν μπορεις να παραπληροφορεις τον κόσμο, αυτο μου την δίνει τρέλα ειναι οτι υπάρχουν τύποι που για παράδειγμα θιγούν το θέμα του δίχρονου, τι εννοώ; Οτι αυτοι που δεν εχουν δίχρονο λένε οτι δεν ειναι αξιόπιστα οτι μυρίζουν κλπ κλπ...ενώ αυτοι που εχουν λένε οτι ειναι αξιόπιστα και δεν μυρίζουν...βγάλτε συμπεράσματα....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AntonisMAK Προβολή μηνύματος
    Είχες ποτε derbi senda και σου έβγαλε προβλημα; Αν δεν εχεις ομως Derbi senda δεν μπορεις να παραπληροφορεις τον κόσμο, αυτο μου την δίνει τρέλα ειναι οτι υπάρχουν τύποι που για παράδειγμα θιγούν το θέμα του δίχρονου, τι εννοώ; Οτι αυτοι που δεν εχουν δίχρονο λένε οτι δεν ειναι αξιόπιστα οτι μυρίζουν κλπ κλπ...ενώ αυτοι που εχουν λένε οτι ειναι αξιόπιστα και δεν μυρίζουν...βγάλτε συμπεράσματα....
    Εγω εχω διχρονο και μυριζει και δεν ειναι αξιοπιστο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της motoexelixis
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από taisteal Προβολή μηνύματος
    Εγω εχω διχρονο και μυριζει και δεν ειναι αξιοπιστο.

Εσυ μαλλον θα ειχες πολυ καιρο να το κανεις μπανιο, και μπιχλιασε απο την βρομα,και αρα αφου ειναι και διχρονο, συμπερασματικα καταλαβαινω οτι θα εχεις δυο χρονια να το πλυνεις,εξου και ο ορισμος διχρονο.

Με τα παραπανω καταλαβαινω επισης, οτι εισαι εγκαθετος και παραπληροφορεις τον Γκοσμο σχετικα με την επιλογη του απολυτου εργαλειου(αργαλειου) και ως εκ τουτου πρεπει το μπαιδι, να παρει τετραχρονο.....
    Καρτερ ημων το εν της μηχανης,αγιασθητω το βολαν σου,ελθετω η μπαταρια σου,γεμισθητωτο ρεζερβουαρ σου,ως εν λιπαντικον και επι της μηχανης,το στροφαλον ημων τον επιουσιον,σωσε ημην σημερον και αφες ημηναπο τα μικροπροβληματα των ηλεκτρικων,ως και ημεις αφιωμεν τις βαλβιδες ημων,στων αντιπροσωπων και τωνμηχανικων,αλλα ρησε ημας απο τα ιμιτασιον,
    AVIN

Μέλος
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	image.jpg 
Προβολές:	60 
Μέγεθος:	102,3 KB 
ID:	335510
    Η αληθεια ειναι οτι έχω καιρό να το πλύνω :P
    Παιδιά το παλικάρι οτι θέλει ας πάρει, εγω απλα λεω οτι έχω derbi και δεν μου εχει βγάλει τίποτα, τωρα αν έτυχε να μην βγάζει προβλήματα μόνο σε εμένα τι να πω....αν και δεν νομίζω γιατί πολλοί γνωστοί μου εχουν και ούτε σε αυτούς έβγαλε κατι....

Moderator
    Τωρα ρε παίδαρε θα σουλεγα κατι για τα Yugo αλλα δεν τα πρόλαβες...

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ti mixanaki na parw?
    από erwteumenos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 07/09/2007, 17:27
  2. ti mixanh na parw?
    από gergos_christos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 99
    Τελευταίο μήνυμα: 23/08/2007, 07:13
  3. ti papi na parw?????
    από radius στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 06/10/2006, 13:04
  4. Ti balitses na parw?
    από DjGeNeSiS στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 02/12/2004, 11:42

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •