Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 66

Θέμα: Μάιος 2015..... προσεχώς βολτούλα.....

Α ραααααααα Το avatar του/της Hayate
    Αυτό το κόβω να μένει μυστήριο πιο πολύ ακόμα και απο τι καβάλησε ο τζιτζιες στην εκδρομή που τον "πρόδωσαν" τα φωτοντοκουμέντα

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από GFawkes Προβολή μηνύματος
    πολυ χαρμανι τον βλεπω τον Σπυρακο

και θα μας παει μεσω Ιωαννινων!!!!
    Ειναι κλειστοι οι δρομοι,λογω κατολισθησεων.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από theofilos888 Προβολή μηνύματος
    Με τι μοτορι θα το κανει δε μας ειπε....... ψωνισαμε;
    εγώ τζι-εςες δεν είμαι

πουτσ@@@@@@@@@

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από harris_x Προβολή μηνύματος
    μόνο να το μοιραστείς ή θέλεις και παρέα

:a07:
    πουτσ@@@@@@@@@

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    εγώ τζι-εςες δεν είμαι

ασε τους χαρτες και μολογα ρε .... το πηρες???

...γιατι εχω ξεμεινει....

αντε με το καλο καπτεν φιλιπς

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyro Προβολή μηνύματος
    εσυ εχεις το καρπούζι εσυ και το μαχαίρι. δικιά σου η βόλτα προφανώς εσύ αποφασίζεις.

για χάρη του χαβάλε (εγώ προσωπικά τουλάχιστον) έβαλα σχεδόν ταυτόχρονα με τον Stam την ίδια πρόταση.

πάντως να ξέρεις η έννοια του ποστάρω σιδερόκωλη βόλτα έχει να κάνει και με μια πρόκληση που πετάς στο τραπέζι σε κάποιους.

δηλαδή και υπο κανονικές συνθήκες το πήγαινε το δικό σου είναι όσο τραβηγμένο σου φαίνεται και η οποιαδήποτε άλλη τυχόν περίεργη και μη–συμβατική πρόταση.
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από harris_x Προβολή μηνύματος
    μόνο να το μοιραστείς ή θέλεις και παρέα
    οτι μία διαδρομή που στην βγάζει 13 ώρες, άμα βάλεις πόσος χρόνος επιπλέον είναι για καφέ, κατούρημα, βενζίνα, φαι, ξεκούραση κλπ κλπ κλπ θα ξεπεραστεί το 36ωρο....

επιπλέον, το να πας από την παλιά εθνική κατά την επιστροφή (θεωρώ οτι η ανάβαση είναι από κάτω και η επιστροφή από μέσα), οπου είσαι κουρασμένος, φαγωμένος, κρατιέσαι να πας για χ@σιμο (), είναι εντελώς ανευ λόγου και ουσίας και πιο πολύ ταλαιπωρία.... άσε που αυτό το κομμάτι το έχεις κάνει και θα το κάνεις (μοιραία) και σε πολλές άλλες βόλτες....

προσωπικά προτιμώ να πληρώσω διόδια προκειμένου να ανέβω γρήγορα και να κατέβω ξεκούραστα και να απολαύσω τις διαδρομές εκει, που δεν μπορώ να τις κάνω σε μία απλή 3ωρη - 4ωρη βόλτα, παρά, να κάνω άλλη μία φορά το γραβιά - αθήνα από μέσα....

είπα γω τώρα
    εκτός των παραπάνω που είναι τα πρώτα πράγματα που σκέφτηκα μόλις διάβασα την απάντησή σου, πάντα με φιλικό τόνο, θα προσθέσω κάποια ακόμα που ενδεχομένως να τα έχεις παραβλέψει...

ΑΝ η πρότασή σου είναι ανοιχτή προς όλους και υπό μορφή συζήτησης, θεωρώ ότι είναι συζητήσιμη η όποια επιπλέον/διαφορετική ιδέα πέσει. Επειδή λοιπόν ψήθηκα για μια καλή βολτούλα με ωραία τοπία και αρκετά χιλιόμετρα, χωρίς να αλλάξω τον προορισμό απλώς αλλάζω τη διαδρομή με κάποια ποιο ενδιαφέροντα (κατά τη γνώμη μου) σημεία.
    Αν κάνεις τη σύγκριση θα δεις ότι η διαδρομή που παραθέτεις x2 (μετ' επιστροφής) είναι εν συνόλω 674 χλμ και η διαδρομή που παραθέτω είναι 673. Επίσης η διαδρομή που παραθέτω ΔΕΝ έχει διόδια άρα κερδίζει κανείς τον καφέ και την τυρόπιτα, και λόγω χαμηλότερων ταχυτήτων κερδίζει και καύσιμο. Επίσης, αν η σκέψη σου είναι "παω 240 εθνική για να βγουν γρήγορα τα χιλιόμετρα και επιστρέφω χαλαρουίτα, να σου υπενθυμίσω ότι δεν κυκλοφορούν πολλά fjr1300 εκεί έξω και υπάρχουν και κακομοίρηδες με δίτροχα 25ετίας που ταξιδεύουν με 110-120 ΕΟ. Τυχαίνει να είμαι ένας από αυτούς. Με μία λίγο μικρότερη ταχύτητα λοιπόν από την εναλλακτική οδό, το μάτι χορταίνει και πράσσινο και φύση και στροφούλες και περιπέτεια...

Και επειδή την έχω ξανακάνει τη διαδρομή, σε διαβεβαιώ ότι βγαίνει σε 10 ωρίτσες, (μιλώντας για συνειδητοποιημένους οδηγούς) και υποθέτω ότι ο γούγλης που βάζει άλλες 3,5 καπέλο, έχει υπολογίσει τον καφεδάκο μας και το φαγητό μαζί. Η ώρα για το χέσιμο είναι εξτρα.

δεν πήρα τπτ....

το φτιάχνω...
    πουτσ@@@@@@@@@

δεν πήρα τπτ....

το φτιάχνω...

και νομίζω οτι καλα κανεις με αυτη την μηχανη! αντε , καλύτερη απο καινούργιά να γίνει!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stam2 Προβολή μηνύματος
    εκτός των παραπάνω που είναι τα πρώτα πράγματα που σκέφτηκα μόλις διάβασα την απάντησή σου, πάντα με φιλικό τόνο, θα προσθέσω κάποια ακόμα που ενδεχομένως να τα έχεις παραβλέψει...

ΑΝ η πρότασή σου είναι ανοιχτή προς όλους και υπό μορφή συζήτησης, θεωρώ ότι είναι συζητήσιμη η όποια επιπλέον/διαφορετική ιδέα πέσει. Επειδή λοιπόν ψήθηκα για μια καλή βολτούλα με ωραία τοπία και αρκετά χιλιόμετρα, χωρίς να αλλάξω τον προορισμό απλώς αλλάζω τη διαδρομή με κάποια ποιο ενδιαφέροντα (κατά τη γνώμη μου) σημεία.
    Αν κάνεις τη σύγκριση θα δεις ότι η διαδρομή που παραθέτεις x2 (μετ' επιστροφής) είναι εν συνόλω 674 χλμ και η διαδρομή που παραθέτω είναι 673. Επίσης η διαδρομή που παραθέτω ΔΕΝ έχει διόδια άρα κερδίζει κανείς τον καφέ και την τυρόπιτα, και λόγω χαμηλότερων ταχυτήτων κερδίζει και καύσιμο. Επίσης, αν η σκέψη σου είναι "παω 240 εθνική για να βγουν γρήγορα τα χιλιόμετρα και επιστρέφω χαλαρουίτα, να σου υπενθυμίσω ότι δεν κυκλοφορούν πολλά fjr1300 εκεί έξω και υπάρχουν και κακομοίρηδες με δίτροχα 25ετίας που ταξιδεύουν με 110-120 ΕΟ. Τυχαίνει να είμαι ένας από αυτούς. Με μία λίγο μικρότερη ταχύτητα λοιπόν από την εναλλακτική οδό, το μάτι χορταίνει και πράσσινο και φύση και στροφούλες και περιπέτεια...

Και επειδή την έχω ξανακάνει τη διαδρομή, σε διαβεβαιώ ότι βγαίνει σε 10 ωρίτσες, (μιλώντας για συνειδητοποιημένους οδηγούς) και υποθέτω ότι ο γούγλης που βάζει άλλες 3,5 καπέλο, έχει υπολογίσει τον καφεδάκο μας και το φαγητό μαζί. Η ώρα για το χέσιμο είναι εξτρα.
    προσωπικά, για μένα

α. δεν με ενδιαφέρει να βγάλω την εκδρομή πιο οικονομικά
    β. δεν πάω με 240 στην εθνική
    γ. θεωρώ οτι είμαι αρκετά συνειδητοποιημένος και σκληρόπετσος (σε αντοχή οδηγός) αλλά δεν μπορώ να το προδιαγράψω για όποιον άλλον θέλει να συμμετέχει
    δ. προσπαθώ να σεβομαι το δυνατόν όσους συμμετέχουν σε εκδρομή που έχω ποστάρει

επιπλέον δεν προσεξες μάλλον αυτό που έγραψα οτι τα κλεπά δεν υπάρχουν στον χάρτη....
    αφού έχεις κάνει τη διαδρομή που προτείνεις, θα θυμάσαι οτι ο δρόμος εκεί γύρω, ήταν και πρίν το φετινό χειμώνα ψιλομπάχαλο.... δεν έχω καμμία διαθεση να ανακαλύψω αν έγινε χειρότερος (ή ακομα και αν υφίσταται) ή όχι....

τέλος, ναι, συζήτηση εντελώς φιλικά κάνουμε
    πουτσ@@@@@@@@@

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    μας βαζεις φωτιες και πετας ενα αοριστο...μαιος...
    ποτε ρε μαστορα;;31 μερες εχει ο φουστης!!!
    θελω να κανω 1-2 συγκεκριμενες βολτες ακομα,οσο κραταει απο ζεστη ο καιρος.αν τα μπικικινια φτανουν,ισως πιουμε κανα καφε εκει στα ορεινα...
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Δεκα η δεκαεφτα Μαιου
    πουτσ@@@@@@@@@

τέλος, ναι, συζήτηση εντελώς φιλικά κάνουμε
    ok

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    μπαινει στα υποψην...
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της SONone
    καλο ταξιδι. γιατι βολτουλα δεν το λες

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    μα και βέβαια.....

τι θα θέλατε για μενού παρακαλώ?

:a13:
    τπτ ... μονο κανα κιλο παϊδακια ρε φιλε... αυτη την περιοδο κανω διαιτα, γιατι ερχεται καλοκαιρι
    προσέχουμε για να έχουμε!...

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Βολτουλα Για Τισ 27-2-05
    από Tigas στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 103
    Τελευταίο μήνυμα: 25/02/2005, 10:37
  2. Βολτουλα παιζει την Κυριακη;
    από gcrook στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 92
    Τελευταίο μήνυμα: 21/02/2005, 10:36
  3. Πρωινη βολτουλα κανεις?