Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 66

Θέμα: Τι έχει μέσα ένα τεπόζιτο μηχανής στην Ελλάδα;

Banned
    Λογικο να μενει γλιτσα μεσα στο ρεζερβουαρ, ειναι απο την ποιοτητα της βενζινης
    αλλα και τα προσθετα με τα οποια την χρωματιζουν.

κανε ενα καλο καθαρισμο...και τελος...

Εδω κουμαντο κανουν ο Μπομπολας, ο Λατσης και ο Βαρδινογιαννης....δεν πα να γινει κυβερνηση και η Ανταρσυα....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    Για να μη δημιουργηθεί καμιά υπόνοια ανεπιθύμητης εμπλοκής του καταγγέλλοντος, καλό είναι να διευκρινιστούν μερικά θέματα:

Η λειτουργία της Κ.Ε.Δ.Α.Κ προβλέπεται από το άρθρο 18 του Νόμου 3054/02 για όποιον θέλει να το ψάξει περισσότερο και οποιαδήποτε καταγγελία σ' αυτήν δεν επιφέρει καμία δικαστική εμπλοκή του καταγγέλλοντος ακόμα κι αν τα αποτελέσματα των ελέγχων είναι αρνητικά. Αντίθετα, η ενεργοποίηση της είναι προνόμιο και ίσως υποχρέωση του συνειδητοποιημένου καταναλωτή.

Φυσικά και δεν έχει την υποχρέωση να ανατρέχει ο καταναλωτής σε όλο το κύκλωμα διακίνησης υγρών καυσίμων (διυλιστήρια-μεταφορείς-πρατήρια) για να εξακριβώσει σε ποιο στάδιο μολύνθηκε το καύσιμό του. Πέραν του ότι ακόμα και τα βυτιοφόρα έχουν φίλτρα στις δεξαμενές τους τα οποία υποχρεούνται και να καθαρίζουν, σύμφωνα με το άρθρο 7 του παραπάνω νόμου, έναντι του καταναλωτή οι κάτοχοι της άδειας λιανικής εμπορίας (πρατήρια), έχουν την αποκλειστική ευθύνη για την διακίνηση και διάθεση των προϊόντων τους.
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dimmie_72 Προβολή μηνύματος
    Φυσικά και δεν έχει την υποχρέωση να ανατρέχει ο καταναλωτής σε όλο το κύκλωμα διακίνησης υγρών καυσίμων (διυλιστήρια-μεταφορείς-πρατήρια) για να εξακριβώσει σε ποιο στάδιο μολύνθηκε το καύσιμό του.
    Αντιδείγματα απο κάθε κομμάτι τις διακίνησης υπάρχουν πχ, στα διυλιστήρια, καράβια, εγκαταστάσεις, πρατήρια και βρίσκουν μια χαρά που έγινε η ματσακονιά, μιας και πιάνουν όλη την αλυσίδα προς τα πίσω (οι αρμόδιες αρχές προφανώς, οχι ο καταναλωτής)

Επειδή την προηγούμενη εβδομάδα άδειασα το δικό μου τεπόζιτο για να γίνει εργασία σε αυτό, περίμενα να βρω αρκούδες και δράκους διότι είναι σίγουρα η πρώτη φορά που γίνεται αυτό από εμένα και αμφιβάλλω αν είχε γίνει ποτέ. Όπως και να έχει, 152000 χιλιόμετρα και 14 χρόνια μετά δεν είχε καθόλου βρωμιές, η βενζίνη βγήκε πεντακάθαρη και γενικά βάζω απ'όπου να'ναι αρκεί να μου αρέσει η τιμή. Μιά φορά είχα ρίξει και κατά λάθος 2 λίτρα πετρέλαιο... Πρόβλημα ουδέν. Το φίλτρο πριν την αντλία βενζίνης επίσης καθαρό. Και μου έκανε περισσότερο εντύπωση γιατί βλέπουμε και διαβάζουμε τέτοια πολύ συχνά. Τι να πω.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της GiorgosLa
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    Με εναν προχειρο υπολογισμο,αυτο ειναι το κατακαθι απο 1800 λιτρα βενζινης.Τα οποια λιτρα για να φτασουνε σε εσενα εχουνε περασει απο εκατονταδες μετρα σωληνωσεων,εχουνε μπει και βγει στα φορτηγα αρκετες φορες κλπ,κλπ.

