Αυτό το κόβω να μένει μυστήριο πιο πολύ ακόμα και απο τι καβάλησε ο τζιτζιες στην εκδρομή που τον "πρόδωσαν" τα φωτοντοκουμέντα
Αυτό το κόβω να μένει μυστήριο πιο πολύ ακόμα και απο τι καβάλησε ο τζιτζιες στην εκδρομή που τον "πρόδωσαν" τα φωτοντοκουμέντα
εκτός των παραπάνω που είναι τα πρώτα πράγματα που σκέφτηκα μόλις διάβασα την απάντησή σου, πάντα με φιλικό τόνο, θα προσθέσω κάποια ακόμα που ενδεχομένως να τα έχεις παραβλέψει...
ΑΝ η πρότασή σου είναι ανοιχτή προς όλους και υπό μορφή συζήτησης, θεωρώ ότι είναι συζητήσιμη η όποια επιπλέον/διαφορετική ιδέα πέσει. Επειδή λοιπόν ψήθηκα για μια καλή βολτούλα με ωραία τοπία και αρκετά χιλιόμετρα, χωρίς να αλλάξω τον προορισμό απλώς αλλάζω τη διαδρομή με κάποια ποιο ενδιαφέροντα (κατά τη γνώμη μου) σημεία.
Αν κάνεις τη σύγκριση θα δεις ότι η διαδρομή που παραθέτεις x2 (μετ' επιστροφής) είναι εν συνόλω 674 χλμ και η διαδρομή που παραθέτω είναι 673. Επίσης η διαδρομή που παραθέτω ΔΕΝ έχει διόδια άρα κερδίζει κανείς τον καφέ και την τυρόπιτα, και λόγω χαμηλότερων ταχυτήτων κερδίζει και καύσιμο. Επίσης, αν η σκέψη σου είναι "παω 240 εθνική για να βγουν γρήγορα τα χιλιόμετρα και επιστρέφω χαλαρουίτα, να σου υπενθυμίσω ότι δεν κυκλοφορούν πολλά fjr1300 εκεί έξω και υπάρχουν και κακομοίρηδες με δίτροχα 25ετίας που ταξιδεύουν με 110-120 ΕΟ. Τυχαίνει να είμαι ένας από αυτούς. Με μία λίγο μικρότερη ταχύτητα λοιπόν από την εναλλακτική οδό, το μάτι χορταίνει και πράσσινο και φύση και στροφούλες και περιπέτεια...
Και επειδή την έχω ξανακάνει τη διαδρομή, σε διαβεβαιώ ότι βγαίνει σε 10 ωρίτσες, (μιλώντας για συνειδητοποιημένους οδηγούς) και υποθέτω ότι ο γούγλης που βάζει άλλες 3,5 καπέλο, έχει υπολογίσει τον καφεδάκο μας και το φαγητό μαζί. Η ώρα για το χέσιμο είναι εξτρα.
προσωπικά, για μένα
α. δεν με ενδιαφέρει να βγάλω την εκδρομή πιο οικονομικά
β. δεν πάω με 240 στην εθνική
γ. θεωρώ οτι είμαι αρκετά συνειδητοποιημένος και σκληρόπετσος (σε αντοχή οδηγός) αλλά δεν μπορώ να το προδιαγράψω για όποιον άλλον θέλει να συμμετέχει
δ. προσπαθώ να σεβομαι το δυνατόν όσους συμμετέχουν σε εκδρομή που έχω ποστάρει
επιπλέον δεν προσεξες μάλλον αυτό που έγραψα οτι τα κλεπά δεν υπάρχουν στον χάρτη....
αφού έχεις κάνει τη διαδρομή που προτείνεις, θα θυμάσαι οτι ο δρόμος εκεί γύρω, ήταν και πρίν το φετινό χειμώνα ψιλομπάχαλο.... δεν έχω καμμία διαθεση να ανακαλύψω αν έγινε χειρότερος (ή ακομα και αν υφίσταται) ή όχι....
τέλος, ναι, συζήτηση εντελώς φιλικά κάνουμε
![]()
πουτσ@@@@@@@@@
μας βαζεις φωτιες και πετας ενα αοριστο...μαιος...
ποτε ρε μαστορα;;31 μερες εχει ο φουστης!!!
θελω να κανω 1-2 συγκεκριμενες βολτες ακομα,οσο κραταει απο ζεστη ο καιρος.αν τα μπικικινια φτανουν,ισως πιουμε κανα καφε εκει στα ορεινα...
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
μπαινει στα υποψην...![]()
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....