Κοιτάζοντας για διάφορες επιλογές έπεσε το μάτι μου στο ιναζούμα -την ύπαρξη του οποίου είχα ξεχάσει- οπότε θα σας πω συνοπτικά τι θα ήθελα (λες κ ξέρω) και τι θα ήθελα να αποφύγω.

Το βασικό μου πρόβλημα είναι ότι δεν μου αρέσουν τα καινούρια μηχανάκια. Μου αρέσουν τα 90ς εως 00ς, αλλά από την άλλη θέλω να αποφύγω την αγορά παλιού μηχανακίου. :a31: (πχ θα μου άρεσε ένα DR350 του 90φεύγα αλλά στο σήμερα)

Θα μου πεις πάρε καινούριο με ρετρό εμφάνιση, πχ θα μου άρεσε επίσης το SR400 (το καινούριο) αλλά από την άλλη θα ήθελα ένα χρηστικό μηχανάκι. (να φορτώνει km καθημερινά, να παρέχει κάποια προστασία από τα στοιχεία, να έχει κάποιες μεταφορικές ικανότητες).

Οπότε καταλήγω σε συμβιβαστικές -για τα γούστα μου- λύσεις όπως τρανσάλπ, Χμαξ, κλπ. (μου είναι αδιάφορο αν πάω από μηχανάκι σε σκούτερ, όλα μηχανάκια του θεού είναι).

Τέλος, αν είχα επιλογή τώρα, θα κατέληγα σε KLX250 ή CRF250 αλλά θέλω κ κάποια τελική που να τρώγεται.

Όπως καταλαβαίνετε είμαι λίγο ''τρικυμία εν κρανίω'', αλλά πιστεύω να βρω το δρόμο μου εν καιρώ.

Επί του παρόντος δεν βιάζομαι, αφενός διότι οι οικογενειακές μου υποχρεώσεις καθιστούν απαραίτητη την καθημερινή χρήση αυτοκινήτου κ αφετέρου έχω την πολυτέλεια χρόνου να μαζέψω ένα αξιοπρεπές ποσό (3-4Κ).

PS: Γενικά σαν τύπος μοτοσυκλέτας μου αρέσουν: σέροου, DR, Χτ (μέχρι 2005), κάβα W800, bonneville triumph, και κάποιες 80ς bmw.

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και την υπομονή σας