Νομιζω οτι υπερβαλεις.Κατα την αποψη μου παντα,ειναι πολυ καλη η βενζινη που βαζεις.Η τουλαχιστον αυτο βλεπω απο τη φωτογραφια.

Η ΚΕΔΑΚ κατα πασα πιθανοτητα,θα του ζητησει και συγνωμη για την ταλαιπωρια.

Έχεις δίκαιο. Καθαρό φαίνεται το ντεπόζιτο. Μη ξεχνάς όμως ότι δεν είναι ένα σταθερό ντεπόζιτο 1800 λίτρων. Παίρνει μικρές δόσεις των 20 λίτρων και την ώρα που ρουφάει το μοτέρ την βενζίνη αυτό χτυπιέται σαν φραπέ. Αυτό που βλέπουμε δηλαδή, είναι ότι δεν πρόλαβε να κατέβει στο μοτέρ (η στα φίλτρα έστω). Μικρό ποσοστό πιστεύω εγώ. Και το κακό είναι όπως λες και συ, ότι αυτή ίσως είναι όντως απ τις καλύτερες. Αλλά όχι καλή απ ότι βλέπουμε.

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Πολλες φορες τη σκαρτη βενζινη την καταλαβαινω και απο τη μυρωδια..
    Εχω προβλημα;;;

Μιας και ανεκαθεν ημουν καρμπυρατερατος στα δικα μου μηχανακια, βαζω παντα ενα μεγαλο καλο φιλτρο βενζινης αναμεσα στο ρουμπινετο και το καρμπυρατερ, το οποιο και αλλαζω συχνα μιας και ειναι φθηνο.

Παντως George εμενα δεν μου φαινεται και τοσο βρωμικο το ρεζερβουαρ. Μην το τρεξεις γιατι ακρη δεν θα βγαλεις..
    MADE IN JAPAN 日本製

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από GiorgosLa Προβολή μηνύματος
    Έχεις δίκαιο. Καθαρό φαίνεται το ντεπόζιτο. Μη ξεχνάς όμως ότι δεν είναι ένα σταθερό ντεπόζιτο 1800 λίτρων. Παίρνει μικρές δόσεις των 20 λίτρων και την ώρα που ρουφάει το μοτέρ την βενζίνη αυτό χτυπιέται σαν φραπέ. Αυτό που βλέπουμε δηλαδή, είναι ότι δεν πρόλαβε να κατέβει στο μοτέρ (η στα φίλτρα έστω). Μικρό ποσοστό πιστεύω εγώ. Και το κακό είναι όπως λες και συ, ότι αυτή ίσως είναι όντως απ τις καλύτερες. Αλλά όχι καλή απ ότι βλέπουμε.
    Αυτα που ειπα τα ειπα λαμβανοντας υποψιν και αυτα που λες.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    Αυτα που ειπα τα ειπα λαμβανοντας υποψιν και αυτα που λες.

Μακάρι να έχεις δίκιο. Απλά θα ήθελα με τα λεφτά που πληρώνουμε να μη βλέπω αυτή την μάκα στην εισαγωγή (στο δικό μου λέω) αλλά αν είναι δυνατόν… να πίνετε κιόλας.

Μέλος της Μένσα Το avatar του/της Nikol1979
    Παιδια αν βαζει κανεις κατοσταρα εχει καλυτερες πιθανοτητες να μην εχει τετοια που περιγραφετε??? Ή ζω πανω σε ενα συννεφακι?
    Ότι δίνεις γυρνάει σε σένα

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Nikol1979 Προβολή μηνύματος
    Παιδια αν βαζει κανεις κατοσταρα εχει καλυτερες πιθανοτητες να μην εχει τετοια που περιγραφετε??? Ή ζω πανω σε ενα συννεφακι?
    Αν το κύκλωμα διανομής/διακίνησης του καυσίμου έχει στις δεξαμενές και τις σωληνώσεις του βρύα και λειχήνες δε σε σώζει καμιά 100αρα δε μπα να έφτιαξε το ματζούνι και ο Θεός ο ίδιος...
    Βάζε απλή από πρατήριο που θεωρείς αξιόπιστο για σενα και είσαι οκ
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Nikol1979 Προβολή μηνύματος

Σε πολλές περιπτώσεις, το μηχάνημα αποδίδει καλύτερα. Και λένε ότι μένει και το μοτέρ καθαρότερο. Όρκο δεν παίρνω πάντως. Κάποιος που ασχολείται ίσως ξέρει καλύτερα.

