ε αφού είδαν ότι επιτυχώς το έκανε η bmw το προσπαθούν κι αυτοί..
μεγαλύτερης μορφής κολακεία,λένε, η αντιγραφή.....
ε αφού είδαν ότι επιτυχώς το έκανε η bmw το προσπαθούν κι αυτοί..
μεγαλύτερης μορφής κολακεία,λένε, η αντιγραφή.....
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Όντως, αν κ θεωρώ ότι στόχος της ΚΤΜ δεν ήταν να φτιάξει το καλύτερο μηχανάκι για οδήγηση σε πίστα. Για αυτό λέω για χαρακτηρα fun. Ο τρόπος που ήταν στημενο κ η θέση οδήγησής του, είναι σα να καβαλάς γυμνό κ όχι ss. Κ με αυτό το στήσιμο δεν εχεις τύχη, τουλάχιστον σε πίστα, απέναντι στον ανταγωνισμό.
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
Ενα ξερω για το rc8 του κωστα.... γαμω τα φρενα εχει....χαχαχαχα
Κριμα ...
Εμενα προσωπικα μου αρεσε...σχεδιαστικα ειναι πανεμορφο και οδηγικα οταν το ειχα παρει βολτα στα Μέγαρα μου ειχε δωσει την εντυπωση οτι καβαλουσα ενα πιο δυνατο super duke...
Μου αρεσε πολυ...
Μπορεί με το BMW μιας και αναφέρθηκε παραπάνω, ένας καλός οδήγος να γράψει καλύτερο χρόνο στην πίστα, αλλά η απόλαυση που σου δίνει αυτή η μηχανη χωρίς τα πολλά ηλεκτρονικά, το στήσιμο και τον ωμό V2 δεν περιγράφεται. Σχεδιαστικά πιστευω άφησε ιστορία, και το σύνολο που κρύβει κάτω από τα πλαστικά είναι απλά πανέμορφο σαφώς ομορφότερο από το super duke, και φοβερή "βάση" για ωραία πράγματα...
Δεν την φοβάμαι την ΚΤΜ. Έχει τον σκοπό της...!
Λεωνίδιο-Kαλαμάτα-Erlangen
Κρίμα ρε γμτ να μην έχω τα φράγκα να έχω ένα RC8R...έτσι για συλλεκτικό... Το design μου άρεσε πολύ. Πολύ διαφορετική μοτοσικλέτα.
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
...next thing you know, they'll take my thoughts away...
KTM RC8
Moto Guzzi V85TT
SYM Symphony ST 125
Εμένα δεν μου φαίνεται και πολύ κουφό το νούμερο
Έτσι και αλλιώς δεν πήγαινε και χαλαρά από ότι έγραψε.
Γνωστός με RC8 σε ολοήμερο τρακντέι θέλει σχεδόν 2 ντεπόζιτα
εξατμίσεις, φίλτρα, προγράμματα, bazzaz, κλπ κλπ