Μέλος της Μένσα Το avatar του/της Nikol1979
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ichigo Προβολή μηνύματος
    Αν το κύκλωμα διανομής/διακίνησης του καυσίμου έχει στις δεξαμενές και τις σωληνώσεις του βρύα και λειχήνες δε σε σώζει καμιά 100αρα δε μπα να έφτιαξε το ματζούνι και ο Θεός ο ίδιος...
    Βάζε απλή από πρατήριο που θεωρείς αξιόπιστο για σενα και είσαι οκ
    Οσον αφορα στο πρατηριο, με τη λογικη μου παντα, παω εκει που πανε ολοι οι ταξιτζηδες και οι λεωφορειατζηδες της πολης...και ο μηχανικος μου.
    Ότι δίνεις γυρνάει σε σένα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    εχθες σε 13αρι ρεζερβουαρ (cbf) μετα απο 613χλμ καταφερα και εβαλα 14,72 λιτρα...
    τουλαχιστον ξερω οτι εχει καλης ποιοτητας βενζινη...
    καλυτερα να κλεβει στο "ζυγι" παρα στην ποιοτητα (νερωμενο) γιατι η ζημια ειναι ακριβοτερη...

Σταύρο δεν του έκοψες το κωλομέρι;
    Σε αντίστοιχη περίπτωση, μέλος εδώ έκανε ένα μικρό σαματά με κατάληξη το "ντάξει κερασμένη φύγε" όταν είπε πληρώνω και παίρνω τώρα αστυνομία και υπουργείο. 22 λίτρα σε 19άρι τεπόζιτο αν θυμάμαι καλά.
    Όχι και να λέμε και ευχαριστώ για τέτοιες μαλακίες! Η βρωμιά όπως έχει ήδη γραφτεί μπορεί να οφείλεται σε οποιονδήποτε κρίκο της εφοδιαστικής αλυσίδας, η κλοπή είναι καθαρά θέμα του βενζινά.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Σταύρο δεν του έκοψες το κωλομέρι;
    Σε αντίστοιχη περίπτωση, μέλος εδώ έκανε ένα μικρό σαματά με κατάληξη το "ντάξει κερασμένη φύγε" όταν είπε πληρώνω και παίρνω τώρα αστυνομία και υπουργείο. 22 λίτρα σε 19άρι τεπόζιτο αν θυμάμαι καλά.
    Όχι και να λέμε και ευχαριστώ για τέτοιες μαλακίες! Η βρωμιά όπως έχει ήδη γραφτεί μπορεί να οφείλεται σε οποιονδήποτε κρίκο της εφοδιαστικής αλυσίδας, η κλοπή είναι καθαρά θέμα του βενζινά.

Γιαννη οπως προειπα εχει καλο-καθαρο καυσιμο και ειναιτσεκαρισμενο και με αλλα οχηματα..οσον αφορα την καυση και τα χλμ που βγαζουν...
    δεν θα κατσω να μαλωσω για 2,5€ και να μην ξαναπατησω για να παω στον επομενο και να κλεβει και στην ποιοτητα και στην ποσοτητα...
    στους τυφλους βασιλευει ο μονοφθαλμος, το μη χειρον βελτιστον, κλπ..κλπ...

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ψαχνω για μεταφορα μηχανης απο το εξωτερικο στην Ελλαδα
    από Xrider στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 12/10/2011, 15:15
  2. Απαντήσεις: 78
    Τελευταίο μήνυμα: 20/09/2011, 22:35
  3. Αλλο ενα παραδοξο στην Ελλαδα...
    από LsKostas στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 32
    Τελευταίο μήνυμα: 11/07/2009, 12:26